Reklama

Reklama

Detektiv z Hongkongu

  • USA Skiptrace (více)
Trailer 1

Policejní detektiv Bennie Chan (Jackie Chan) dostal náročný úkol. Musí vystopovat a dopadnout amerického hazardního hráče Connora Wattse (Johnny Knoxville), který v Hongkongu dluží téměř každému, na koho se podívá. Bláznivý sled událostí z této nesourodé dvojice nakonec učiní spojence, kteří se rozhodnou zúčtovat s jedním z nejmocnějších čínských zločinců - Matadorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (122)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Budu trochu velkorysejší, protože mě asi Jackie Chan nedovede přímo zklamat. S Johnnym Knoxvillem vytvořil takovou klasickou komediální dvojici, která ani moc netěží ze svých rozdílů, v tomhle směru nejsou nějak převratní. Akční scény jsou ale pořád dobré, tady jsem měl znovu pocit, že Jackie nestárne. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Jackieho mám rád už od ranných let a tak jsem rád za každý jeho kousek. Skiptrace je z řady dalších, které sice nejsou bůhvíják drsné a choreograficky vyšperkované, ale jejich sledování Vás nenudí a u filmu se dá i celkem pobavit. Knoxville je pohodář a chemie s Chanem mu sedí. Já byl spokojený a 3* tomuto filmu úplně stačí. Na čtvrtou bych potřeboval ještě trošku lepší příběh a lepší fighty. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Táhne se to chvílemi jak smrad, občas to působí jako turistický průvodce po krásách Ruska, Mongolska a Číny, některé vtípky jsou zcela mimo mísu, samotný příběh mi přišel poněkud zmatený (kdo je kdo, proč, oč komu jde) a taky je patrné, že se Jackie šetří, jak to jde. Ale na druhou stranu, když překousnu ten zbytečný a zmatečný mnohonásobný úvod, následuje akce za akcí a některé vážně vtipné scény (matrjošky, velikost podprsenky, bahno, musíte zazpívat apod.), takže jsem se docela bavil. A nakonec i ten filmový průvodce krajinou a místními zvyky nebyl tak špatný, ()

radecacek 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan bohužel už dvanáct nenatočil žádnou pecku a Skiptrack se řadí k průměru jeho tvorby. Lokace jsou často nádherné a je vidět, že asi tvůrci chtěli ukázat svou zemi v plné parádě. Nicméně choreografie bojových scén je fádní a režie je místy dost nepřehledná. O scénáři raději nemluvě, jedno klišé za druhým. Potěšilo pár dobrých vtípků a bavil jsem se víc než u Křižovatky smrti 3. Spoiler: Nějvětší mindfuck byl asi song Adele :) ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Detektiv Benny Chan (Jackie Chan) musí najít podvodníčka Connora Wattse (Johnny Knoxville), protože se kvůli němu Samantha (Fan Bingbing) dostala do nesnází... Ve filmu je vidět mnoho zajímavých lokací a Jackie předvádí akci přiměřenou svému věku. Je docela škoda, že z obsazení vypadl herecky zajímavější Seann William Scott, který měl původně hrát Connora Wattse. Zhang Lanxin (Ting Ting) bohužel nedostala tolik prostoru. V akčních scénách je nepřehlédnutelná Eve Torres (Dasha) v titulcích kreditovaná jako Eve Gracie. Povedl se vtípek zahrnující velikost prsou. V mongolském táboře Jackie zpívá písničku Rolling in the Deep od Adele. Dne 17. prosince 2014 se při natáčení filmu utopil kameraman Kwok Hung Chan. In memory of our dear colleague Kwok Hung Chan ()

Galerie (204)

Zajímavosti (8)

  • Akční choreografii na filmu dělal Wu Gang. (Rominator)
  • Telefóny používané vo filme sú značky HTC. (belinko)

Související novinky

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

24.10.2013

Neříkal Jackie Chan něco o tom, že končí s akčními filmy? Každopádně to dlouho neplatilo. Už v lednu začne natáčet akční dobrodružnou komedii Skiptrace, ve které se určitě nevyhne pokusům o… (více)

Reklama

Reklama