foto

Ján Koleník

  • nar. 11.11.1979 (40 let)
    Banská Bystrica, Slovensko, Československo

Biografie

Narodil sa v Banskej Bystrici 11. 11. 1979. Má osemročné športové gymnázium v Banskej Bystrici so zameraním na cudzie jazyky, 2 roky na Akadémii umenia v Banskej Bystrici a VŠMU v Bratislave. Ján Koleník hrá aj v SND v Bratislave, či v televíznych seriálov ako sú napríklad Panelák (2008), kde hrá mafiána ktorý robí daňove podvody, alebo Keby bolo keby (2009), kde hrá podnikateľa Igora Gáboríka.

Patrik "Blader589" Mosnár

Herecká filmografie

Filmy

2019 Moje povstanie 2 (TV film)
Šťastný nový rok
2018 Když draka bolí hlava
2012 Do You Love Me? (studentský film)
2011 City Agent
2009 x=x+1
2006 Veľké šťastie

TV seriály

2020 Jenny (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Oteckovia (TV seriál)
Episode 99 (S03E99)
Episode 98 (S03E98)
Episode 97 (S03E97)
další epizody (60)
2019 Autoškola (TV seriál)
Tunel (E01)
Oteckovia (TV seriál)
Episode 70 (S03E70)
Episode 69 (S03E69)
Episode 68 (S03E68)
další epizody (170)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
2018 Oteckovia (TV seriál)
Episode 69 (S02E69)
Episode 68 (S02E68)
Episode 67 (S02E67)
další epizody (29)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
První republika (TV seriál)
Díl třináctý (S03E14)
Díl dvanáctý (S03E13)
Díl jedenáctý (S03E12)
další epizody (14)
2017 1890 (TV seriál)
Konec (E13)
Krysa (E12)
Volavka (E11)
další epizody (13)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
První republika (TV seriál)
Díl třináctý (S02E13)
Díl dvanáctý (S02E12)
Díl jedenáctý (S02E11)
další epizody (13)
2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
Zoo (TV seriál)
Episode 72 (E72)
Episode 71 (E71)
Episode 70 (E70)
další epizody (71)
2015 Divocí koně (TV seriál)
2014 První republika (TV seriál)
Štvanice (S01E22)
Sbohem a odpusťte (S01E21)
Eskamotér (S01E20)
další epizody (22)
2011 Hoď svišťom (TV seriál)
Zlomok sekundy (TV seriál)
Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ zamčeného kostela (S01E07)
Případ tančícího fantoma (S01E05)
Případ červeného hada (S01E04)
další epizody (5)
Nesmrtelní (TV seriál)
Květy a Lucie (E08)
2009 Deti Panelu (TV seriál)
Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
Šebesta (S01E12)
Marianna (S01E11)
Dano (S01E10)
další epizody (12)
2008 Panelák (TV seriál)
Áno, miláčik! (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2005 Medzi nami (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Dokumentární

2019 Zrod divadla: Ruské denníky (TV film)
2010 Film o seriálu: Kriminálka Staré Mesto (TV film)

Divadelní záznam

2016 Strach (divadelní záznam)
2015 Prorok Štúr a jeho tiene (divadelní záznam)
2007 Cudzia žena a muž pod posteľou (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2018 OTO 18. ročník (TV pořad)
2017 Zem spieva (TV pořad)
2016 Slovenka roka 2016 (TV pořad)
2015 Tanec snů (TV pořad)
2014 7 osobností z Banskej Bystrice (TV pořad)
2013 Trochu inak v SND s Adelou Banášovou (TV pořad)
2012 Každý deň stretnúť človeka (TV pořad)
Slovenka roka 2012 (TV pořad)
Slávik 2011 (TV pořad)
2011 Osobnosť televíznej obrazovky 2010 (TV pořad)
Slovenka roka 2011 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(49)