Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veronice je 18, má po maturitě a odmalička má pocit, že osud je proti ní. Aby nad osudem vyhrála, dělá "nečekané věci". Pod tlakem okolností odchází z Prahy. A vydává se hledat "dobré lidi". Hrdinka prochází situacemi, které se vyvíjejí proti její vůli mnohdy díky vlastním úvahám a rozhodnutím jejího věku, ale přesto je silnou a zajímavou osobností. Bezstarostná letní atmosféra kontrastuje s někdy drsnými situacemi, do kterých se Veronika dostává. A její cesta je plná setkání s nejrůznějšími lidmi. Od vymahače dluhů s vybraným slovníkem přes ekoteroristy, kteří chrání nepravý strom, po opilou nevěstu, kterou unesli a nechali v hospodě. Veronika projde svou cestu až na konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Je potřeba k tomu něco dodávat? Režisér musí být blázen, jestli nepoznal, že Agáta je naprosto příšerná a všechny ty výblitky z jejích úst zní třikrát hůř, než kdyby je říkal někdo jiný. Naše hrdinka musí projít mnoha situacemi a poznat mnohé lidi, z nichž 90% ji chce osouložit (proč asi? když vYpadá tak jak vypadá?) aby dospěla ke stejnému závěru, jako na začátku filmu. Tomu se říká psycholoigie!!! PRAHA JE MRTVÁ. Jo, něco na tom bude, Kryštofe. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Príhody jednej vagíny, ktorá síce vyzerá ako niekto s kým by si každý chlap vyrazil ( a nielen to ), ale má bohužiaľ prejav, ako niekto, kto nemá veľké IQ. Sprevádzané trápnymi piesňami, anglicky spievajúcimi českými umelcami a hlavne atmosférou, ktorá sa tak snaží byť niečo viac, až je bezhodnotná. V tomto prípade sa mali dotočiť porno vsuvky, tým pádom, by to malo väčší umelecký zmysel. ()

Reklama

Sobis87 odpad!

všechny recenze uživatele

Snaha o postmodernu, existencialismus a především o dobrý film ztroskotala snad na všem...scénáři, režii, otřesných hereckých výkonech, atd. Blbec, co se krčí v koutě a poslušně drží hubu se dá lépe vystát než blbec, co furt kecá a mermomocí se snaží okolí přesvědčit, že mu to sakra pálí. Crash Road je naprosto dementní a příšerný film, který si hraje na umění a já ho vůbec nemohl vystát...ani dokoukat v jednom kuse. Ohavnost. ()

Doudis19 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokus o road movie s přesahem zoufale nevyšel. Místo toho můžeme jen užasle sledovat pitomou naninku Agátu Hanychovou, jak se vydává "hledat dobré lidi", jenže potkává kupodivu pouze samé úchyláky, kteří se jí snaží dostat pod sukni. V normálním životě by je tam Agátka s chutí pustila ,jak každá druhá na vesnických zábavách tipu Opolan, tady se ovšem agáta drží.. a i kvůli jejímu častému výskytu v bulvárních plátcích jí tuto přetvářku jen těžko uvěříte.. Zdá se, jako by skutečným záměrem bylo ukázet, jak Agátě sluší oblečky, jichž v průběhu cesty vystřídá požehnaně.. Hrůza, opravdovu je to hrůza.. 0% ()

B.enka odpad!

všechny recenze uživatele

Úplně zbytečný film - ti, kdo chtějí Agátu vidět, tak otevřou jakýkoliv bulvární časopis, který se zavřenýma očima vytáhnou v trafice z paklu a nemusí kvůli tomu do kina. Já osobně považuju Agátu za pěknou holku, ale není to žádná herečka, toť vše. Jinak bych ale celý ten debakl neházela jen na ni, protože režisér, který vypustí něco takového do světa, nemá dostatek sebekritiky ni sebeúcty. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama