Reklama

Reklama

Scary Movie: Děsnej biják

  • USA Scary Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zabiják v masce sleduje Cindy i její přátele. Má něco společného s tajemstvím loňského léta? Cindy a parta jejích nic netušících přátel se musí mít na pozoru... (SPI Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (680)

Nin 

všechny recenze uživatele

Po letech znovu zhlídnuto. Čekal jsem, že se mi to bude líbit méně než, když mi bylo 12 let... a taky že jo. Ale žádná katastrofa to není. Dost to odcejpá, mělo to slušnou produkci, takže to nepůsobí ani dnes lacině a věrně to napodobuje devadesátkový horory. Vtipy jsou šíleně puberťácký, ale trapně mi u filmu nebylo a pár džouků se hodně povedlo (některé se mimochodem ztratily v českém překladu). Celkově pohodová parodie. (6/10) ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Včera som videl Scary Movie po prvý krát a celkom dobre som sa zabával. Určite by som sa zabával ešte lepšie, keby som poznal parodované filmy. Ale horory ja nemusím, a ak, tak iba vo forme paródie. Neprekážali mi ani trápnosti a nechutnosti, ku ktorým sa Wayansovci uchýlili v snahe uhrať čo najlepší výsledok v boji o diváka. V paródii mám hranice tolerancie výrazne ďalej, ako pri bežných filmoch. Ani u karikatúry sa nesťažujeme, že nám nakreslili oveľa väčší nos, než máme v skutočnosti. A nikoho, okrem nášho expremiéra, to neuráža do takej miery, aby s tým išiel na súd. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Vždyť ji to bolí...“ Na parodické klasiky s Charliem Sheenom a Lesliem Nielsenom sa to absolútne nechytá, v porovnaní s nimi (resp. s dobami, kedy paródia nebolo synonymum pre sračku). Nemám nič proti jednoduchému humoru, ale osobne mi nepríde nič vtipné na tom, ako sa vrah ukrýva za gaučom a pýta sa hrdinky, ktorej telefonuje, kde je a ona vidí jeho nohy vykúkajúce spoza gauča. Fakt nie som náročný, ale toto bol humor na úrovni základnej školy. Aj kasting bol veľmi zlý, scenár trápny a réžia dosť zlá. Ďalšie diely sa mi páčili viac. Kino Považan NMnV 2001 ()

Melies 

všechny recenze uživatele

4 / 10 Obstojná paródia s niektorými vynikajúcimi momentami, ktorá však často sama sebe (a očividne s veľkou radosťou) podráža nohy zbytočnými nechutnosťami. A nezmierňuje to ani účasť niektorých viac ako oku lahodiac slečien, ktorých spoločný obvod pása by ste museli rátať na atomovej kalkulačke. Slabý priemer, silný podpriemer. ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Všechny díly jsem viděla hned za sebou a tak mohu říct, že právě jednička je jednoznačně nejlepším dílem celé série. U mnoha vtipů jsem se dost pobavila, přestože jsem neviděla ani Vřískot, ani Tajemství loňského léta. Tento díl měl určitě také nejlepší zápletku a trochu napětí při odhalování, kdo je ten v masce. Parodie nejsou zrovna mým oblíbeným žánrem, ale zde jsem se prostě pobavila :) Uvažuji dokonce o tom, že na páté pokračování zajdu do kina. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (43)

  • Pracovní názvy filmu boli: Last Summer I Screamed Because Halloween Fell On Friday The 13th a Scream If You Know What I Did Last Halloween. (Stocki)
  • Scénka, kdy na sebe několik postav křičí v telefonu "What's up???" („Co jéééé???"), je inspirovaná známou reklamou na pivo Budweiser. (Mimesis)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Mlčenlivý Bob zabijákem?

Mlčenlivý Bob zabijákem?

24.08.2006

Kultovní figurka na filmařské šachovnici, režisér Kevin Smith, poskytl další informace o svém příštím filmu, do něhož se pustí poté, co skončí s propagací aktuálních Clerks 2. Jak už ohlásil dříve,… (více)

Reklama

Reklama