Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (295)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $80,360,843 Tržby Celosvetovo $169,852,759Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,699,885 //počet predaných kusov 113,155Tržby za predaj DVD v USA $8,193,040 //počet predaných kusov 466,214║ Pohodová oddychovka, ktorá nič nové neponúkne a opäť sa omýva len klasická šablónka o tom ako sa z niekym niekto rozíde a potom hľadá cestu späť aby zistil že tá práva je po celý čas vedľa neho.... ale Kevin James v celku dobre sadne do tohto zverinca, k tomu príjemná Rosario Dawson a niekoľko vydarených gagov, neškodný priemer. /60%/ ()

otík 

všechny recenze uživatele

Místy neskutečně vtipná, místy přeci jen trapná a klišovitá romantická komedie. Kevin James je v pohodě, Rosario Dawson je moc milá a příjemná, triky a mluvící zvířata jsou také OK, i když ze začátku to působilo spíše podivně. Jinak příběh spíše nezajímavý, blondýna otravná, ale dostane za vyučenou. Průměrná komedie nevyvážené kvality. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Sony, Columbia // Počet premietajúcich kín v USA: 3,482 // Otvárací Víkend USA: $20,065,617 // Kevin James ala Dr. Dolittle? A šak prečo nie, ten chlapec sa narodil ako komik a určite ako komik aj zomrie. The Zookeeper rozhodne pobaví, ale ničím výnimočným neprekvapí. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Odpočinkové, vtipné, úsměvné, zoologické, zvířecí × obyčejné, bez hlubších myšlenek. Kevin je oblíbenec, takže vidět tento film bylo skoro nutností. Film je to pohodový, takový ten na sobotní či nedělní poobědové odpoledne, kdy si rádi klimbáme u podobných filmů. Pár hlášek vtipných, nic výrazného. Zvířata v Zoo hovoří lidskou řečí a učí, jak správně sbalit samici, viz. medvědí lekce. ..že ty zoo v tý Americe maj vždycky tak vymydlený.. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

No teda povím vám, že tohle byl hodně zvláštní film :) Dr. Doolittla jsem nikdy neměl rád, takže když se v této variaci objevil srandista James, byl to jediný důvod proč jsem si řekl, že jdu do toho. Navíc jsem se těšil na přítomnost Sandlera a Stallona, ale bohužel jsem se dočkal pouze jejich hlasů. Po prvních 30-ti minutách jsem už měl sto chutí to vypnout. Protože sledovat celý film rozhovory ošetřovatele se zvířaty, to bych fakt nedal. Nakonec tomu tak nebylo a film začínal mít romantický nádech, což bylo docela příjemné. Navíc James, coby balič a svůdník mě při pár scénách dost pobavil, takže jsem ve finále tak naštvaný nebyl, jako na začátku. Na ženské postavy v podání dam Rosario Dawson a Leslie Bibb se atraktivně koukalo. Ovšem závěrem musí člověk uznat, že to byla blbost :) Ale na ten čistý průměr to film nakonec u mě uhrál. 50% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Dvojici medvědů si zahráli dva Hollywoodem zvířecí představitelé. Jerome je ve skutečnosti Bart the Bear, kterého můžeme znát z filmů jako třeba Dr. Dolittle 2 (2001) nebo Útěk do divočiny (2007), Bruce se jmenuje Honey Bump Bear a jde o medvědici, kterou se také zúčastnila natáčení komedie Dr. Dolittle 2 (2001). Medvědi jsou sourozenci, kteří se narodili v roce 2000 na Aljašce. (Prochy38)
  • Natáčení se zúčastnil tým specialistů American Humane Association's Film & Television Unit, který byl přítomen, aby zajistil bezpečí a blaho zvířecích herců během natáčení. Certifikovaná dozorčí Marissa Bellis dohlížela na pracovní podmínky zvířat a na dodržování přísných pravidel, která asociace vyžaduje. (Taninaca)
  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom "The Combo". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama