Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Armády tyranské moci si brousí zuby na mírumilovnou kolonii na okraji galaxie a jedinou nadějí na přežití jejích obyvatel se stane tajemná cizinka. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (548)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám rád Zackové filmy milujem jeho Úsvit mŕtvych, 300-ku, Watchmen aj DC trilógiu, tak ako aj jeho spomalené zábery. No toto mi prišlo dosť mimo. Mal som pocit, ako keby tu polovica scén chýbala, a aj keď ma niektoré scény bavili, je to tak predvídateľne a okaté, že vizuálna stránka nudu nezabije. Príbeh mi prišiel v pohode, mali sme ho tu už sto krát, ale chýbajú tu lepšie napísané postavy, casting bol celkom v pohode, ale herci nemali moc čo hrať. Zack určite nie je zlý režisér, no potrebuje kvalitnejšiu predlohu, tieto jeho vesmírne Star Wars mu bohužiaľ nevyšli, no pozrieť sa to dalo, niektoré nápady, kamera, hudba a akcie neboli zlé. Určite to nie je také zlé ako to tu na čsfd vyzerá, na imdb to ma napríklad o desať percent viac. Uvidíme čo prinesie pokračovanie, snáď dvojka bude lepšia. 65% - 3* ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Rebel Moon je v současném sestřihu "v pohodě blbina" na 6/10, lepší film než poslední Star Wars nebo všechny jeho DC filmy po Man of Steel. Doufal jsem že to bude jako právě první čtvrthodina MoS (zdaleka nejlepší část filmu) roztažená na celovečerní délku, no to se mu až tak moc nepovedlo. Rko tomu chybí velmi, pořádné finále taky, na to si musíme počkat do dalšího filmu a to je dost zlo. Rozšíření současného střihu... teoreticky to může zlepšit, ale není to zásadní. Střih je mezi scénami občas až moc ostrý, ale masivní zkratky při představování postav nejsou velký problém.   Čekal jsem zábavně pitomé béčko snažící se o rule of cool a vykrádající úplně všechno okolo, jak jen se na Warhammerovský klon sluší. A to jsem plus mínus i dostal... ale ne, není to žádným způsobem "dobře natočený film". Je aspoň o fous lepší než starší béčková sci-fi vyriace na Sedm statečných - Sador, vládce vesmíru od Rogera Cormana... což je asi tak největší ambice na jakou se Snyder vůbec zmůže. ()

Reklama

Lokutus 

všechny recenze uživatele

Převést 7 statečných do sci-fi prostředí se už před 40 lety pokusil Roger Corman s Battle Beyond the Stars a nedá se říct, že by byl Snyder o moc úspěšnější, byť měl k dispozici asi 1000-násobný rozpočet. I když film sice neurazí (a pokračování si časem asi i dám), tak je poněkud škoda, že když se mezi neschopnými nýmandy objeví nějaký ten schopnější/charismatičtější herec, tak buď jen postává a příležitostně mručí něco v pozadí (Hounsou) nebo v horším případě je jeho výstup redukovaný na nepodstatný štěk (Hopkins - snad víc přístě, Jena Malone nebo Corey Stoll). ()

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je úvodní RPG dobrodružství družinky, kde GM neumí masterovat, o worldbuildingu neslyšel ani z ponorky, ale zato se vyžívá v epických (a zpomalených) popisech jednotlivých scén a co na tom, že ani ty scény (natož celek) nedávají sebemenší smysl. Hráči si zase nebyli schopní přečíst ani úvod Player's Handbook a ještě jim pořád padají kritické neúspěchy, což se GM snaží všemi svými neschopnými silami zachraňovat. Věřím, že u stolu by to mohla být i zábava, ale jako cca dvouhodinový film funguje Rebel Moon přibližně stejně dobře jako nafukovací banán uprostřed Antarktidy. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Keď čakáte vedro hovien a nakoniec ich v ňom dostanete v hoci len čiastočne zriedenej podobe, tak ste tomu aj celkom rád a ani vám to nepríde až také strašné. (nič pozitívnejšie na tento velikášsky, k divákovi neúctivý a na sebe samom sa chvíľami až vulgárne ukájajúci brak - bez náznaku talentu napísať a vyrozprávať - nevymyslím) ()

Galerie (326)

Zajímavosti (6)

  • Děj tohoto snímku byl původně zasazen do světa Star Wars a mělo se jednat o pokračování Návratu Jediho (1983). Režisér Zack Snyder návrh scénáře dokonce předložil vedení Lucasfilmu, avšak veškerá jednání byla ukončena poté, co studio Lucasfilm odkoupila společnost Disney. Nakonec se Snyder rozhodl scénář přepsat a snímek Rebel Moon koncipovat jako nové, originální sci-fi. (fiLLthe3DD)
  • Druhý plně digitálně natočený film Zacka Snydera po Armádě mrtvých (2021). Zbytek jeho filmů je natočen na 35mm nebo 65mm film. Důvodem je pravděpodobně spolupráce s Netflixem, který má dlouhodobě pravidlo natáčení na 4K. (KGBelik)

Související novinky

Proč Lucasfilm zamítl Star Wars od Snydera?

Proč Lucasfilm zamítl Star Wars od Snydera?

05.07.2023

Koncem roku uvede na Netflixu režisér Zack Snyder (Muž z oceli, Watchmen) svoji novou epickou sci-fi Rebel Moon, respektive její první část. Dvoudílná sága ale bude údajně jenom začátkem, už nyní… (více)

Snyderovo obří sci-fi dostane eRkové verze

Snyderovo obří sci-fi dostane eRkové verze

24.03.2023

Režisér Zack Snyder plánuje pro svoji obří fanouškovskou základnu koncem dubna třídenní speciální událost, na které promítne svoji komiksovou trilogii Muž z oceli, Batman vs. Superman a Liga… (více)

Reklama

Reklama