Reklama

Reklama

Film se odehrává v texaském Austinu a je inspirován tamní rokenrolovou scénou. Sleduje čtyři vzájemně propojené milence, kteří čelí výzvám jak v hudební kariéře, tak v intimním životě. Ve světě poháněném mládím, vášní, chtíčem, drogami a kreativitou se příběh zaměřuje na dvojici, která hledá způsob, jak se vyrovnat s chaosem moderního světa a najít smysl existence. (HBO Max)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (119)

William_ 

všechny recenze uživatele

Málokomu tento styl filmu vyjde a stane se z něho koukatelný snímek. Terrenci Malicku to nevyšlo a výsledkem je břečka všeho o ničem. Těžce stravitelný film se sympatickým obsazení se nepovedl. Přitom pár plusových bodů to mělo - vedle příjemného castingu mě bavila i kamera, která byla většinu filmu roztěkaná, avšak pár záběrů dobře dokreslovalo příběhové linky. Většina věcí už byla na té horší straně ať už je to chaotický střih nebo snaha děj filmu co nejvíce rozsekat. Snad tento snímek sedne více lidem. Šanci bych mu dal, úplná hrůza to není, ale odpočinkový film na nedělní večer asi taky ne. 4,5/10. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Malick u mňa skončil. Myslím, že kameraman Lubezki uňho mrhá svojim talentom. Jeho filmy majú atmosféru, ale chcelo by to lepší dej. Ja viem, má to byť o pocitoch. Ale neviem, ako sa mu darí angažovať skvelých hercov do filmov, ktoré sú zjavne odsúdené na komerčný neúspech? Kde berie prachy na ďalšie filmy? Nepochybné je, že jeho tvorba nie je priemerná a záleží na tom, či vás chytí za srdce. Väčšinu divákov určite nie. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Co je platné, když herci odvádějí naprosté maximum oscarových parametrů, když ve filmu chybí jakýkoli pokus cokoli posunout dál nebo film přiblížit zbytku 99% normálních diváků. Nic mi nedávalo smysl, a jestli měl tvořit slepenec pocitů a myšlenkových pochodů postav nějakou pointu, minula mě naprosto obloukem. Nemůžu si pomoci, ale pokud to s Malickem takto půjde dál, nemá smysl jeho tvorbu sledovat jen kvůli pár momentům a výborně nasnímaným obrázkům.......3/10 ()

campix 

všechny recenze uživatele

S Malickem se dlouhodobě nepotkáváme a Song to Song je toho jenom potvrzením. Malick je naprosto zaujatý audiovizuální formou, která je opět naprosto skvělá, ale stačí tak maximálně na trailer nebo videoklip. Určitě nemá šanci vtáhnout ve stopáži  čítající více než dvě hodiny. Některé záběry a kompozice jsou naprosto neskutečné, hudba skvěle zvolená, plejáda velkých hereckých jmen také na místě, ale bavilo by mě to asi jenom kdyby z toho udělali 20ti minutový výcuc. V téhle formě mě Malick nemůžu potěšit. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Film opäť z toho vesmíru, kde stavajú stromy života. Zatiaľ s najkrajším castingom a najlepším VA soundtrackom. A keďže horrible je človek povrchný, stačia mu nedokonalosti v pokožke Rooney Mara a jamovanie s Patti Smith. A že film o emóciách z vás žiadne nedostane a celé je to chladné jak reklama na vložky? No tak to býva, pri pohľade zvonku. Odpady chápem. Život za každú cenu. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení filmu probíhalo ve městech Progreso a Mérida v Mexiku a v Austinu v USA. (willy1)

Související novinky

Christian Bale najde cokoliv

Christian Bale najde cokoliv

25.04.2015

Batmanovská štafeta je předána a Christian Bale (Temný rytíř) se opět vrhá na menší filmy. Britský herec už má za sebou Knight of Cups a Weightless od nevypočitatelného Terrence Malicka (Strom života… (více)

Reklama

Reklama