Reklama

Reklama

Louise ví leccos. Ví, že se jí líbí práce v bistru, a ví, že možná nemiluje svého přítele Patricka. Zato neví nic o klasické hudbě, neví, že přijde o místo, a kdyby tušila, co ji čeká, asi by tomu stejně nevěřila. Will zase po dopravní nehodě ztratil chuť do života. Ví, čím byl kdysi a všechno se mu nyní zdá nepodstatné, a také přesně ví, jak s tím skoncovat. Zato neví, že Lou mu vtrhne do života jako náhlá bouře. A ani jeden z nich neví, že jeden druhého navzájem navždy změní ... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (713)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $56,245,075Tržby Celosvetovo $207,945,075Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,993,798Tržby za predaj DVD v USA $6,356,775║ sčasti tématický smutné, ale má to príjemnú hravú "romantickú" iskru, prirodzenú nenútenú odľahčenosť, vďaka roztomilej Emilie Clarke ale hlavne je to osviežujúce /80%/ ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Krásný příběh o dvou rozdílných lidech, které spojí osud. Svým způsobem to není ani romantický film, ani drama ale z velké části komedie. Musíte se pořád usmívat, minimálně té bláznivé pestrobarevně oblečené Louis, kterou si musí každý zamilovat. Z velké části, až na ten šatník, bych chtěla být jako ona. Zábavná, stále v dobré náladě a přes všechny nástrahy života, vždy optimistka :) Bohužel přes to vše, film z Vás dostane i opačné emoce. Ještě teď cítím tu její bezmoc a smutek a jeho rozhodnutí, které mu nikdo nemůže mít za zlé. Nemůžu si pomoc, ale ta dvojka k sobě krásně ladila, a ač podobné téma už člověk několikrát viděl, stejně mě to vzalo za srdce a stále doufám v „šťastně žili až do teď :) “ Pořídím si určitě knihu a film zařadím mezi oblíbené :) ()

Reklama

cvutak 

všechny recenze uživatele

Kdyz jsem poprvé na plátně uviděl ochrnutého Claflina ihned jsem si vzpomněl na Nesmiřitelní. Po shlédnutí musím konstatovat, že tyto dva filmy nelze srovnávat. Me before you, se snaží útočit na city. Je to taková normální romanťárna, ale myslím ze hodnocení 82% je nadsazené, ale k pohodovému večeru ve dvou se tento film hodí. Za mě 70% ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Priznávam, išiel som do toho s dešpektom a vobec som nepredpokladal, ako sa mi film zapáči. Hoci sa dá namietať, že ide o známu zápletku, len sa vymenili kulisy a v podstate je to aj pravda, lenže sposob natočenia a romantická príjemná atmosféra s neopakovateľným humorom dodávajú snímku punc kvality. Emilia Clarke je úžasná a veľké plátno je svedčí, milovníci kultového seriálu Hra o tróny prišli dávnejšie, že aj televízna obrazovka. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tak tohle slaďoulinký mávání kapesníčkama ze mě sůl nedostalo. Jak se mám nekriticky dívat na herečku, která svým šíleným přehráváním dělá z hl. ženské role nenáviděnou pipinu? Je mi u zadku, že měla Emilia šklebení a dětinskou naivitu ve scénáři, když mi z její křečovitý mimiky cuká v zaťaté pěsti. Plakání na povel tentokrát nevyšlo, do kvalitních cukrkandlovejch dramedy to má tááákhle daleko. Zpátky na draky. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (9)

  • Film byl natočen podle stejnojmenného románu od Jojo Moyes z roku 2012. (SONY_)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 56,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 208,4 mil. (NIRO)

Související novinky

Han Solo a Daenerys

Han Solo a Daenerys

19.11.2016

Emilia Clarke je dobře známá díky seriálové Hře o trůny a pomalu se snaží prosadit na velkém plátně. Dom Hemingway ani pětka Terminátora jí k tomu příliš nepomohly, Emilia to ale nevzdává a po hitové… (více)

Reklama

Reklama