Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1942 vidělo mnoho obyvatel na nebi UFO. O několik desítek let později se mimozemšťané vracejí, aby ovládli naší planetu. Dovede lidská rasa odvrátit jejich útok? (pavels94)

Recenze (51)

tkey 

všechny recenze uživatele

Hele už jsem viděl větší odpad. Když jsem viděl jakej to tady dostalo hejt, tak jsem si řekl, že to musím vidět. A jo, má to spoustu hovadin, ale když vypneš mozek, tak uvidíš nějakou akci, pár známých tváří, trochu přehrávání, nesmyslů... Ale dokoukat se to dá. Navíc některé vojenské postupy jsou tam správně, vojáci sbírají střelivo od padlých druhů (to se moc nevidí), takže pořád neřvou, že nemají co střílet. A celkovej koncept taky není zlej. Jen je z toho cítit lacinnost. Na 2 hvězdy tak akorát. ()

Dubro odpad!

všechny recenze uživatele

Babrák Mark Atkins to natočil tak zúfalo, že náhodnému divákovi pri preklikávaní tejto skládky padne sánka a zdvihne sa mu žalúdok. Slabšie povahy môžu dokonca ovracať svoju priateľku, homosexuál priateľa a samotári isto ovracajú svojich domácich miláčikov v podobe vypĺznutého hafana či prekŕmenej mačky. Taký odpad, že sa ani nedá triediť. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak jak jsem nedávno Atkinse obhajoval tak ted ho musím trochu zchladit. On dokáže udělat pár zábavných béček, ale taky dokáže udělat pár sraček. Jako třeba tohle, nejenom že to nudí a je to blbý ale je tu prostě až moc vidět jak narychlo to je spíchlý. Ne že by originál byl o moc lepší ale tohle vypadá daleko hůř. Navíc chování postav je fakt na facku. ()

Kangax odpad!

všechny recenze uživatele

Reku, pozriem si po čase aj nejaký novší sci-fi a nie horor. To som si zase dal... Nemám slov, vydržal som asi 60 minút (čo je fakt dosť) a musel som sa ísť vyzvracať... Neuveriteľná hovadina, fakt niečo neskutočné ako sa tvorcom podarilo naplieskať všetky klišé, stupidity a všetky politické korektnosti čo mi už lezú krkom do jediného filmu. A nie... ja som sa nepomýlil, viem že je ešte jedna Bitva o Los Angeles a je to podobná kravina.... Aj tam len všetci strieľali, nikto nevedel po kom a nakoniec vyhrali tuším sympatický černoši s mexičanmi. Vivat multikulti! :) ()

sirien odpad!

všechny recenze uživatele

Mimozemšťani se při invazi chovaj jak idioti, jejich technologie je uvěřitelná asi jako animace South Parku, Americká armáda se chová jak banda fakanů na výletě (oh, wait, tohle by mohlo bejt realistický...), efekty nic moc, smysluplnost žádná, postavy že jen doufáte, kdy je konečně někdo odstřelí... na závěr samozřejmě povinná záchrana z rukou US Air Force - jen teda bez hrdinných pěšáků jsou ty stíhačky z nějakého důvodu k ničemu. Nejhorší není, že to je úplně blbé - nejhorší je, že to není dost blbé na to, aby to člověka bavilo. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama