foto

Robert Buckley

  • nar. 2.5.1981 (37 let)
    West Covina, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Robert Earl Buckley se narodil 2. května 1981 v Los Angeles. Původně vystudoval ekonomiku v San Diegu, poté se ale rozhodl, že začne s hraním, tak se přestěhoval do Los Angeles.

Jeho debut přišel v roce 2006 se seriálem FASHION HOUSE, ve kterém si zahrál hlavní roli. V roce 2008 si zahrál po dobu 20 epizod v seriálu LIPTSICK JUNGLE. Dále se objevil například v seriálech AMERICAN HEIRESS, GHOST WHISPERER či PRIVILEGED. Díky seriálu Privileged si ho všimli lidé ze CW a v roce 2009 ho obsadili do role Claye Evanse, což je jedna z hlavních rolí, v seriálu ONE TREE HILL, který ho proslavil i u nás.

V roce 2007 si zahrál společně s Kaley Cuoco či Leighton Meester ve filmu KILLER MOVIE, nicméně film šel rovnou na DVD. Dále v roce 2008 přišel televizní film s Heather Locklear FLIRTING WITH FORTY.

Ve svém volném čase se rád kouká na fotbal a tráví čas s příteli. Je velkým kamarádem svojí hereckÉ kolegynĚ Shantel VanSanten ze seriálu OTH. Ve škole byl dokonce jmenován třídní hrdinou, protože zachránil čtyři své spolužáky při jízdě na koni.

Tomgellar

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Christmas Contract (TV film)
2011 Legenda o Pekelné bráně
2008 Killer Movie
Čtyřicítka na krku (TV film)
2007 Archer House
2006 Petrified
When a Killer Calls

TV seriály

2019 iZombie (TV seriál)
Epizoda 5 (S05E05)
Epizoda 4 (S05E04)
Epizoda 3 (S05E03)
další epizody (5)
2018 iZombie (TV seriál)
And He Shall Be a Good Man (S04E13)
You've Got to Hide Your Liv Away (S04E12)
Insane in the Germ Brain (S04E11)
další epizody (13)
2017 Dimenze 404 (TV seriál)
Matchmaker (E01)
Powerless (TV seriál)
Emily Dates a Henchman (E04)
iZombie (TV seriál)
Looking for Mr. Goodbrain, Part 2 (S03E13)
Looking for Mr. Goodbrain, Part 1 (S03E12)
Conspiracy Weary (S03E11)
další epizody (12)
2016 iZombie (TV seriál)
Salivation Army (S02E19)
Dead Beat (S02E18)
Reflections of the Way Liv Used to Be (S02E17)
další epizody (10)
2015 iZombie (TV seriál)
Cape Town (S02E09)
The Hurt Stalker (S02E08)
Abra Cadaver (S02E07)
další epizody (22)
2014 Play It Again, Dick (TV seriál)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Zpátky v sedle (S03E18)
2013 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Noc plná překvapení (S03E04)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
One Tree Hill (S09E13)
Anyone Who Had a Heart (S09E12)
Danny Boy (S09E11)
další epizody (13)
2011 One Tree Hill (TV seriál)
This Is My House, This Is My Home (S08E22)
Flightless Bird, American Mouth (S08E21)
The Man Who Sailed Around His Soul (S08E20)
další epizody (10)
2010 One Tree Hill (TV seriál)
Lists, Plans (S08E10)
Between Raising Hell and Amazing Grace (S08E09)
Mouthful of Diamonds (S08E08)
další epizody (20)
2009 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Twenty: La Vie En Pose (S02E13)
Chapter Nineteen: Lovers' Leaps (S02E12)
One Tree Hill (TV seriál)
Some Roads Lead Nowhere (S07E12)
You Know I Love You, Don't You (S07E11)
You Are a Runner, and I Am My Father's Son (S07E10)
další epizody (12)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Eighteen: Indecent Exposure (S02E11)
Chapter Seventeen: Bye, Bye Baby (S02E10)
Chapter Sixteen: Thanksgiving (S02E09)
další epizody (18)
Smetánka (TV seriál)
2007 American Heiress (TV seriál)
2006 Fashion House (TV seriál)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace