Reklama

Reklama

Rovnice smrti

  • Velká Británie W Delta Z (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zkušený policista Eddie Argo (S.Skarsgard) během své kariéry toho zažil hodně, tentokrát se však dostal na stopu vraha opravdu výjimečného. Nestačí mu totiž člověka vykuchat, podřezat nebo udusit. Tenhle magor si se svou obětí rád pohraje. Jeho hra má jednoduchá pravidla. Zabij osobu, kterou miluješ, nebo budeš umírat v bolestech jako zvíře. Čím víc Argo postupuje ve svém pátrání, tím je mu jasnější, že tenhle vrah má své plány i s ním. Zajímavost: Prajsova rovnice. Dvojité W je fyzická zdatnost, schopnost předávat geny dalším generacím. Zet je specifický rys. Delta... Sobecký gen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

genetique 

všechny recenze uživatele

Naozaj podpriemerná krimi dráma, ktorá sa záverečnou pasážou snaží bez ulracool a megadrsná, no okrem toho, že ma bude ešte dlho prenasledovať obraz nahého Stellana Skarsgårda, ma naozaj ničím nezaujala. A keďže si z nej už ani po pár hodinách od projekcie veľa nepamätám, je potrebné napísať, že to teda naozaj nie je dobrá vizitka. Tento námet sa dal kľudne zhutniť do jedného dielu obyčajného krimiseriálu a aj tak by som rozmýšľal, či to po polke nevypne. Pri filmoch túto tendenciu nemám, takže som to musel vytrpieť až do konca. 30%. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Příjemný thriller, kterému by prospělo, kdyby základní myšlenka v podání oné 'rovnice smrti' byla alespoň trošku logická nebo přinejmenším vysvětlena tak, aby byla uvěřitelná. To se bohužel nestalo a kazí to dojem z filmu ve kterém se mi v trošku atypické roli velice líbil S. Skarsgard. Oproti Mamma Mia neskutečný nárůst kvalitně zahrané role. Na jeden páteční večer dobrý film... ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Nudná kriminálka, jakých je tisíce na Nově. Při tomto filmu jsem se tak nudil, že jsem při sledování filmu přesazoval palmu! PROSTĚ DĚSNÁ NUDA! S filmem SAW to nemá vůbec nic společného, "NIC" !! SAW je legenda, ale WAZ je pouhý odpad! Dávám jednu * za mučení poldy na křesle :-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kamera, střih i speciální efekty nepatří mezi nejsilnější prvky filmu, nic méně dokázaly zachytit a vytěžit přesně to, co bylo potřeba k tomu, aby nabudily ponurou atmosféru, kterou tento film určitě má. Pomocí zvukových efektů se podařilo z minima vytěžit maximum a jako celek to nedopadlo nejhůře. Nejlepší byly mučící scény, při kterých toho sice nebylo vidět mnoho, ale zachytily pocit bezmocnosti obětí, bezcitnost vraha i promyšlenou hru, kterou by jistě nechtěl zažít nikdo z nás. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Snaha autorů o přirovnání k Saw je urážkou pro celou sérii s úžasným Jhersawem. Tento nesmysl, který si bere několik zajímavých témat dohromady, aby vytvořil z počátku kriminální drama (?) o hledání a naprosto zapomněl na všechny svá přirovnání k Saw. Na ten si vzpomenou autoři až v druhé půli, kdy dokonce uvidíme jednu (!) smrt na stroji a to je asi tak všechno. Ne opravdu je to všechno. Waz je jeden z dalších špatných filmů, který si tentokrát hraje na nové Saw a zapomíná na všechno co Saw umí a proč je poměrně širokým publikem oblíben. Obsazení působí podle jmen až moc dobře a v praxi je to přesně naopak. Každý kdo viděl někdy Stellana Skarsgarda tak zná všechny jeho polohy a tento snímek mu jen ukáže jeho hraní stále stejných póz dokola. Smutné, ale asi si musí vydělat na důchod. Ještě více mě mrzela Samla Blair, kterou mám rád a například v Hellboyovi byla skvělá. Bohužel zde si opravdu moc nezahraje... Tento film se žánrově naprosto minul účinkem, protože více než hororem bude romantikou (nadsázka...). Radím nedívat se a raději si pusťte jakýkoliv díl Saw, který je o třídu lepší než tento směšný pokus o napodobeninu. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy je Eddiemu (Stellan Skarsgård) zatloukáván hřebík pod nehet, můžeme dobře vidět při zpomaleném záběru, že Eddie má na prstu přidaný umělý nehet. (Rocky62)

Reklama

Reklama