foto

Yara Shahidi

  • nar. 10.2.2000 (18 let)
    Minneapolis, Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Původním celým jménem Yara Sayeh Shahidi se narodila 10.února 2000 v Minneapolis, v Minnesotě, afro-americké matce Keri-Salter Shahidi a otci - fotografovi íránského původu, Afshinu Shahidimu. Celá rodina se přestěhovala do Kalifornie právě kvůli otcově práci, když byly Yaře čtyři roky. 

Svou kariéru začala v šesti letech, kdy objevila se v televizních reklamách a také v tisku pro kampaně společností jako je McDonald, Ralph Lauren, Target, GapKids, Disney, Guess Kids, apod. Často také společně se svou matkou a mladším bratrem spolupracovali na různých televizních a rozhlasových pořadech.

Svůj filmový debut (když nepočítáme epizodní role v seriálech) si odbyla v Imagine that, kde zdatně sekundovala Eddiemu Murphymu, a odkud také vzešla nominace Young Artist Award. Taktéž se mihla ve filmech Salt (2010) a Unthinkable (2010).


Ondra "herr_carter" Šich

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Sun Is Also a Star
2018 Yeti: Ledové dobrodružství
2011 Máslo
2010 Odpočítávání
Salt
2009 Tak si představ

TV seriály

2018 Grown-ish (TV seriál)
Back & Forth (S01E13)
Crew Love (S01E12)
Safe and Sound (S01E11)
další epizody (13)
Black-ish (TV seriál)
Dream Home (S04E23)
Collateral Damage (S04E22)
Working Girl (S04E10)
2017 Lovci trolů od Guillerma Del Toro (TV seriál)
Just Add Water (S02E08)
Hiss Hiss, Bang Bang (S02E06)
Black-ish (TV seriál)
Sugar Daddy (S04E09)
First and Last (S04E06)
Public Fool (S04E05)
další epizody (21)
2016 Lovci trolů od Guillerma Del Toro (TV seriál)
A Night to Remember (S01E25)
Party Monster (S01E21)
Where Is My Mind? (S01E20)
další epizody (8)
Black-ish (TV seriál)
Just Christmas, Baby (S03E10)
Nothing But Nepotism (S03E09)
Being Bow-Racial (S03E08)
další epizody (24)
2015 Black-ish (TV seriál)
Stuff (S02E10)
Man at Work (S02E09)
Chop Shop (S02E08)
další epizody (24)
2014 Black-ish (TV seriál)
Black Santa/White Christmas (S01E10)
Colored Commentary (S01E09)
Oedipal Triangle (S01E08)
další epizody (10)
2012 The First Family (TV seriál)
2011 Griffinovi (TV seriál)
Je to past! (S09E18)
2010 $#*! My Dad Says (TV seriál)
Anatomie lži (TV seriál)
Čtení z nehybné tváře (S02E15)
2009 In the Motherhood (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Číst mezi řádky (S07E07)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Cannes ano, Cannes ne (S04E11)

Dokumentární

2018 This Changes Everything

TV pořady

2018 MTV Movie & TV Awards 2018 (TV pořad)
2017 2017 American Music Awards (TV pořad)
2017 MTV Video Music Awards (TV pořad)
MTV Movie & TV Awards 2017 (TV pořad)
Teen Choice Awards 2017 (TV pořad)
2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace