Reklama

Reklama

Falling Skies

(seriál)
  • USA Falling Skies
Trailer 2
USA / Kanada, (2011–2015), 36 h 49 min (Minutáž: 39–43 min)

Tvůrci:

Robert Rodat

Hrají:

Noah Wyle, Moon Bloodgood, Drew Roy, Maxim Knight, Sarah Carter, Will Patton, Connor Jessup, Colin Cunningham, Mpho Koaho, Seychelle Gabriel, Doug Jones (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(52)

Tento zbrusu nový sci fi seriál vypráví o tom, jak na naší Zemi přistála agresivní mimozemská rasa, která se lidstvo snaží zcela vyhladit. Bývalý učitel, jehož hraje televizní hvězda Noah Wyle spojí zdecimované zbytky obyvatel a rozhodne se invazi vzepřít. Seriál pro kabelovou společnost TNT produkuje režisérská legenda Steven Spielberg. (Bart16)

(více)

Videa (109)

Trailer 2

Recenze (264)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ach jo další seriál který mi moc nesedl, a při tom jsem se na tenhle zatraceně těšil, už jenom proto že se jedná o sci-fi s mimozešťanama a má ho v záštitu Spielberg. Už jen tyhle dvě věci měly být zárukou kvality, ale bohužel. Tenhle seriál je pro mě tak docela silně nedodělaný ale při tom dost zbytečně ukecaný. Fakt mě sralo jak se každý postavě něco nelíbilo a každá postava musela mít milion připomínek. Herci sice nebyly nejhorší, ale fakt mě štvaly ty jejich postavy. Aspoň že efekty byly fakt na výborné úrovni a masky byly též výborné, kdyby tu bylo více těch mimozemšťanů a méně lidí nezlobil bych se. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Já si vesměs nemám na co stěžovat. Seriál je svižnej, zábavnej s dobrou myšlenkou a obsah má taky celkem v malíku. Však úplně nejvíce mě zaráží herecké obsazení, které mě absolutně potěšilo, jelikož mi fakt většina lidí je sympatická a hodí se na tu svou postavu. Fakt mě to baví a těším se na třetí sérii. Jedinej, a to docela velkej zápor je v tom, že by to chtělo méně hrdinských a rádobyvlezlých rodinných keců a více pořádné skitterské, rybohlaví, robotí, lidské akce, která dost chybí. 80% ()

Reklama

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Směs klišé a patetických momentů splácaná do 10 epizod seriálu o invazi mimozemšťanů. No aspoň jsem se něco dozvěděl o nových sportech, pedofilní emzáci byli celkem originální, postavy zase kolem mě projely jako v rychlíku. A cliffhanger relativně dobrý, snad i donutil, že bych se na tu další sérii i podíval. S2:Proč to pořád sleduju? seriozně mám pocit, že scénář napslai dva lidi. Jeden vymyslel perfektní zápletku a druhý tam přidal hromadu kýčovitých dialogů. No snad v cliffhnageru třetí řady nebudou další noví mimozemšťaniS4: Když to porovnám s ostatními sériemi, tak tato "nebyla tak zlá". S5: Tak toto už zase bylo opravdu zlé. Na to že šlo o finálovou sérii se tam asi 8 dílů nedělo absolutně nic, předposlední díl objevili superzbraň a finále samotné napsalo asi desetilété dítě. Jinak si nedokážu představit, co jsem to právě viděl. nejlepší epizoda: 1x08 - What Hides Beneath, 4x07 - Saturday Night Massacre ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

Když jsem u seriálu četla jméno Spielberg, tak jsem se jako jeho fanynka potěšila, že to bude úžasné. S odstupem (a několika odvysílanými díly) musím říct, že první dva díly nasadili poměrně dobrou laťku, byly ale rázem zazděny dalšími dvěma třemi. :( Obrovská škoda. Ale pořád věřím, že se to ještě zlepší a že mají tvůrci na finále připravenou nějakou monstrózní bombu, která nám způsobí spadnutí čelisti až na zem, jinak nevím nevím, jestli se odvážím i do 2. série (která je, mám ten dojem, už nějaký čas odsouhlasená). ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dobrým námětem začínající seriál,který sází na velkolepé téma mimozemské invaze,sympatického hlavního hrdinu a rodinné potažmo mezi lidské vztahy.Bohužel jako podobně velkolepě pojatý Walking Dead i Falling Skies doplácí na spoustu sentimentálních keců a neuvěřitelných klišé.Klasická nemoc amerických tvůrců,která jim bohužel tím americkým patosem zajistí nemálo věrných natvrdlých diváků.Nejvíc iritující je samozřejmě nesympatický velitel v podání Willa Pattona a opravdu herecky nenadaná Měsíc DobráKrev.Noah Wyle ač se snaží,to sám bohužel neutáhne,ale je aspoň malou náplastí v mizerném castingu.Falling Skies se musí nechat dost slušný vizuál,kde si na lokacích a jejich postapokalyptickém vzhledu opravdu smlsnete a vizuální efekty jsou velice slušné.Od mizerných Walking Dead je tu navíc zajímavější zápletka i téma a pokud se tvůrci postupem rozjedou v akci a uberou na kecech,mohl by se z Falling Skies časem vyklubat nadprůmerný seriál,který zatím doplácí na řadu klasických amerických velkoprodukčních chyb,tedy kecy,rodina,sentiment a šetření akcí jak to jen jde.....škoda,škoda...potenciál v tom je,snad bude druhá série akčnější.65%. ()

Galerie (1 519)

Zajímavosti (10)

  • V 1. díle 5. série používá Matt Mason (Maxim Knight) českou zbraň CZ Scorpion EVO3. V posledních dílech 5. série si můžeme všimnout české zbraně CZ 805 BREN v rukou Halla Masona (Drew Roy). (UncleMorty)
  • Původně byl seriál plánován jako minisérie, díky vysoké sledovanosti ale natáčení pokračovalo. (Amroth666)

Reklama

Reklama