Reklama

Reklama

Na doraz

  • Česko Zběsilý únos (více)
Trailer 2

Pohodový den v parku se rázem změní v peklo, když Karla (Halle Berry) při telefonování na vteřinu spustí svého šestiletého syna z očí a vzápětí vidí, jak jej dva cizí muži vlečou do auta. Bez jakékoliv pomoci a s téměř prázdnou nádrží vyráží za únosci a musí se spolehnout jen na vlastní instinkty, jestli chce svého syna ještě někdy vidět. Riskuje všechno a nezastaví se před ničím! (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (198)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $21miliónovTržby USA $30,656,399Tržby Celosvetovo $33,900,000Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Možne nie úplne originálne, Halle Berry už mala podobnú vyhrotenú motiváciu v Tiesňovej linke ale dobre, je to zručne zrežírované, má to slušnú dávku napätia, zápalu, stále sa niečo deje. Samozrejme že záver je taký klasický heroický, čo už ale na ten priemer si to vystačí. /60%/ ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bez vypnutého mozku to nejde, protože se tu na sebe vrší hovadina na hovadinu a Halí Belí se místy chová jako neskutečná kráva. No ale na druhou stranu pokud se zadaří potlačit jakékoliv náznaky přemýšlení, vyklube se z toho celkem zábavná jednohubka, která si to díky zvolenému konceptu frčí nepolevujícím tempem, které dává člověku zapomenout, že sleduje do nebe volající blbost. 55% ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Tá Halle Berry čo?? ;) kruhy, nekruhy pod očami, tej by sme stále vedeli dať "poza uši". Ja len dúfam, že jej inteligencia nie je na rovnakej úrovni, ako Luisa Prieta, ktorý sa v mojich očiach týmto márnym pokusom pomerne solídne strápnil. Keby sa stále niečo nedialo, vďaka čomu si snímok udržuje solídne tempo, zrejme len ťažko by som sa dokopal k dvom hviezdam. Už dávno som nevidel nejakú hereckú hviezdu v takejto zlátanine. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že se budu dívat na napínavý thriller, místo toho jsem dostal podivnou reklamu na americkou dálniční síť a obrněnou dodávku od Chryslera. Honička mě příliš nebavila, protože byla příšerně zdlouhavá a prokládaná emocionálně vypjatými monology k Bohu (nepřítomnému) a k synovi (rovněž nepřítomnému). Scénáři jaksi chyběl nápad, byl celkem předvídatelný a závěr byl už úplně nablblý. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Netušil som, že ešte niekto točí ( príbehové ) béčka pre kiná. Zrejme mi ale len unikali. KIDNAP ( výstižnejší názov ) je akceleračný thriller, ktorý vlastne nikdy nespomaľuje. Pomáha tomu akurátna stopáž a skutočnosť, že sa vlastne v každej minúte deje niečo akčné, čo je v dnešnej dobe dva aj pol hodinových akčňákoch jav takmer nevídaný. Dychberúca diaľničná naháňačka je dôkazom toho, že sa dá ešte natočiť adrenalínová sekvencia bez CGI. Klobúk dole. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (7)

  • V 55 minúte, keď do auta Karly (Halle Berry) zboku narazí iné auto vystrelí airbag. V dalších scénach už po ňom nie je ani stopy. (Astonko)
  • Film mal pôvodne vyjsť 9. októbra 2015, ale jeho vydanie sa 5-krát odložilo, pretože štúdio skrachovalo. Nakoniec bol vydaný 4. augusta 2017. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v New Orleans a Slidell v Louisiane od októbra do decembra 2014. (Arsenal83)

Související novinky

John Wick a Halle Berry?

John Wick a Halle Berry?

28.04.2018

Chad Stahelski natočí po dvou dílech Johna Wicka i trojku. Jak asi víte, titulní hrdina se v ní utká s nejlepšími zabijáky světa, kteří touží po vypsané odměně 14 milionů dolarů. To všechno v… (více)

Reklama

Reklama