Reklama

Reklama

Tři přátelé, tři policisté, tři příběhy. Strhující drama z prostředí newyorského policejního sboru, jež realistickým způsobem zachycuje, jak jednoduché je překročit hranici oddělující od sebe muže na straně zákona a zločinu. Každodenní povinnosti řadových policistů ve městě, které nikdy nespí a nedovolí usnout ani divákům v kině. Režisér Antoine Fuqua (Training Day) opět dokázal nevšedním, a přesto drsně realistickým, způsobem zachytit život strážců zákona. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (300)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Kriminálna mini-mozaika príbehov mužov v uniformách z Brooklynu, ktoré vlastne spolu ani nesúvisia a hoci sa nedá označiť za sklamanie, aj napriek solídnej réžii nezanechá snáď s výnimkou záveru na divákovi žiadny výrazný otlačok. Don Cheadle a Ethan Hawke síce tradične nesklamali a minimálne vo výkone Wesleyho Snipesa, ktorý dokazuje, že má na viac ako na videokariéru ponúka Brooklyn's Finest aj niečo navyše. Na špičku v žánri to však, bohužiaľ, nestačí. 70% ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Antoine Fuqua natočil jeden dobrý film (Training Day), který mě vlastně ani moc nezaujal. Ale od té doby se o něm může psát jako o Oscarovém režisérovi (bůhví proč, když ten Oscar šel pro herce v hlavní roli - Denzelovi Washingtnovi). Ale reklama je to dobrá - zvlášť když Nejlepší z Brooklynu jsou takový Training Day revival, jen Ethan Hawke už trochu zestárl a tak si nezahrál nováčka a černého poldu vystřihl místo Washingtona Don Cheadle. Abych nepřeháněl, tak taková kopie to zase není, ale společných prvků se najde dostatek. O něčem alespoň vzdáleně originálním tu nemůže být řeč. Jinak je to klasicky slušné odvedená řemeslná práce - režie i ostatní aspekty. Nic světoborného, ale jinak příjemně utíkající film, který si na DVD asi člověk rád pustí. Jen film o temné stránce Brooklynu mohli nechat natočit někoho, kdo v Brooklynu vyrůstal a nepřišel z Pittsburghu... ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Antoine Fuqua už po několikáté dokazuje, že je pouhým rutinérem, jehož Training day byl asi režijní vrchol. A návrat do stejného žánru se mu vůbec nepovedl. Jeho režie je nevýrazná a ničím nezaujme. Film se vleče hooodně pomalým tempem a scénář je nezajímavý. Z dějových linek mě zaujala vlastně jenom ta okolo Dona Cheadla, ostatní mi přišli až moc předvídatelné a docela i zbytečné. Pochvalu si tak zaslouží pouze do jednoho výborní herci. Ti ale sami výborný film neudělají. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Film z drsného prostředí se spoustou drsných slov ( sračka, kurva, hovno, ježkomrdi .... ) Grázlové jsou opravdu grázlové a policajti jsou opravdu .... taky grázlové. Dokonce je tam jeden polda, co má tejden do důchodu, a jedinný čin, který se za dvaadvacet let služby naučil je vypít po probuzení panáka burbonu a strčit si kvér do pusy a pak se divit že v něm nejsou náboje. Koks je tu po tunách, kurev jak mraků a dobráků od kosti jako máku. Film, který poukazuje na to jak dopadne demokracie ve své vrcholné fázi nebo film, který je tak prolhaný že se mu nedá věřit ani slovo. Vyberte si. Negři se mezi sebou oslovují negře a v rytmu Hip - hopu máchaj rukama a pak se všichni dovolávaj Boha, když jde do tuhého. CITÁT - Ta posraná svoboda něco stojí !!! Ani jsem si nemohl vybrat svého hrdinu, všichni jsou tak záporný až to bolí. Při sledování tohoto snímku jsem měl sto chutí tam vtrhnout a všechny ty ježkomrdy postřílet.Surový, reálný a perfektní. Velice podařený konec a úžasné dramatické vyvrcholení všech životů v tomto drsném filmu mě donutilo zatleskat. Hvězda dolu za velice špatné ozvučení. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Prekvapive velmi dobry film - obycejny, nevycnivajici z rady, presto jedinecny. Clovek ceka rutinni zalezitost a taky se to za ni po celou dobu sledovani vydava, ale na konci se dostavi ten "wtf" feeling. Na 5 hvezd to neni, revoluce se nekona, ale skvely filmovy zazitek ano. Ethan Hawke i Richard Gere FTW. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (4)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 270krát, což je 1,93krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • Počítačová hra, ktorá sa mihne na obrazovke je "Mercenaries: Playground of Destruction" od vývojárov z Pandemic Studios. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

25.02.2010

...a spousta dalších pokračování v dnešní novince. Neztrácejme čas: Bruce Willis po fiasku s Náhradníky ví, že jeho kariéru už zachrání jen návrat k nejslavnější postavě a tak si představuje, že by… (více)

Reklama

Reklama