Reklama

Reklama

Dva z Queensu

(seriál)
USA, (1998–2007), 75 h 54 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Victor Williams, Gary Valentine, Jon Favreau, Torrey DeVitto, Larry Romano, Blythe Auffarth, Rhiannon Leigh Wryn (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(207)

Obsahy(1)

Doručovatel Doug Heffernan vede spokojený život – má hezkou ženu (Carrie), velkou televizi a přátele, se kterými se na ni dívá. Potom se k nim přistěhuje Arthur, potrhlý otec Carrie. (oficiální text distributora)

Recenze (55)

Immort4lek 

všechny recenze uživatele

Takže...nejsem moc velký zastánce seriálů,ale tenhle mě fakt dostal.V jednoduchosti je síla, stručně řečeno. Doug Heffernan a jeho manželka Carrie se protloukají životem,který jim zpříjemňuje Douguv tchán. Starej páprda,cholerik a tak trošku blázen který má snad vždy "pravdu" :-). Doug je líny i když pracující člověk co má rád jídlo pro které by možná i vraždil. Skvělý humor co mně sedí. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Čomu z ´nie´ si nerozumel?“ „Dvaja z Queensu“ sú tradičný priemerný americký sitkom, u ktorého ma kvôli nie príliš vtipným scenárom prekvapilo, koľkých sérií sa dočkal. Ak je niečo horšie, ako priemerné zápletky, tak už iba priemerné herecké obsadenie. Výnimku tvorí výrazný Jerry Stiller, mimochodom otec Bena Stillera (stretli sa spolu v ZOOLANDEROVI) ako šialený svokor Arthur. ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

K tomuhle seriálu mám hodně kladný vztah. Každý rok na něj koukám v Rakousku v německém znění a nikdy jsem ho v jiném znění neviděla. A musim říct, že nadabovaný to tam mají vážně skvěle. Celkově jsem viděla necelou půlku a postupně to chci dokoukat všechno. Baví mě úplně každý díl. Vždycky se u toho hodně nasměju. 85%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký televízny seriál "Dvaja z Queensu" (The King of Queens) sa točil v priebehu rokov 1998 až 2007. Takmer desať rokov, čo ma dosť prekvapuje, že sa našla skupina divákov, ktorí to sledovali. Ja som tomu nikdy neprišiel na chuť. Nezdalo sa mi to zábavné, vtipné, ani zaujímavé. Ústredná manželská dvojica Doug a Carrie bola mdlá, nudná, bez iskry. Moc sa ku sebe veru nehodili. No a ten starý páprda Arthur, otec Carrie, mi občas poriadne liezol na nervy. Nesympatický chlap. Bolo to celé také akési nemasné neslané. Podpriemerný, nevýrazný americký sitcom. ** ()

hiroito 

všechny recenze uživatele

Kevin James jako představitel nové generace bavičů v tomto seriálů přímo září. Jestliže mám problém, že některé filmy nebo seriály nedávají smysl v kontrastu se skutečností, tak musím říct, že se v tomto seriálu trošku i vidím. Vtipy, scénky nebo jen průpovídky dávají smysl a není to přehnané do extrémů. Jinak velkým fanouškem seriálu je i Will Smith a také díky tomu sním K.James hrál ve filmu Hitch, kde si ho Smith osobně vybral:-) ()

Galerie (169)

Zajímavosti (14)

  • Larry Romano (Richie) odešel ze seriálu, protože dostal nabídku do seriálu Kristin (od r. 2001). (prokda)

Související novinky

Zemřel herec Jerry Stiller

Zemřel herec Jerry Stiller

11.05.2020

Ve věku 92 let dnes ve Spojených státech zemřel komediální herec Jerry Stiller. Zprávu na svém twitterovém účtu zveřejnil jeho syn, hollywoodský herec a režisér Ben Stiller. Podle příspěvku zemřel… (více)

Reklama

Reklama