Reklama

Reklama

Sandy Patterson má milující ženu, dvě roztomilé holčičky a náročnou práci. Život mu ztrpčuje jen jeho nepříjemný šéf, a proto využije nabídku ke změně zaměstnání. Jenže za každé štěstí se musí platit. Se změnou zaměstnání přichází zjištění, že někdo zneužil jeho jméno a dočista „vyčistil“ jeho osobní bankovní účet. Jeho dokonalý život se hroutí jako domeček z karet a vše vyvrcholí zatčením a obviněním z neuposlechnutí soudního příkazu. Na policejní stanici se záhy vysvětlí, že je v tom Sandy nevinně, protože se stal obětí zlodějky identit. Pokud má získat svůj život zpátky, musí korpulentní Dianu, která mu ho ukradla, najít a předat do rukou spravedlnosti, po dobrém, nebo po zlém. Diana má ale pro něj připravených ještě pár dalších překvapení. Sandy tak bude muset odhodit image slušňáka a začít jednat podle jejích šílených pravidel. (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer 2

Recenze (165)

verbal 

všechny recenze uživatele

Ono by to byla i vcelku průměrná taškařice, nehrát hlavní roli znetvořený, na pláž vyvržený keporkak! Ta příšerná, nesympatická porážková svině patrně plní americký sen průměrných, stejně "nádherných" Američanek o tom, že i katalogové, trapné monstrum s hereckým talentem Bibenda může prorazit do filmu. Vznikne pak něco, co i v nedůsledně estetickém divákovi bez problému vyvolá samovolné pocity nevolnosti a nutí jej rozjímat o opruzeninách, zpocených podpaždích a zapařených rozkrocích. Dokonalý film k vyvržení těžké večeře a zaplašení sexuálního apetitu! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nie až také nápadité ako by som čakal. Dokonca sa dá povedať, že sa jedná o veľmi tuctovú a nezaujímavú komédiu. Kameňom úrazu je samozrejme scenár, ktorý načrtne zápletku a potom sa venujem úplne inému druhu vecí, než zápletka naznačovala. To, že sa postavy stretnú a vytvorí sa s nimi puto je vec, ktorú máloktorá komédia dokáže znázorniť bez všemožných klišé, ktoré tu bohužiaľ sú. Krimi línia je na smiech a nefunkčná a tak jediné čo stojí za pozornosť je ako obvykle sympoš Jason Bateman a jeho dve dcérky, ktoré sú skutočne rozkošné. Poslednú scénu ignorujem a na celý film zabudnem v priebehu niekoľkých minút. Veľká škoda, pretože Horrible bosses od Gordona považujem za jednu z najlepších komédií aké som videl. ()

Reklama

drake31 

všechny recenze uživatele

Seth Gordon sa po dvoch rokoch vytasil s novou komédiou,u ktorej každý dúfal že naviaže na úspech a kvalitu Horrible Bosses. Tak sa nestalo. Pravdepodobne za to môže chabý scenár, ktorému chýba humor a ten pocit chabosti umocňuje aj super-nepodstatná "krimi" zápletka. Aspoň že to je fajn obsadené, i keď Melissa už začína trošičku liezť na nervy (som zvedavý kedy to eskaluje do budu kedy ju fakt začnem neznášať). Snaha bola - nevyšlo to, poďme ďalej. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tak sľubne to začalo a potom to tak rýchlo upadlo :( Škoda toho. Mali zarobenú na dobrú komédiu so zaujímavou zápletkou, namiesto toho to bola ďalšia trápna road-"comedy" (preto v úvodzovkách, pretože tých vtipných situácií tu bolo pramálo). Melissu McCarthy som nikdy nemal nejako obzvlášť v obľube a určite to nezmení ani tento film, keďže opäť ničím nezaujala, za čo ale aj dosť môže to, že jej rola bola úplne nesympatická. Aspoň, že Jason Bateman akosi dokázal vytiahnuť tento film z úplnej priepasti. Ale aj tak dosť slabé, na to aký to malo výborný základ - veď príbeh o zlodejke identít mal určite potenciál. A tej dejovej následnosti fakt chýbala občas logika: napr. ujsť z policajného auta počas prevozu na stanicu a potom ísť pokojne ďalej bez toho, aby vás naháňali? To určite... ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Filmy, jejichž jediný zdroj humoru těží z tělnatosti, jsou ubohé. Snímky, kde se považuje za vtipné mlácení žen kytarou přes obličej (ať už jsou ty ženy jakkoliv odpudivé) jsou trapné. A hrubozrnné komedie, které se samy sobě snaží dodat hlubokomyslnost tím, že odhalí citlivé jádro dosavadních padouchů a ukážou je coby láskyhodné bytosti svedené na dráhu zločinu jen nešťastnými okolnosti, jsou zoufalé. ___ A tohle všechno snímek, kde se nenajde jediný vtip, je: ubohý, trapný a zoufalý. Ještě navíc: chudák exterminátor Robert Patrick jde sice za svým cílem stejně úporně, jako když ještě býval z tekutého kovu, ale už to zdaleka není ono, protože mu nakope zadek každá ženská. /9. 2. 15./ ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • V čase 48:37 Velkej Chuck (Eric Stonestreet) sundává kalhoty tak, že mu sklouznou až pod zadek. V dalším záběru je však opět znovu drží v rukou a stahuje. (Iveet)

Související novinky

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

25.07.2015

Už skoro rok víme o tom, že se Dwayne "The Rock" Johnson objeví v nové Pobřežní hlídce. Plavčíci a plavčice se přesunou na velké plátno a počítá se s camey pro Davida Hasselhoffa a Pamelu Anderson,… (více)

Uncharted našlo režiséra?

Uncharted našlo režiséra?

06.02.2014

Kolem adaptace herního hitu Uncharted se v minulosti motali třeba David O. Russell (Terapie láskou, Špinavý trik) nebo Neil Burger (Iluzionista, Všemocný). Ani jeden z nich ale nedokázal dobrodruha… (více)

Reklama

Reklama