Reklama

Reklama

Chlap na střídačku

Trailer 2

Obsahy(1)

Již patnáct let št'astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (227)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Keď odhalíte manželovu neveru, nevykopnete ho z domu ale rozdelíte si ho s jeho milenkou. Aby si toho debila užila aj ona. Herecké obsadenie: Osobne nechcem hanobiť herecké umenie Jirku Langmajera ale nepripadá mi ako chlap kvôli ktorému sa oplatí robiť taký povik ale to je iba môj názor samozrejme. Prevedenie: Je to mega bizardné aj samo o sebe a ak si k tomu ešte pripočítame homosexuálneho najlepšieho kamoša tak je to už trocha cez. Pocity: Film stavia ženy, do rolí trpiteliek odkázaných na existenciu muža čo je zjavne dôvod dosť vlažného hodnotenia zo strany nežného pohlavia. Film priamo navádza k nevere a ukazuje že sa dá toto spoločenské fopaux nijako tolerovať. Pre mňa osobne je to najvyššia forma zneuctenia manželky a s ňou aj celej rodiny a preto bol môj smiech silený a vlastne som sa iba pousmial nad absurdnosťou celého tohto filmového počinu. Pridaná hodnota: Sociálne scifi bez pridanej hodnoty. 24% ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Sexistické komedie zrovna dvakrát nevyhledávám, ale zlákalo mě poměrně kvalitní herecké obsazení. Příběh muže, kterého si jeho manželka a milenka navzájem půjčují, je sice místy hodně přitažený za vlasy, přesto tvůrcům odpouštím. Našly se tu totiž momenty, u nichž jsem se docela dobře bavila, i když s blížícím se finále přibývalo scén, které bych radši neviděla. Výsledný dojem z filmu je tak poněkud rozpačitý. Nemůžu se rozhodnout, zda se jedná o celkem fajn oddechovku, nebo naopak trapně přízemní zábavu. (50%) ()

Reklama

Shitonit

všechny recenze uživatele

Miluju české komedie posledních let, miluju na nich zejména to, že od nich nic nečekám, nevyhledávám je pro jejiich multitrapnost kombinovanou s depresivnímy výkřiky do tmy, miluju je pro jejich přímočarou touhu dostat lid do kin, narvat do lidu popcorn, zalejt mozeg colou a následně si s lidem tristně vytřít prdel slibem, že již brzy se vynoří odnikud další neskutečná píčovina. Miluju je a díky lásce k českým filmům mám občas o něco více času, neboť se na ty kokotiny už ani nedívám, čímžtopádem tím na konec chci dodat, a tím jsem měl asi začít, Za točbu novodobých českých komedií by měl být ukládán trest navěky hnít v kinematografickým pekle s hlavou strčenou v Satanově řiti. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

I přes strašné recenze jsem to zkusila, pevně rozhodnuta vnímat to jako komedii. A začátek fakt vypadal slibně, ale bohužel to neudrželi - po dvacetí minutách jsem se místy rděla za herce (hlavně za Chýlkovou - že do takové role vůbec šla), zkrátka mohlo to být lepší, samotný nápad docela ftipný byl. Tři hvězdy jsou sice trochu nadsazené, ale ve srovnání s jinými současnými českými komediemi to bylo celkově o prsa lepší. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Dva a půl. Pocity na střídačku, spíše brzy níže, nežli výše. Obsazení filmu je luxusní, rozjezd a téma originální. Ale dost brzy se postavy začaly chovat když ne trapně, tak vyloženě nevkusně. Občas jsem se zasmál, semtam mi přišel příběh i zajímavý a dokonce uvěřitelný, ale stále jsem měl pochyby. Pochyby o motivaci a duševním zdraví postav. V souboji žen o uťáplého docenta jsem brzy ztratil důvod té snahy, prostředky mě ale pobavily, byť nemusely být tak doslovné a veřejné. Prostě pár fajn gagů v jinak spíše trapném filmu. Je také zajímavé, že jsem se smál jinde, než něžné pohlaví. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Když si jeden večer Jiří (Jiří Langmajer) čte v posteli knihu, tak mu Lenka (Lucie Žáčková) řekne, že ruší a aby tedy otáčel stránky potichu. Pak je lehce vidět, jak Jiří otočí stránku zleva doprava, což by šlo třeba v Izraeli, kde se píše zprava doleva. (noelcoward73)
  • Poté, co si Lenka (Lucie Žáčková) poraní nohu, tak následně má ortézu na pravé noze. O pár dní později, když jsou všichni tři hlavní hrdinové večer před domem Zuzany (Ivana Chýlková), tak má ortézu na levé noze. (noelcoward73)
  • Film se odehrává v Praze a na závěr krátce na nejmenovaném venkově. Natáčení kromě Prahy dále probíhalo v Králově Dvoře, na usedlosti Hole a na dalších místech v obci Svrkyně, v Černošicích a Berouně. Film byl natočen za 19 dní. (noelcoward73)

Reklama

Reklama