Reklama

Reklama

Tom a Jerry

  • Slovensko Tom a Jerry (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když se Jerry přestěhuje do luxusního hotelu na Manhattanu, kde právě probíhá svatba století, její zoufalá organizátorka si najme Toma, aby jí pomohl se myšáka zbavit. Hon kocoura a myši vzápětí skoro zničí nejen její kariéru a chystanou svatbu, ale i skoro celý hotel. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (129)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som sa bál tej 2D animácie, ale prvé minúty ma presvedčili, že to bude v pohode. Ústredná dvojka robí presne to, čo robili aj v animákoch. Ubližujú si, naháňajú sa, robia si zle tými istými prostriedkami. Človek by čakal viac inovácie, ale aspoň si zaspomínate a prenesiete sa do detských čias. Interakcie so živými ľuďmi sú v pohode, natáčanie muselo byť zaujímavé a aj náročné. Dejovo som nečakal zázrak, veď je to Tom a Jerry, čo tam chcete vymyslieť? Pár krát som sa dobre uchechtol, Moretzka bola super a mal som z toho dobrý pocit. Za mňa super. 3 z 5 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tom and Jerry jsou samozřejmě legendou dětství mnoha lidí a otázkou je, zda-li to vůbec šlo natočit tak, aby to kromě dětí bavilo i dospělé. Osobně mám, v jistých kruzích kritizovaný, film z devadesátek (obě titulní postavy tam na rozdíl od této novinky mluví) tak rád, že možná nejsem tak přísný, jak by si film zasloužil. Ale zase se nedá říct, že bych se nějak extra nudil a v době této filmové bídy jsem se do toho pustil poměrně s chutí...55% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

No to, že mi sprznili ďalšiu klasiku môjho detstva, už budem musieť iba predýchať. Film, ktorý je vlastne tajnou sebareflexiou dnešnej doby, s tým že ukazuje nepriamo jej nedostatky v klamlivo vyšperkovanom kabátiku. Pričom Tom a Jerry si to nezaslúžia a tí dvaja majú baviť slapstickovým humorom a nie predraženým repertoárom. Nevadí, v tomto prípade nie. A prečo? Lebo, občas sa ukáže niečo, čo nieje zakotvené v genocídnom dnešnom svete a ukáže lásku. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

U dobrých komedií mám jedno zásadní kritérium: musí mě u nich rozbolet od smíchu bránice, jedině tak poznám, že jsou dobré. A to se mi teď stalo. Tak dobře jsem se už dlouho u nějakého filmového počinu nepobavila. V této komedii do sebe všechno krásně zapadá, herci jsou skvělí a neustálé špičkování Toma a Jerryho příběh jenom podtrhuje. Nápad skloubit hrané s kresleným je skvělý, nakreslená zvířata film krásně doplňují a popravdě, ani mi nevadilo, že to tak je. Toma a Jerryho znám jenom v kreslené podobě a nějaká počítačová napodobenina jich samotných by mi asi vadila. Tenhle film mě opravdu potěšil, má všechno, co by komedie měla mít, je skvělý na odreagování se a protože nikdy nejdu s davem, hodnotím jej nejlépe, jak můžu. Kdybych mohla, klidně mu udělím i dvojnásobné hodnocení, protože si myslím, že tenhle "risk" s hraným a kresleným chtěl opravdu velkou odvahu a výsledek určitě stojí zato. Ale to může být jen můj názor, samozřejmě. Jestli si chcete utvořit ten svůj, prostě se na tento film podívejte a neohlížejte se na počet negativních hodnocení, třeba se vám zrovna tenhle Tom a Jerry zalíbí ... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabý priemer. Dcérke sa to síce ľúbilo, ale na Šmolkov to nemalo ani náhodou. Tento typ animácie moc do filmu nesedel, ľudia na kreslených slonoch? Videl som všetky možné animáky resp. kombinácie hranej a kreslenej podoby, ale toto naozaj bolo ako päsť na oko. Škoda, lebo Tom a Jerry je legendárna partia a zaslúžila si niečo viac. Mrhalo sa tak ich možnosťami, tak talentom Peňu a zostalo to na Chloe Grace Moretz, ktorá najlepšiu úlohu svojho života strihla v sérii Kick-Ass a odvtedy nič moc. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (12)

  • Po závěrečných titulcích je k vidění krátká filmová scéna. (Rominator)

Související novinky

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

27.12.2020

Furiosa, prequel Šíleného Maxe od režiséra George Millera a studia Warner Bros. má oficiálně stanovené datum premiéry. Snímek v hlavní roli s herečkou Anyou Taylor-Joy (Dámský gambit) tak dorazí do… (více)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Reklama

Reklama