Reklama

Reklama

VOD (1)

Špičková agentka americké CIA Alice Racine (Noomi Rapace) je po nevydařené akci přeřazena do londýnské kanceláře. Po dlouhém čase ji kontaktují bývalí nadřízení, protože se dozvěděli o zvýšené aktivitě v prostředí radikálních militantních skupin. Alici se podaří lokalizovat hlavního podezřelého, ale během jeho výslechu přijde na to, že ji někdo podvedl a ven unikly přísně tajné informace. Najednou se ona sama ocitá v ohrožení a musí udělat vše proto, aby zabránila připravovanému útoku na Londýn. Závod s časem začíná... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (243)

Marze 

všechny recenze uživatele

Film s elitní hereckých obsazením. Agentka v podání Noomi Rapace cestuje celou Evropou vyhledávajíc teroristické buňky a ukazující bojové dovednosti. Akce jsou natočeny skvěle. Muži hrají druhé housle. Lze vyčíst stereotypní charaktery a divoké konspirace v zápletce. Hvězdička navíc za pražské krásné scenérie v závěru filmu. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Vymyšlený Sci-Fi film, který by se mohl stát realitou. Důležité je, že snímek opravdu baví vším, jak tématikou, tak lokacemi, tak i Bloomem, kterej je závislej na hrách a celkově ve filmu neodvedl nějakou extra práci a chybělo mi u něho více prostoru, kdyby on byl ten hlavní protagonista, nestěžoval bych si. Rated R si snímek až tak nezaslouží, chybí mu z tohohle hlediska více. Škoda, že většinu materiálu jsme viděli už v traileru. 75% ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být něco jako Bourne, ale místo toho se podařilo něco mezi Sentinelem a Salt. S dobrými herci ve svých typizovaných rolích (Malkovich, Douglas, Collette), kterými vlastně nejde udělat krok špatným směrem. Bohužel je ale špionská jízda málo akční a dějově příliš překombinovaná (především co se postav týče), i když s motivacemi, které dávají smysl a i s trochu přimhouřeným okem nutí k zamyšlení. Bohužel slibný rozjezd a vynikající scénu v hotelovém pokoji potom k zemi drtí spousta divných náhod a reakcí hrdinů. Tak trochu vážně se beroucí báchorka na sobotní odpoledne. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Za tři ale stěží. Překombinovaná podívaná, která s každou další minutou ztrácí čím dál tím více kredibility. Nepříliš zajímavé nebo objevné postavy, předvídatelné zvraty a nepříliš smysl dávající děj, jenž si o sobě myslí, že je chytřejší než tomu ve skutečnosti je. Akční sekvence jsou relativně fajn a atmosféra minimálně v první půli funguje poměrně slušně, zbytek se ale rozpadá jak domeček z karet a finále působí možná až trochu antiklimaticky. Na béčko by to celkem šlo ale žádné převratné věci nad rámec inteligenčně jednoduché jednorázové podívané od V utajení nečekejte. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Apted sáhl do šuplíku "Nerealizované žánrovky 90. let", obměnil hlavní antagonisty a šup s tím za kameru. Kdo má nakoukáno, pro toho to bude jedno klišé za druhým, velice předvídatelné. Schopnosti hlavní hrdiny jsou někdy úsměvné, ale člověk jí tak nějak stejně fandí. Plus za slušné tempo a odpočinek, kterého si člověk u sledování užije. Jedno skouknutí a dost. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • Jednou z natáčecích lokací byla rozestavěná budova v Lomnického ulici nedaleko zastávky metra C Pražského povstání v Praze. Scény s Michaelem Douglasem se natáčely také na restaurační lodi Port 62 v pražských Modřanech. (mizziDOC)
  • Když Alice Racine (Noomi Rapace) a Eric Lasch (Michael Douglas) odchází po svém prvním filmovém setkání z večeře, vidíme za nimi Gröbeho vilu v Havlíčkových sadech (Praha 10), též zvaných Gröbovka. (Robbi)
  • Orlando Bloom (Jack) nosí výrazné tetování na krku a hrudi. Na jeho levé hrudi je jasně viditelné číslo 77. Bloom se narodil 13. ledna 1977. (veronikajel)

Související novinky

Zemřel režisér Michael Apted

Zemřel režisér Michael Apted

09.01.2021

Ve věku 79 let zemřel britský režisér a producent Michael Apted. Rodák z hrabství Buckinghamshire započal svou kariéru v televizi, brzy se však proslavil sérií časosběrných dokumentárních filmů „Up“… (více)

Reklama

Reklama