foto

Kevin James

  • nar. 26.4.1965 (53 let)
    Stony Brook, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kevin James (vlastním jménem Kevin George Knipfing) se narodil 26. dubna 1965 ve Stony Brook, NY. Na vysoké hrál tři roky obránce za universitní fotbalový tým, poté však studium ukončil, když se objevil v jedné amatérské hře a přímo si zamiloval reakci publika při jeho zábavných výstupech. Jeho starší bratr Gary v tu dobu už byl samostatně vystupujícm komikem, a tak se James rozhodl zkusit štěstí a jít v jeho stopách. Po několika letech výstupů v komediálních klubech vyhrál James v roce 1996 na "Just For Laughs" Festival v Montrealu. Mezitím jeho kamarád z okruhu klubových bavičů, Ray Romano, uspěl se svým sitcomem RAYMONDA MÁ KAŽDÝ RÁD a našel v něm místo i pro Jamese v jedné epizodě. James si sám pro sebe napsal roli a objevil se v této sérii opakovaně jako jedna z vedlejších postav. Od roku 1998 hrál Douga Heffernana v dalším populárním sitcomu THE KINGS OF QUEENS.

V roce 2000 v jednom interview prozradil, že váží 117 kg a ve stejném roce na jedné schůzce naslepo potkal svoji budoucí manželku, pohlednou modelku Steffianu De La Cruz. Brzy se také kromě televize začal prosazovat i na filmovém plátně. V roce 2004 se objevil v romantické komedii 50x A STÁLE POPRVÉ. O rok později si nejprve zahrál se svým přítelem R. Romanem v komedii GRILLED, načež dostal svou doposud největší příležitost, jednu z hlavních rolí v komedii HITCH po boku Willa Smithe, kde si zahrál postavu neohrabaného a chronicky nesmělého daňového poradce, který je bláznivě zamilovaný do známé herečky, postavu, pro niž jakoby byl stvořený. Přesvědčil o svých komediálních kvalitách a kam se jeho talent posune dál, to ukáže čas...

Martin "PogoJoe" Nepraš

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená
Kevin James: Never Don't Give Up (TV film)
2017 Sandy Wexler
2016 The True Memoirs of an International Assassin
2015 Hotel Transylvánie 2
Little Boy
Pixely
Policajt ze sámošky 2
2013 Machři 2
2012 Hotel Transylvánie
Movie: The Movie
Profesor v ringu
2011 Dilema
Ošetřovatel
Phineas a Ferb v paralelním vesmíru (TV film)
2010 Machři
2009 Policajt ze sámošky
2008 Zohan: Krycí jméno Kadeřník
2007 Když si Chuck bral Larryho
2006 Mezi námi zvířaty
V tom domě straší!
Výprodej
2005 Hitch: Lék pro moderního muže
2004 50x a stále poprvé
2002 Pinocchio
The Honeymooners 50th Anniversary Celebration (TV film)

TV seriály

2018 Kevin Can Wait (TV seriál)
A Band Done (S02E24)
Brew Haha (S02E23)
Phat Monkey (S02E22)
další epizody (12)
2017 Kevin Can Wait (TV seriál)
The Might've Before Christmas (S02E12)
Trainer Wreck (S02E11)
Kevin Moves Metal (S02E10)
další epizody (24)
2016 Kevin Can Wait (TV seriál)
I'll Be Home for Christmas... Maybe (S01E12)
Kevin's Bringing Supper Back (S01E11)
The Fantastic Pho (S01E10)
další epizody (12)
2007 Dva z Queensu (TV seriál)
China Syndrome: Part 2 (S09E13)
China Syndrome: Part 1 (S09E12)
Single Spaced (S09E11)
další epizody (8)
2006 Dva z Queensu (TV seriál)
Ruff Goin' (S09E05)
Major Disturbance (S09E04)
Moxie Moron (S09E03)
další epizody (17)
2005 Dva z Queensu (TV seriál)
Baker's Doesn't (S08E11)
Raygin' Bulls (S08E10)
G'Night, Stalker (S08E09)
další epizody (26)
2004 Dva z Queensu (TV seriál)
Silent Mite (S07E07)
Offtrack... Bedding (S07E06)
Name Dropper (S07E05)
další epizody (20)
2003 Dva z Queensu (TV seriál)
Santa Claustrophobia (S06E11)
American Idle (S06E10)
Thanks Man (S06E09)
další epizody (25)
2002 Dva z Queensu (TV seriál)
Mentalo Case (S05E11)
Loaner Car (S05E10)
Connect Four (S05E09)
další epizody (24)
2001 Dva z Queensu (TV seriál)
Ovary Action (S04E12)
Depo Man (S04E11)
Oxy Moron (S04E10)
další epizody (26)
2000 Dva z Queensu (TV seriál)
Better Camera (S03E11)
Work Related (S03E10)
Twisted Sitters (S03E09)
další epizody (24)
1999 Dva z Queensu (TV seriál)
Net Prophets (S02E12)
Sparing Carrie (S02E11)
Roamin' Holiday (S02E10)
další epizody (25)
1998 Becker (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Fixer Upper (S01E12)
Noel Cowards (S01E11)
Supermarket Story (S01E10)
další epizody (12)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)

Dokumentární

2012 Fight Spirit Pride

TV pořady

2015 Nickelodeon Kids' Choice Awards 2015 (TV pořad)
2013 The Real (TV pořad)
2012 Katie (TV pořad)
2010 MTV Movie Awards 2010 (TV pořad)
2008 Floating Rose, The (TV pořad)
Night of Too Many Stars: An Overbooked Concert for Autism Education (TV pořad)
2005 UFC 52: Couture vs. Liddell 2 (TV pořad)
2004 The Tony Danza Show (TV pořad)
2001 Dinner for Five (TV pořad)
Kevin James: Sweat the Small Stuff (TV pořad)
The 53rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Kevin James: Never Don't Give Up (TV film)
2015 Policajt ze sámošky 2
2012 Profesor v ringu
2011 Ošetřovatel
2009 Policajt ze sámošky

TV seriály

2016 Kevin Can Wait (TV seriál)
2002 Dva z Queensu (TV seriál)
Kirbed Enthusiasm (S05E04)
2001 Dva z Queensu (TV seriál)
No Retreat (S04E05)
Inner Tube (S03E17)
2000 Dva z Queensu (TV seriál)
Party Favor (S02E13)
1999 Dva z Queensu (TV seriál)
Where's Poppa? (S01E23)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2000 Dva z Queensu (TV seriál)
Whine Country (S02E25)
Flower Power (S02E24)
Restaurant Row (S02E23)
další epizody (13)
1999 Dva z Queensu (TV seriál)
Net Prophets (S02E12)
Sparing Carrie (S02E11)
Roamin' Holiday (S02E10)
další epizody (12)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(140)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace