Reklama

Reklama

iZombie

(seriál)
  • Austrálie iZombie
Trailer 2
USA, (2015–2019), 49 h 50 min (Minutáž: 41–43 min)

Hudba:

Josh Kramon

Hrají:

Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Molly Hagan, Nick Purcha, David Anders, Bryce Hodgson, Robert Buckley, Nora Dunn, Jenna Berman, Elysia Rotaru (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(71)

Studentka medicíny, ze které se stává zombie, se snaží uchovat si svou lidskost tím, že jí mozky v márnici. Zjišťuje také, že má zvláštní nové nadání k řešení zločinů. (Netflix)

Videa (59)

Trailer 2

Recenze (110)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Soft zombie seriál pro teenagery zkřížený s forenzně-detektivním americkým seriálem. Mix, který sice neurazí, ale ani nenadchne... PS: V obecnější úvaze, k níž vede existence iZombie a dalších podobných novějších projektů tohoto subžánru, se skrze zcela zjevné marketingové cílení na náctileté dá očekávat, že chudáky zombie čeká podobný osud jako jejich nemrtvé příbuzné upíry... ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

Nemrtvá (či neživá?) "Veronica Mars", co ráda hraje "Pushing Daisies" a má problémy jako "Dead like me"... a tak se rozhodne býti jako "Chuck" - aneb originální směsice fantasy/krimi/komedie, která se snaží svést na populární (?) zombíkovské vlně.... Tak či tak je to skvělá oddychovka se sympatickými herci.... a jako bonus je tu (na chvíli) Bradley James!!! ()

Reklama

Xeno.morpH 

všechny recenze uživatele

Tak jestli tohle udrží tempo i děj, tak tu máme Forever na steroidech, pardon na mozcích :) Inspirace Foreverem je nepřehlédnutelná, včetně onoho voiceoveru. Tento seriál však má velkou míru nadsázky a dělá si srandu jak z filmových klišé ("ono to vážně funguje" :), tak i ze zombie žánru samotného ("Naštvala jsem se a byla jsem zombie jako z 28 dní poté" :), přičemž na druhé straně nepostrádá drama, detektivní zápletku i nějaké to mozkožroutství s nudlema a chilli :) ()

Fancipal 

všechny recenze uživatele

Veronica Mars současné internetové generace s neodolatelnou chutí k jídlu. Tenhle seriál je důkazem slavného rčení: 100 lidí, 100 chutí ... , takže pokud se vám při pohledu na trochu neortodoxní kuchyni necukají vaše chuťové pohárky, dejte se aspoň unést osvěžující a originální výpravou do zombie světa. Oddechová záležitost, která znovu a znovu potvrzuje staré pravidlo, že to jsou herci (palec nahoru za démonického Davida Anderse), kteří dělají kvalitní seriál a nikoliv naopak. Oblíbené postavy: Liz, Blaine 1. Série: 80 %, 2. Série: 80 % ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Po třech epizodách mám poměrné kladné pocity. Kostra seriálu je v podstatě stejná jako v Gotham tzn. jedna vražda na díl a v pozadí se odehrává nějaká větší zápletka. Oproti Gothamu iZombie má tu výhodu, že případy jsou dostatečné zajímavé aby vás bavili. Všemu napomáhá neuvěřitelně roztomilá a krásná Rose McIver, která hraje tu nejvíce sexy a roztomilou zombie, co jste kdy viděli. Sečteno a podtrženo seriál každý týden na těch 40 minut bez problémů zabaví I70%I ()

Galerie (683)

Zajímavosti (17)

  • Dej seriálu sa odohráva v americkom meste Seattle. V skutočnosti sa však seriál natáčal v kanadskom Vancouveri. (Marceloo)
  • Když Major Lilywhite (Robert Buckley) jede v autě s Don E (Bryce Hodgson), přepíná stanice a přepne na stanici, kde hrají píseň „Stop, I'm Already Dead “, což je i píseň používaná v intru seriálu. Píseň navazuje přimo na intro. (Imolo)

Související novinky

Kdo se vydá na Krypton?

Kdo se vydá na Krypton?

04.09.2016

Celovečeráky od DC teď možná trochu zaostávají za těmi od Marvelu, na malé obrazovce je ale situace opačná. Marvelu se daří jen u Netflixu a s Agent Carter a Agents of S.H.I.E.L.D zásadní úspěchy… (více)

Constantine definitivně končí

Constantine definitivně končí

08.06.2015

Americké televize zruší každý rok řadu seriálů, které si nenajdou fanouškovskou základnu. Obvykle jde o zcela originální projekty, o to podivnější je tedy osud seriálového Constantinea. Momentálně na… (více)

Televizi zatopí Lucifer

Televizi zatopí Lucifer

03.03.2015

Arrow, The Flash, Gotham, iZombie, Supergirl, Krypton, Titans... a teď Lucifer. Vydavatelství DC Comics možná prohrává bitvu o velké plátno, rozhodně vládne ale v televizi, kde se vysílá nebo chystá… (více)

Reklama

Reklama