Reklama

Reklama

VOD (1)

Jeho život byla nuda a šeď... dokud se neobjevila ona! Bill (Aaron Eckhart) je nešťastný; ženatý s dcerou majitele banky, ve které jako bezvýznamný úředník také pracuje, sní o vlastní cukrárně a finanční nezávislosti. Jeho žena Jess (Elizabeth Banks) je přespříliš připoutána ke svému otci a navíc si začne s místním televizním reportérem. Bill, který neustále pojídá nějaké sladkosti, zjišťuje jak moc mu mezitím narostlo břicho. To poslední, co by chtěl, je stát se mentorem jednomu prostořekému klukovi. S ním a s pomocí jeho kamarádky Lucy (Jessica Alba) se pustí do boje o svoji ženu a svůj sen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, jestli film pojednával o krizi středního věku, nebo šlo jen o to, že stokrát nic umoří i osla. Každopádně je mi to úplně jedno, Bill mě totiž bavil. Nešlo přitom o žádnou akční záležitost, nešlo ani o snímek, v němž by měl děj strhující tempo, a přesto jsem si ten poklidný kousek užíval. Aaron Eckhart podal příjemně civilní výkon, ostatní za ním příliš nezaostávali a ve chvílích, kdy jsem se začínal cítit ohrožen nějakým tím klišoidem, zachránili mě sami tvůrci tím, že nic zbytečně nerozmazávali a nechali příběh plynout. Při opakovaném shlédnutí filmu často snižuji původní hodnocení, tady to ale nepovažuji za nutné. Nenarazil jsem na nic, co by mě výrazně iritovalo a občas jsem se přistihl při tom, že se připitoměle usmívám, takže teď nebudu hrát machra a nekompromisního filmového kritika a v klidu přiznám, že se mi film líbil. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Celkem poloprázdný film. Zezačátku z toho vyzařuje vtipnost, ale po chvíli se ta vtipnost vyřazuje. Pak se to dostává k nudné atmosféře, která si sice hraje na to, že nudná není, ale normální divák dokáže rozeznat, co je nudné a co není. Tohle tedy tvůrcům nevyšlo. Sice se v tom šťourají a snaží se o něco, co diváky mohlo bavit, a někteří jim na to nakonec skočili, ale prostě tohle je šeď a průměr. A co na tom, že hlavní hrdina natočil svou ženu, jak dělá čunačinky s celebritou, když to nedokáže podat vtipně. Ach jo, škoda, potenciál to mělo, stačilo by, aby to bylo trochu ucelenější. ()

Reklama

=woody= 

všechny recenze uživatele

Zdar filmoušové! Nalijme si čistého vína.. Tahle taškařice nebyla úplně blbá, Aaron potěšil svým výkonem, Jessica a Liz potěšily oko každého chlapa, Logan..určitě taky někoho potěšil.. Ale to nijak neomlouvá slabý a předvídatelný děj.. Aaron má ale hezký vztah s klukem..a taky je tu pár opravdu vtipných situací.. Dobrá, dobrá, právě jsem přemluvil sám sebe a zvednu ze dvou na tři hvězdy.. :-) Co na tom, že kromě Billa jsou všechny postavy ploché a nevýrazné.. Myslím herecky.. A taky mě irituje přítomnost Kristen Wiig, která má u mě škraloup za hovadinu Ženy sobě! Takžee..se mějte filmově! :-) Woo. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Jak se to stane, že lehkokomediální variace Americké krásy, v ktére "matthew-perryovskou" roli podváděné podpantoflácké trubky hraje polobůh Aaron Eckhart, uspokojivě funguje? Pravděpodobně, protože to komedie je lehká a hraje v ní polobůh Eckhart... On a skvěle hrající mladík (15 let!) Logan Lerman dodávají každou společnou scénou filmu energii a kvality, bez kterých by se jednalo o velmi průměrný kousek. Krom nich ovšem jsou zapamatovatelné jen křivky sympatické neherečky Alby. Což je škoda, protože tyhle postavy si zasloužili víc. I tak ale... ()

Lichty 

všechny recenze uživatele

Film, díky kterému si Aarona Eckharta přidávám do tabulky sympaťáků, do níž měl po výborném výkonu v Děkujeme, že kouříte, dobře našlápnuto. Jinak ale film, především díky velmi nedotaženému a mnohdy silně nelogickému scénáři, nezanechává na patře ani trochu chuti a vyšumí dříve, než stačíte třikrát za sebou říci "Bill". ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Film měl nesoutěžní premiéru 8. září 2007 na filmovém festivalu v Torontu. (Terva)
  • Natáčení převážně probíhalo v St. Louis v americkém státě Missouri, některé dokončovací scény pak v Los Angeles. (Terva)
  • Ve scéně, kdy jsou Jess (Elizabeth Banks) s Billem (Aaron Eckhart) v nemocnici, má Jess v některých scénách vlasy za uchem, v některých zase naopak rovně. (Terva)

Reklama

Reklama