Reklama

Reklama

Beau pracuje jako předák elektromontérů na údržbě vysokonapěťové rozvodné sítě. Při jedné bouřce zahyne při výstupu na stožár jeho bratr Danny. Dannyho manželka zemře při automobilové nehodě a Beau začne vychovávat jejich dceru Bailey. Bailey pracuje, ale strýc chce, aby odešla studovat na vysokou školu. Bailey má vztah s Duncanem, kterého Beau nesnáší. Duncan těžce nese, že by Bailey měla odjet, ale nedává to najevo. Duncanův otec také pracoval v oboru a zahynul při výkonu práce. Duncanova matka zůstala sama se synem bez prostředků a stala se z ní alkoholička neschopná normálního života. Duncan se přesto přihlásí k tomuto nebezpečnému povolání. Bailey nadbíhá také flákač Ron, Bailey ho odmítá. Je těhotná s Duncanem, ale zatím to tají. Do sousedství Beaua a Bailey se přistěhují Carline s manželem Eugenem a dětmi. Eugene pracuje také u linkařů. Carline se spřátelí s Bailey a svěří se jí, že se manžel od návratu z Iráku velmi změnil. Trpí posttraumatickou poruchou a v práci je velmi opatrný. Neustále poukazuje na to, jak je nebezpečná. Firma musí modernizovat rozvodnou síť v polovině státu a všichni elektromontéři jsou v plném nasazení a stále v práci. Beau učí nováčky, včetně Duncana, který byl přidělen k jeho týmu. Carline se cítí osamělá a Bailey si povšimne, jak večer odjíždí taxíkem z domu. Eugene objeví v jejím mobilu neznámá čísla a začne ji podezírat z nevěry. Carline prohlásí, že patří přátelům Bailey. Když se příště sejdou, Carline jí řekne, že poznala, že je Bailey těhotná. Bailey opáčí, že ví, že je Carline Eugenovi nevěrná. Když odcházejí z baru, vnucuje se jim Ron s přáteli. Objeví se však Duncan a Beau a zabrání jim v tom. Bailey se rozhodne říct Duncanovi o těhotenství. Duncan je nadšený. Chce se o radost, že bude otcem, podělit s matkou, ale  ta stále vidí jen svého manžela elektromontéra, který zahynul a nechal je bez prostředků. Bailey řekne o těhotenství strýci Beauovi, ten se s tím však nedokáže smířit... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (51)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser David Hackl natocil len hnusne Saw v roku 2008 - odvtedy parkticky nic. Toto je nudny film oelektrikaroch, o tom ze maju tazky zivot, no aleto ama snad kazdy .....Travolta vyhasol komplet, nema uz ani co ponuknut, ked uzchlapske filmy, mam svojich favoritov, tento to ale urcite nebude : 25 % ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Počkat, to nebyla parodie? To bylo myšleno zcela vážně? Jako já chápu, že pracovat jako elektromontér nebude žádná sranda, ale dělat z nich pomalu veterány druhé světové? On je vůbec celý film až směšně nabubřelý (Nolan by měl radost), celou dobu nám odpočítává bouři jakože 10 hours until storm, 7 hours until storm, aby nakonec ta storm byla posledních 10 minut. Finále je JEDNO OBŘÍ WTF, jelikož tvůrci se snaží z hovna uplést bič. Jinými slovy,  scénu, která by v jiných filmech byla podána jako trošku dramatičtější situace, je tady tlačena do extrému, jako by šlo o nějakou srážku Země s obřím asteroidem. Naivňoučké, trapné a srandovní zároveň. U dojímavé písničky + pomníku válečných veter... ehm... elektromontérů, kteří hrdinně padli při opravách elektriky (nedělám si prdel, fakt to tam je!!!), jsem vyprsknul smíchy. Očekávám dvojku, kde budou glorifikováni řidiči s dodávkou ovoce-zelenina, kteří denodenně nasazují své životy na silnicích. P.S. Devona Sawy je mi líto, po Nezvratném osudu se objevuje už jen v samých blbostech a je to škoda, protože hrát umí a je to sympaťák. Přál bych mu nějaký hit. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Toto měl být spíš televizní film o dělnících, kteří udržují elektrické vedení. Je to jeden z těch filmů "podle skutečné události" , který vám dá pocit, že by si skutečná událost zasloužila více. Country píseň nabídne více zajímavých detailů ze života pod vysokým napětím než tento 100 minutový film. Skuteční muži a ženy pracujících na zemských elektrických drátech si zaslouží více než tendenční studie o cti a týmové práci. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Podobný film ako o tých hasičoch. Tiež človek len tuší o takom povolaní, ale nevie ako to funguje. Travolta neškodný, skúsený linkár, ktorý si riadi svoj život, svoj tím a vysporadúvava sa s nástrahami počasia a vysokého napätia. Film obsahoval všetko, čo také dobré B-čko obsahovať musí. Preto 3 z 5 ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Vzťahová dráma zasadená do netradičného prostredia, že by som čakal, že sa s niečím takýmto vytasia skôr Škandinávci. Ale, samozrejme, Američania to však armagedonovským záverom, nad ktorým treba extrémne silno privrieť obe oči (a možno i tie na pančuchách), veľmi odľahčili a ten prívlastok v záhlaví filmu ''akčný'' tam nakoniec aj pasuje. P.S. Ked' v prvých desiatich minútach filmu má Apač Johny Travolta narodeniny hned' trikrát, myslel som si, že celý film bude iba o narodkách... Silné tri hviezdičky! 65% ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama