Reklama

Reklama

Když se tři malí kluci dostanou do maléru, vymyslí si imaginárního přítele jménem Ricky Stanicky, který jim pomůže. O dvacet let později ho stále používají jako výmluvu pro své nedospělé chování. Když jejich rodiny pojmou podezření a chtějí bájného Stanickyho poznat, provinilé trio si najme zkrachovalého herce a imitátora celebrit, který má Stanickymu vdechnout život. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (87)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Sice mám začátky Farrellyovic tvorby rád a kousky jako Blbý a blbější(1994), Něco na té Mary je(1998) nebo Já, mé druhé já a Irena(2000) to jsou klasiky komedie který si vždy rád opakovaně pustím. Tohle ale tak nějak dle mých předpokladů dopadlo tak jak jsem očekával. A to, že to nebylo nic pro mě. Možná je to tím, že to dělal Peter Farrelly bez svýho bráchu Bobbyho Farrellyho nebo je to tím, že jsem nikdy nemusel Zaca Efrona(vypadal strašně) a ani Johna Cenu(tady byl v podstatě nejlepší postavou). Oceňuji nápad. Ten se mi líbil, provedení už ale bylo slabší. Určitě se z toho dalo vytřískat víc. Humor- něco vyšlo a pobavilo ale něco mě obloukem míjelo. A konec přesně takový konce nesnáším. Typický USA filmy a jejich nereálný konce. S hodnocením to mám úplně stejně jako u komedie Přátelé z dovolené(2021) ve které John Cena taky hrál. Kdyby to šlo dám 2,5hvězdy. Nejde to. 2hvězdy se mi zdají málo 3 zase moc. Ale nakonec se přikloním ke 3slabším hvězdám. Podruhé tenhle kousek ale určitě vidět nemusím. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jméno Farrelly znamená pro komediální žánr hlavně nosný nápad, který stojí za to rozvíjet. Tentokráte se Peter Farrelly zaměřil na fenomén, který všichni známe z mládí, kdy náš kamarád měl strejdu, který byl ve válce, měl největší auto, lítal letadlem a kdoví co ještě všechno. Ricky Stanicky je vlastně takovým strejdou, který si žije hodně zajímavým stylem života, kdyby ovšem existoval.... Jednoho dne začne. Výkon Johna Ceny je přesně to co pozvedává tuto jinak průměrnou komedii, která dosti mrhá svůj potenciál. Efron tady hraje spíše nudného kravaťáka, o jeho zrzavém kamarádovi se raději ani nezmiňuju. Skvělou volbou je samozřejmě jako vždy skvělý William H. Macy. Takže tři pozitiva: Nápad, Cena, Macy = 3 hvězdy. 60% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„UDĚLAL TO RICKY. RICKY STANICKY! NEJLEPŠÍ KÁMOŠ, KTERÝHO JSME NIKDY NEMĚLI…“ Exhibice Johna Ceny. Hele… není to tak pitomý, jak to v úvodu vypadalo. Možná i proto, že Cena tý exhibice nezneužívá a scénář ho nenutí k trapnostem. Je to vobčas úsměvný a ten nápad je ftipnej. Taková píčovina, která pobaví!    /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) První scénář byl hotovej v roce 2010. Postupně měli hlavní roli hrát James Franco, Joaquin Phoenix nebo Jim Carrey 2.) Thx za titule „Tereza Šplíchalová a Lucie Musílková“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  **  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Král komedíi Peter Farelly je zpět a kdo má jeho rannou tvorbu rád, tak si myslím, že Ricky Stanicky nezklame kor, když jde už o úplně umírající žánr, kde nějaká áčkovější komedie s hvězdami je opravdu vzácnost, takže se mi opět trefil do vkusu. Dějově je to celkem zajímavý, tři přátelé celý život předstírají, že mají kámoše, který je však vymyšlený, ale když jde do tuhého a je třeba ho představit rodině, všichni se rozhodnou, že raději najmou herce, který se za Rickyho bude vydávat, než aby šli s pravdou ven. Problémem však je, že John Cena vezme celou roli až moc vážně a začne to všem komplikovat život. Zac Efron je tu sice poněkud znuděný, protože ho herecky zastíňuje John Cena, který si celou show kurevsky krade pro sebe a na štěstí je na plátně téměř pořád, takže o zábavu je vystaráno. Smál jsem se i nahlas, některé hlášky jsou opravdu šílené a je to celé jedna velká bláznivá jízda plná absurdního a střeleného humoru, což mám rád. Takové filmy mi raz za čas opravdu chybí, takže thank you. "Why do you so sweat? Are you on drugs? The reason i sweat is because i have no drugs ! :D "75% ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepatřil k nemalé řadě fanoušků komedii pana režiséra. Takový film Blbý a blbější mi třeba přišel jenom extrémně trapný. Po dobrých ohlasech na jeho dramatickou tvorbu a zajímavému obsazení jsem přesto Rickymu Stanickymu dal šanci. No a ten ji nevyužil. Přesto že do toho John Cena dává opravdu vše co v sobě má. Když mu ale scénář, dlouhá stopáž i nevýrazný Zac Efron spíš škodí než že by pomáhali, to se pak ten humor dělá těžko. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Na filmu se začalo pracovat už v roce 2010, kdy si Rickyho měl zahrát James Franco v produkci Summit Entertainment. Franco kvůli natáčení jiného filmu nakonec roli odmítl a podle Hollywood Reporter kolem role kroužil Joaquin Phoenix. V roce 2013 byl zase podle dalších zpráv blízko roli Rickyho Jim Carrey. Trvalo dalších deset let, než režisér Peter Farrelly se dvěma kolegy přepsal scénář původního autora Jeffreyho Bushella a do hlavních rolí obsadil Johna Cenu (Ricky Stanicky) a Zaca Efrona (Dean). (DavePave)
  • Když kachna vyleze z vody poté, co vytáhne psa Paula do rybníka (kolem 31. minuty), a sedne si na golfový míček, je film obrácený, aby to vypadalo, že se na něj spouští, zatímco ve skutečnosti se z golfového míčku zvedá. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama