foto

Ján Koleník

  • nar. 11.11.1979 (38 let)
    Banská Bystrica, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil sa v Banskej Bystrici 11. 11. 1979. Má osemročné športové gymnázium v Banskej Bystrici so zameraním na cudzie jazyky, 2 roky na Akadémii umenia v Banskej Bystrici a VŠMU v Bratislave. Ján Koleník hrá aj v SND v Bratislave, či v televíznych seriálov ako sú napríklad Panelák (2008), kde hrá mafiána ktorý robí daňove podvody, alebo Keby bolo keby (2009), kde hrá podnikateľa Igora Gáboríka.

Blader589

Herecká filmografie

Filmy

2018 Když draka bolí hlava
2015 Prorok Štúr a jeho tiene (divadelní záznam)
2012 Do You Love Me? (studentský film)
2011 City Agent
2009 x=x+1
2007 Cudzia žena a muž pod posteľou (divadelní záznam)
2006 Veľké šťastie

TV seriály

2018 Autoškola (TV seriál)
Veterán (TV seriál)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
První republika (TV seriál)
Díl pátý (S03E06)
Díl čtvrtý (S03E05)
Díl třetí (S03E04)
další epizody (6)
2017 1890 (TV seriál)
Konec (E13)
Krysa (E12)
Volavka (E11)
další epizody (13)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
První republika (TV seriál)
Díl třináctý (S02E13)
Díl dvanáctý (S02E12)
Díl jedenáctý (S02E11)
další epizody (13)
2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
Zoo (TV seriál)
2014 Divocí koně (TV seriál)
První republika (TV seriál)
Štvanice (S01E22)
Sbohem a odpusťte (S01E21)
Eskamotér (S01E20)
další epizody (22)
2011 Hoď svišťom (TV seriál)
Zlomok sekundy (TV seriál)
Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ červeného hada (S01E04)
Případ zlaté smrti (S01E03)
Případ petrolejového prince (S01E01)
Nesmrtelní (TV seriál)
Květy a Lucie (E08)
2009 Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
Šebesta (S01E12)
Marianna (S01E11)
Dano (S01E10)
další epizody (12)
2008 Panelák (TV seriál)
Áno, miláčik! (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2005 Medzi nami (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Dokumentární

2010 Film o seriálu: Kriminálka Staré Mesto (TV film)

TV pořady

2018 OTO 18. ročník (TV pořad)
2017 Zem spieva (TV pořad)
2016 Slovenka roka 2016 (TV pořad)
2015 Tanec snů (TV pořad)
2014 7 osobností z Banskej Bystrice (TV pořad)
2013 Trochu inak v SND s Adelou Banášovou (TV pořad)
2012 Každý deň stretnúť človeka (TV pořad)
Slovenka roka 2012 (TV pořad)
Slávik 2011 (TV pořad)
2011 Osobnosť televíznej obrazovky 2010 (TV pořad)
Slovenka roka 2011 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace