Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další rádoby asi grindhouse pokus z Tarantinovy produkce. A opět je to docela dost divný. Larry Bishop totiž není dvakrát dobrý režisér a mnohdy je to tak zmatečně sestříhaný, aby se v tom blbej vyznal. Hlavně ze začátku jsem měl s tímhle docela problém, protože představovačky postav se moc nepovedly. Scénář by mi v tomhle případě zas tolik nevadil, i když je to samozřejmě úplně debilní, ale muselo by se tam aspoň pořádně něco dít. V tomhle filmu jsem totiž čekal na nějakou hustou přestřelku, ale ničeho kulervoucího jsem se nedočkal. Většinu času se tady totiž toho moc neděje, jenom pár drsňáků jezdí po silnicích, pak s někým pokecaj, ustřelej mu hlavu a jedou o dům dál, kde si to Larry Bishop rozdá s nějakou ženskou (což jsou mimochodem scény z jak špatnýho porna). No a žádná velká přestřelka nikde. I tak jsem se ale u toho svým zvrhlým způsobem docela slušně bavil, Michael Madsen je tu v nejlepší formě a těm ženskejm to fakt sluší. Jestli máte rádi podobný béčkový výplachy, tak do toho jděte. Jinak se u tohoto filmu radši moc nepozastavujte. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Áno Visáč invalidný spaghetti western „on wheels" bez kostry, ktorý sa nemotorne prevaluje od pózy k póze a nezachránia ho ani 80-tkové bobry, ani béčkové modly (Madsen, Hopper, Carradine), ani Tarantino v titulkoch, ani 3K (kozy, kvéry, krvinky). Toľko zbytočných a namachrovaných kidov dokáže splodiť snáď len Kontrafakt a Bishop. Milujem úprimný, fanovský, naivný, živelný (proste nejaký) trash, ale Larry na to poste nemá. 20% ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Plno lidí asi čekalo Tarantinovku, já podle coveru čekal béčkovou jízdu. A taky jsem jí dostal, film se táhne ke konci a čím dál více to houstne, což bylo fajn, ale nejvíc mě bavily herci samotní. Madsen je řízek, Hopper parádní herec, Jones drsňák a Balfour je dobrej začátečník. jedinej s kým jsem měl problém byl sám režisér Bishop kterej byl jak nesympatickej tak ani nezahrál nic. Atmosféra správnýho béčka je umocněná správnejma drsnejma kecama která pro sprostý slovo nechodí daleko. Prostě paráda. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se těšila na další "podřadnou" grindhouse splácaninu plnou koz, zadků, krve a nesmyslných zvratů. A dostala jsem podřadnou splácaninu plnou koz, zadků i krve, ale tentokrát si šéfkuchař někde zapomněl kufříček s kořením a tudíž celou tu záležitost opomněl osolit, opepřit a vůbec okořenit, aby měla ten správný šmrnc, jakej má pořádná grindhouseovka mít. Nehledě na to, že se tu i tento šéfkuchař velmistr obsadil do hlavní role, což nepochopím, protože tak nesympatický vemeno by mělo mít sakra trochu soudnost ne? Takhle si jen hošík dokurvil film par excellence, páč díky němu už se na to nedá koukat skoro vůbec. Film, u nějž jsem měla chuť i Madsena a Jonese koupnout do kulí, aby se probrali. Jdu si pro Machettu, ať mi má kdo utírat obrazovku, až budu slintat nad Bitch Slap, Nude nuns with big guns, Death proof, nebo Pussycatkama, co na sebe hučej kill! kill!. Ou yeah baby, na ty filmy se totiž, narozdíl od tohohle, vysral sám mistr testosteron a tak to má u úmyslně pokleslejch béček být. 30% ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Pořád se nemůžu rozhodnout, jestli je Larry Bishop mizernější herec, režisér nebo scénárista, ale jsem si jistý, že kdyby se nesral do všeho, tak by tahle parta možná splácala dobrý film. Takhle vznikl plytký, rádoby cool blábol, vykrádající své kvalitní bratříčky, ale sám jim nesahá ani po špičku žaludu. Jasně, sraz veteránů zabrnká na strunu nostalgie, ale co se dá dělat, když je to taková sračka. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Nápad na film pochádza od Tarantina po zhliadnutí Savage Seven (1968) s Larrym Bishopom. Povedal, že to bola Bishopova životná rola, a že Tarantino mal ten film produkovať. (Smok)
  • Roli odmítnul Peter Fonda se slovy, že s motorkářskými filmy už skončil. (don corleone)

Reklama

Reklama