Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono to mohlo být docela fajn béčko, ale to by musel O'Donnell okrouhat děj a zkrátit stopáž. Pokud film zůstával v akční rovině, tak není moc co vytknout. Emzáci celkem ušli, efekty také měly určitou kvalitu a souboje, ať už na kvéry nebo na nože, mě bavily. Navrch se povedlo obsazení s charismatickým a z mého pohledu stále nedoceněným Grillem a krásnou Bojanou. jenže všechno, co se dělo mezi tim, bylo na nic. Vsuvka s dítětem mi přišla úplně mimózní, rodinná linka, která vyvrcholila v závěru, vyloženě trapná a rvačky mezi samotnými ufouny, a že jich bylo, mě také moc neříkaly. Oproti jedničce tu určitě posun je, to zase jo, ale pořád to vidím jako promrhanou příležitost. 40% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jednotku som nevidel, ale mal som k dispozícii túto časť, tak, že na ňu mrknem. Príbeh ma vobec nebavil, asi hlavne preto, že bolo v ňom veľa hluchých miest a niektoré sceny, tu boli, len aby to vyzeralo čo naj akčnejšie, ale či to tak bolo, nech si zhodnotí každý sám, no podla mna , bolo to len tak na oko. Film ma aj sľubne momenty, hlavne keď sa ocitneme v Indonézii a na pomoc prídu ich veľké esa a teda vo finále sa krásne ukázali, to bolo komfortné. Kvôli boju muža proti obludám z vesmíru, to vytiahol film na 3*. Masky boli niekedy dosť pôsobivé, ale vadilo mi, že sa film tváril strasne megalomansky, keby sa z toho trocha ubralo, myslím si, že film by bol oveľa strávitelnejši a hádam ani ten hlupucký príbeh by tak nevadil. Rozhodne pôjdem i do jednotky, hádam ma v niečom i prekvapí. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Začíná to jako hororovější variace na Den nezávislosti a postupem času se z filmu stane příšerné béčko, kombinující všemožné žánry, včetně bojových akčňáků. Po celou dobu se film snaží tvářit smrtelně vážně a přesně to je hlavní kámen úrazu, kterému dají poslední tečku závěrečné titulky s nepovedenými záběry. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Čo sa mi na filme páčilo? Veľmi rýchly nástup hlavného deja a niekoľko pekných akčných scén v boji s mozgo-žrútmi. Pravdepodobne by celý film bol lepší, ak by sa človek bol schopný do deja filmu sám importovať ako jedna z postáv, ktorá sa bojí o svoj mozog. Ale aj tak je rovnako dobrý, ako prvý diel tohto sci-fi (Skyline). Celkom sa mi páčil dizajn mimozemšťanov, hoci často vykrádal iné lepšie sci-fi z minulosti. Medzitým sa nám dostane dostatok prime záberov trhania mozgu z hláv, detí z materníc, miech z chrbtice, údov z tela či vytrhávania čriev do okolia. Komu nevadí gore a absencia nejakého hlbšieho zmyslu toho filmu, ten bude vo svojom živle. A k tomu film celkom dobre vyzerá vizuálne, takže ak priehrštie CGI krvi a mozgovomiechového moku lietajúceho vzduchom je to, po čom túžite, budete určite nadšení. Aj ja som sa na to vlastne pôvodne tešil. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vidím to na guilty pleasure roku. Už původní Skyline mě bavil nad poměry a to i navzdory mizernému hodnocení. Dvojka jde ale ještě dál. Už to není vůbec komorní scifko, ale vlastně docela epickej béčkovej blockbuster, kterej si na nic moc nehraje, ale dokáže velmi dobře bavit a díky neustálým změnám prostředí nenudí. Zatímco první díl se odehrával po většinu času v jednom paneláku, ve dvojce jsou postavy naopak neustále v pohybu. Pořád se tam střílí, někde něco bouchá, furt se někam zdrhá. Do toho Iko Uwais se svým bojovým uměním, takže ani o kontaktní souboje není nouze. Je tam hodně vcelku kvalitního a barevného CGI. Celkově art design emzáků mi sedl a je za tím vidět dost práce a nápadů. Yea, je to kravina, ale je to třeba daleko větší zábava než mega vážně se tvářící druhej Den nezávislosti (sry, Rolande). Tvůrci si toho jsou pravděpodobně i vědomi, protože proč by tam jinak na závěr cpali nepovedné scény (vždyť to není komediální film). Za mě tedy dobrý! ()

Galerie (67)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama