Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla to být úplně běžná zakázka. Drobounký lupič klenotů Calvin Simms (Marlon Wayans) je najat, aby ukradl drahý královský diamant. Jeho zabedněný parťák Percy ale diamant upustil přímo do kabelky Vanessy Edwards (Kerry Washington - Ray) a jejich dokonalé plány tím poněkud pokazil. A tak když narážejí na Vanessina manžela Darryla (Shawn Wayans), který beznadějně touží po vlastním dítěti, nenapadá Calvina nic chytřejšího, než obléci plenky a hrát si na opuštěné dítě. V nové roli musí přetrpět spoustu ponížení a odporných rodinných vycházek. Hlavně však musí dostat drahokam zpět dřív, než ho jeho “noví” rodiče odhalí. Režie filmu se ujal Keenen Ivory Wayans (Někdo to rád blond). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

Chamyl 

všechny recenze uživatele

Ach, můj bože! To není žádné guilty pleasure, to je jenom setsakra guilty. Předvídatelný fekálně-sexuální humor se zcela infantilním nádechem způsobuje, že film vlastně nemá cílovou skupinu. Některým vtípkům by se možná předškolní děti smály, ale neustálé sexuální narážky a situace posouvají tento film směrem k dospělým. A ty se snad opravdu smát nemohou. I když skleniček pár a pár tahů z trávy... ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Wayansovi dokáží natočit perfektní parodii, když se pustí ze řetězu a nechají svou úchylnost pěkně vybublat, což dokázali ve Scary Moovie. Tady ten šklebící se liliput spíš ukázal, že pokud se nesnaží přiživit na parodování známých scén, tak sami nejsou schopni udělat humor. Ne, že bych se občas nesmál, ale jednoduše už to nemá ty koule, co Scary Moovie. Ta představa malého hajzlíka, co se převleče za děcko a nikdo ho neodhalí je tak blbá, že by se slušelo udělat to spíše do rodinného hávu pro malé blbé děti, které nad tím nebudou moc přemýšlet. ()

Reklama

cherita odpad!

všechny recenze uživatele

Bratrům Wayansovým už asi přišlo vydávání se za sexy blondýny málo hardcore, takže teď se jeden z nich infitruje mezi nic netušící (!!!!!!!!!!!!) černošský pár coby opuštěné nemluvně. Hahaha. Cítíte v tom ten komediální potenciál? Ne? Přesně tak, žádný tam není. To znamená, že je třeba předvést nějaký ten fekální humor, aby se fanoušci těchhle hovadin měli vůbec čemu zasmát. Já dávám sice odpad, ale myslím, že i zírání do odpadkového koše by bylo méně nechutné a více zábavné. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Na první pohled by se tento film jevil jako jedna z tuctových černošských komedií, která se ničím neliší od podobných amerických komedií. Bylo by tomu asi tak, pokud by tvůrci nedostali poměrně originální nápad zmenšit jednoho ze známé komediální bratrské dvojky Marlon Wayans a Shawn Wayans na půl metrového chlapíka a ten se díky zábavnému příběhu nevydával za dítě. Nutno podotknout, že tento film není žádným filmařským uměním, ale díky vtipným dialogům a mnoha vtipným scénkám si udržuje poměrně solidní tempo a rozhodně dokáže pobavit. Obzvláště scéna, kde se zmenšený Marlon pere s Robem Schneiderem v kostýmu dinosaura mně velmi rozesmála. Herecké výkony jsou na podobný snímek dostačující a potěší i přítomnost několika známých jmen v mini rolích jako například Chazz Palminteri. Celkově se jedná o celkem povedenou oddychovou komedii, která nepatří k pokladům světové kinematografie, ale při špatné náladě rozhodně dokáže pobavit. Moje hodnocení 60% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já prostě Wayans brothers miluju. Sedí mi jejich smysl pro humor, uchcávám smíchy pokaždé, když si dělají sebeironickou prdel z černochů (snad právě proto, že jimi sami jsou, je to tak směšné) a při každém jejich filmu neustále (marně a bezvýsledně) přemýšlím, jestli mě baví více Marlon nebo Shawn. Jako v jiných jejich filmech, i zde jsou skvělé a humorné postavy: prodavačka v klenotnictví je naprosto úchvatná, stejně tak dědeček z Detroitu (John Witherspoon) a podstata mateřství/otcovství vyřčená z úst kojící matky (Alex Borstein) je tak geniální, prostá a přesvědčující (a hlavně pravdivá), že bych z fleku šel do dalšího dítěte. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • Když Pidihajzlík ujede autem, používá basebollovou pálku na pedály, ale když ho zastaví, tak není basebollová pálka k nalezení. (prochy10)
  • Lochlyn Munro, představitel postavy jménem Greg Phillippe, měl to samé jméno i v prvním Scary Movie. (ČSFD)
  • Ve scéně když Darryl (Shawn Wayans) v noci ohřívá mléko pro sebe a Calvina (Marlon Wayans), tak vyndavá jeho kelímek a položí ho dnem nahoru. Pak je střih a kelímek je dnem dolů, aniž by ho obrátil. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama