Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Talk show, která ironizuje vše, včetně sebe sama. Moderátorem pořadu je plyšový maňásek Adolfeen, nová hvězda české internetové scény, který si zve známé osobnosti českého showbyznysu a na nikom z nich nenechá nit suchou. (TV Prima Cool)

Recenze (64)

cunicekb 

všechny recenze uživatele

Není to druh inteligentního humoru, ale v ČR je naprosto ojedinělý a naprosto nekorektní... Videa s delfínem jsem sledovala, když mi koronáč vysával zbytek pracovních sil a i tu agresi z bezmoci dovedl dostat na povrch. Je mi jedno, jak moc je to "yntelygentny", ale je to skvělý! Otázka, jak dlouho se to udrží... Mám ráda Dominika, je naprosto otevřený a skvělý. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Pavel Horvát je tlustej a má zuby jako bobr…..ha ha ha, ho ho ho, he he he. Jak jsem měl u každého dalšího delfíního videa čím dál větší problém s tím, že se už jenom dokola opakuje jeden rádoby fór, tak v tomto případě tento zádrhel odpadl. Tady je to celé špatně od první minuty a udivuje mne, jaké osobnosti stále přijímají pozvání a vlastně, že pořad jako takový ještě neskončil. ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistý, jak dlouho tenhle koncept v televizi vydrží, ale v určitých pasážích bizarní talk-show to překvapivě funguje. Plamínek je sice vrcholem absolutního šílenství, Gott a Jolanda z úcty k mrtvým docela přes čáru, ale snaha o humor s Burešovou nesla své ovoce. Omáčka okolo (mimo rozhovory) je potom dost zbytečná. Občas je zábavná, ale většinou ne. Kolem a kolem, jedná se o pořad, který bude mít hodně úzkou cílovku. Tento styl humoru, zdá se mi poněkud nešťastným. Aspoň z pohledu běžného diváka. Být to celé založené jen na rozhovorech, asi je to mnohem lepší. Pokud vám tyto ujeťárny nevadí, pak směle do toho. Ale jestli vás Adolfeenova tvorba uráží na YouTube, tohle ani nezkoušejte. ()

fricek12 

všechny recenze uživatele

No tyvole, mizernější druh humoru jsem fakt neviděl. Nechápu, co za ubožáka vymýšlí ty gagy. Kdyby to bylo aspoň trochu vtipný + jako hosti ty největší nuly. Dávám tomu stejný vyhlídky a počet dílů jako podobná veleúspěšná show na Primě - Zlatá maska. Edit: No, musím připustit, že některý díly se povedly - např. úvodní pilot nebo Brzobohatej. Ale ten čokl je fakt trapnej - vyhodit! ()

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem kus s Adamem Kajumim a hned jsem měl jasno, že tohle ne! Ironizovat se dá i s grácií, viz Kraus, ale tohle? Co to má být? O hostovi jsem se vůbec nic nedozvěděl, Adolfeen si jen v kuse trapně utahuje, inscenuje ještě trapnější scénky a houby z toho. Nechápu, jak tohle někomu může přijít vtipné, či vkusné. Mně se udělalo přímo zle, co na poli talk show vzniká. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama