Reklama

Reklama

Policejní akademie 2

  • Česko Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (více)
Trailer

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

honajz 

všechny recenze uživatele

Vycvičení už jsou, nezbývá, než je poslat do ulic. Svérázní rekruti tentokrát budou pomáhat Lassardovu mladšímu bratrovi vyčistit 16. okrsek. Druhý díl už není tak svěžím objevem jako první Policejní akademie, ale stále docela slušně odsýpá (ostatně má jen 83 minut) a vyloudí úsměv na tváři. V 16. okrsku roste zločinnost neúměrným tempem. A tak Lassard, mladší bratr šéfa policejní akademie, dostává 30denní ultimátum, aby ulice vyčistil. K ruce dostává šest nováčků z akademie. Jenže ještě je tu intrikující Mauser, který by sám chtěl být kapitánem. Naše šestice bude muset tedy bojovat na dvou frontách. A Mahoney se převléknout za pouličního grázlíka aby se infiltroval do gangu. DVD je to samé, jaké vyšlo už před několika lety, jen se oprášil prach ze skladů. Tudíž statické menu, u filmu má obraz viditelné zrno, občas je přepálený, zvuk je mono. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Solidní pokračování opět plné srandovních hlášek, humorných scének a nezapomenutelných hereckých výkonů policejních absolventů. Navíc se ke všemu přidává i záporák ZED, který mě doslova dostal. Moc nemám rád český dabing, ale tady ten jeho skřek trefili dokonale. Přes všechnu tu zábavu se zde však dá natrefit i na několik nudných pasáží, které lehce srazily mé hodnocení. I tak jde však o nadprůměrnou podívanou. ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Zřejmě byl můj smysl pro humor napaden nějakým virem, že jsem u toho zíval a nebo kroutil palicí. První díl nebyl nijak převratný a tady už to stojí fakt za hovno. Uřvaný prase Bobcat Goldthwait je snad nejhorší herec v dějinách amerického filmu a jeho postavu vymyslel někdo, kdo by měl pár týdnů strávit někde na klidném místě s bylinnými odvary. Jediný, kdo to tak nějak drží nad vodou je opět Michael Winslow, jehož všelijaké zvukové imitace zaručeně pobaví. Jinak ale nehorázná vymetenost. Projekce dalších dílů se pochopitelně nekonají. Rád bych zůstal duševně v pořádku. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Náš tým poprvé v akci! Stále velmi zábavně a koukatelně. Jedničce se to vyrovná a zábava je na stejné úrovni. Přesto logicky o něco slabší, protože narozdíl od jedničky je tu dost hluchých míst. I v tomto díle mě nejvíc baví Hoochsová a Tuckleberry. A Zed je také výborná postava. Celkově je tento díl i o něco akčnější. ()

mcamino 

všechny recenze uživatele

Pro mě je Policejní akademie odmala jedním z nejlepších kousků, a to celá série, vždycky když se jeden z dílů objevil v TV programu, měl jsem obrovskou radost, takže pro mě to není jen tak nějaký film a tak je moje hodnocení možná zaujaté. za plným počtem si však stojím, protože plný počet uděluji filmům, které mě nadchly a na které mužu koukat pořád dokola. A to tenhle kousek je. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Jediný diel z pôvodnej sedemdielnej série, v ktorej sa neobjavila Callahanová (Leslie Easterbrook). Potom, čo bol dokončený prvý diel, herečka otehotnela a čakala dcérku. To jej zabránilo účinkovať v tomto filme. (beso74)

Reklama

Reklama