Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Druhá pokračování nejsou vždy tak úspěšná a dvojka "Prciček" rozhodně nebyla. Šlo vlastně jen o to, že se stará parta sešla rok po maturitě, aby zapařila na parádním mejdanu. Opět je to koncert Jima a jeho otce a Stiflera a jeho nadávek. Hlášky jako "Vyhul mi hůl", "Santa porňák" nebo "Umělý čuráky pro všechny" jsou nezapomenutelné stejně jako scéna s lepidlem, což se může stát prostě každému. Mytologie filmu se rozpracovává hlouběji, některé vztahy vznikají, jiné končí. Film je takovým preview k tomu, co má ještě přijít, ale nepostrádá své kouzlo, které je mimo jiné také v úžasném soundtracku, jenž je prostě dokonale vybrán. Všechno je směrováno k mladým, k party a divočině, ale takovým způsobem, aby to ani mě, kdo nepaří, neodradilo. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/04/prcicky-bruce-lee-par-trapnosti.html ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Kdyby, na začátku filmu nebylo napsaná dvojka, tak by skoro nebylo poznat, že sledujete druhý díl.Postavy se snaží vyvíjet, ale bohužel k tomu nemají dostatek rozumných dialogů.Jinak jako v prvním díle je tady spousta hlášek,gagů a krásný mladých holek.Stifler opět válí,Jimův táta je pohodář nadevšechno a kluci jsou sympatický i podruhý.Pěkné pokračování, které neurazí. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Pokiaľ chalan povie, s koľkými spal, vydeľ to troma. Ak to povie baba, troma to vynásob.“ Dvojka sa drží osvedčených pravidiel pokračovaní, takže ak v origináli Jima nachytal otec pri masturbácii, teraz ho nachytá pri sexe. Pravda, tvorcovia sa snažia zasunúť ehm posunúť zápletku novým smerom. Ostatne, panictvo stratíte len raz. Dvojka teda rieši väčší problém – čo s druhým sexom, ktorý je svojím spôsobom ešte väčším postrachom? Psychológiu nečakajte, no smršť vtipov má miestami vysokú úroveň (obzvlášť Biggs zvláda údery do zvonov a hádzania o steny na jednotku). Len čo začnú štyria hlavní kamaráti nudiť (okrem Biggsa skoro stále), prichádza na scénu tornádo Stifler - a začína šou! Vrátili sa všetky tváre z minula (Jimov otec, Alyson Hannigan, Stiflerova mama) a potešia parafrázy na najlepšie vtipy prvej časti (sex prenášaný z izby do celého sveta, Stifler ponížený ľudskými tekutinami) a "nové nápady" (retardovaná trúbka, sex po telefóne, sekundové lepidlo). ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Díl, který mě uvedl do strastí a pastí amerických penisů a vagín. Hláškami překypující komedie s perfektním soundtrackem a tím pravým duchem 90s. Když vidím, že to bude v TV, tak mám upřímnou radost. Celý si to samozřejmě krade Stiffmaister, bez něj, respektive bez S.W. Scotta, by to nikdy nebylo ono. 5* a.k.a 85% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Využívá to podobné situace, sází na totožné vtipy, ale rozdíl je kromě jiného ve výrazně horší režii, která nedokáže přijít s něčím „jiným“, protože hoši už jednou o panictví přišli. Chlapci nám lehce zestárli, mají za sebou rok univerzity, léto si chtějí pořádně užít, k čemuž poslouží dům na pláži. Leccos je jinak, ale tak nějak pořád stejně.. každý se někam (ne)posunul, příjezd Nadii z Czechoslovakia se blíží, jenže náš znásilňovač koláčů se v dané stránce moc nezlepšil. Jednička byla (když si uvědomíme, k jaké cílové skupině směřovala) vtipná, svěží i roztomilá, dvojka je těžkopádná, mdlá, vtipná jen ojediněle. A dost doslovná. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (25)

  • Kapela 3 Doors Down nahrála speciálně pro soundtrack k filmu alternativní verzi skladby "Be Like That". První dvě věty v textu jsou rozdílné od verze na jejich albu "The Better Life". Skladba se liší i délkou. Zatímco verze "American Pie Edit" je dlouhá 3:57, délka skladby na albu je 4:25. (Stocki)
  • Prodloužená verze je o 3 minuty delší než původní. Obsahuje např. delší záběry z úvodní párty u Stiflera (Seann William Scott), hrátky s lesbičkami, nebo jak Jim (Jason Biggs) čeká s otcem (Eugene Levy) v čekárně na vyšetření přilepeného penisu. (Marsik)

Reklama

Reklama