Reklama

Reklama

Scary Movie: Děsnej biják

  • USA Scary Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zabiják v masce sleduje Cindy i její přátele. Má něco společného s tajemstvím loňského léta? Cindy a parta jejích nic netušících přátel se musí mít na pozoru... (SPI Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (680)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Kitay: 1. Too Cool for School - Fountains Of Wayne [2:27] ,2. The Inevitable Return of the Great White Dope - Bloodhound Gang [3:53] ,3. Stay - Radford [3:56] ,4. The Only Way To Be - Save Ferris [3:20] ,5. My Bad - Oleander [3:22] ,6. Punk Song #2 - Silverchair [2:46] ,7. Everybody Wants You - The Unband [4:11] ,8. Superfly - Bender [2:55] ,9. I Wanna Be Sedated - Ramones [2:31] ,10. Scary Movies (Sequel) - Royce The 5'9'' [3:46] ,11. All About U - Tupac Shakur/Top Dogg/Nate Dogg/Dru Down [4:34] ,12. I Want Cha - Black Eyed Peas [4:37] ,13. What What - Public Enemy [5:03] ,14. Feel Me - Rah Digga, Rampage and Rock [3:49] ,15. I'm the Killer (Killer Rap) - Lifelong/Incident [3:57], ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Jedním z nepsaných pravidel při parodování cizího díla je být alespoň tak chytrý, jako byl autor terče vašeho posměchu. V opačném případě byste mohli dopadnout jako tvůrci Scary Movie, kteří se snaží sofistikované vtipy nahradit dutinami tělních tekutin a vulgárními řečmi. Film má sotva něco jako děj a spíš se potácí od jedné komediální pohromy ke druhé. Jako marná snaha působí také vtípky pramenící z uvědomění hrdinů, že se nacházejí na filmovém place – již Mel Brooks byl u Vesmírných těles, popřípadě Ohnivých sedel v tomto směru mnohem vynalézavější. 40% Zajímavý komentář: Anderas ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Scary Movie: Děsnej biják můžeme posuzovat - stejně jako skoro každou jinou parodii - z mnoha stran. Buď ten film budeme brát vážně a tím pádem nedoceníme jsou genialitu vtipů nebo uvolněně, prostě jako parodii, od které nečekám nijak silný poutavý příběh, a máme velikou možnost pořádně se zasmát. Každý správný divák si jistě vybere tu druhou variantu a tak jeho bránice dostane pořádně zabrat a dokonce si možná řekne: "Sakra, tahle parodie má i smysluplný příběh..." Je fakt, že kromě opravdu zdařilých gagů narazíme i na totální propadáky, po jejichž zhlédnutí divák raději dělá že film neviděl, ale lidi, berte to přece s humorem... ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Všechny díly jsem viděla hned za sebou a tak mohu říct, že právě jednička je jednoznačně nejlepším dílem celé série. U mnoha vtipů jsem se dost pobavila, přestože jsem neviděla ani Vřískot, ani Tajemství loňského léta. Tento díl měl určitě také nejlepší zápletku a trochu napětí při odhalování, kdo je ten v masce. Parodie nejsou zrovna mým oblíbeným žánrem, ale zde jsem se prostě pobavila :) Uvažuji dokonce o tom, že na páté pokračování zajdu do kina. ()

oli.G 

všechny recenze uživatele

Pod filmom je podpísaných 6 scenáristov a na výsledku je to jednoznačne poznať. Nad niektorými vtipmi sa nepousmeje ani len nadpriemerne inteligentný prvák základnej školy, niektoré sú ale tak trefné a zábavné, až to vyzerá, ako by sem ani nepatrili a dostali sa sem omylom z nejakej inej a podstatne inteligentnejšej paródie. Bohužiaľ, nechutné a nevkusné útoky na bránice priblblého amerického publika dokážu pokaziť dobrý dojem a divákovi zostáva len za hip-hopového rytmu záverečných titulkov premýšľať, ktorý z klanu Wayansovcov by zaslúžil vykastrovať... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (45)

  • Ve školní jídelně je na jídelním lístku na tabuli napsáno “Same Old Shit“. (Stocki)
  • Anna Faris (Cindy Campbell) po filme nerada chodila do barov a klubov, lebo sa cítila trápne a doslova to neznášala, keď sa jej niekto spýtal, či hrala vo filme, a ona odpovedala: „Ahoj, áno, hrala som v Scary Movie." (Raccoon.city)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Mlčenlivý Bob zabijákem?

Mlčenlivý Bob zabijákem?

24.08.2006

Kultovní figurka na filmařské šachovnici, režisér Kevin Smith, poskytl další informace o svém příštím filmu, do něhož se pustí poté, co skončí s propagací aktuálních Clerks 2. Jak už ohlásil dříve,… (více)

Reklama

Reklama