Reklama

Reklama

Drtič

Trailer

Obsahy(1)

Ze života mu udělali peklo. Jeho šéf je netvor, jeho vlastní žena noční můrou a jeho nejlepší přítel se ukázal jako ten nejhorší. Vždycky držel jazyk za zuby, dodržoval zákony, společenská pravidla a dělal vše, co se od něj očekávalo. Ale jednoho rána se probudil a zjistil, že je bez tváře a bez identity. Nekonečně dlouhé roky souhlasného kývání jsou pryč. Stal se z něj anonymní, bezvýrazný fantóm odhodlaný nelítostně se pomstít všem lidem, kteří mu ublížili. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Mr. Faceless, aneb neviditelný muž na trestné výpravě za svou tváří.. Spíš než horor chtěl Romero nabídnout příběh člověka, co si prochází obtížnou fází života, nicméně setkalo se tady tolik dalších směrů, že ani jeden svou lehkou vahou nevedl k cíli (od decentně černé komedie přes hudbou podporovaný noirový spirit až po bizár na punk hororovém candrbálu). Nebýt toho švédského hovada v županu, bylo by to k nedokoukání.. ()

chalp 

všechny recenze uživatele

Čo ja viem, celkom dobrý nápad o smoliarovi, ktorý stratil tvár nie len obrazne, ale aj doslova a aby ju získal spať musí sa pomstiť všetkým, ktorí s ním roky zametali, neverná manželka, zlodejský kamarát, fakt úchylný šef(značka Stromare :), nebyť toho lacného televízneho spracovania mohlo to zaváňať kultom, škoda. ()

Reklama

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Nedávno pozreté po rokoch. Film mal potenciál ale za mňa ho dosť premrhal. Herecký je to priemer. Príbeh je síce zaujímavý ale zle spracovaný. Charaktery postáv sú skoro žiadne. Je horor ktorý ani není horor. A ako thriller funguje slabo. Nech len nekritizujem poviem aj pár plusov. Maska bola zaujímavá, keďže predstavovala to ako ho vnímalo okolie. Jeden aspoň trochu dobrý výkon mal P. Stormare. Celkové hodnotenie za mňa je 40%. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

I když sem úplně nepochopil co nám tím vlastně chtěl Pan Romero říci, jako celek hodnotím víceméně kladně. Sonda do hlubin duše tuctového městského človíčka (v kterém se pravděpodobně mnozí naleznou) se vcelku vydařila. Upřímně, koho z nás někdy nenapadlo jaké by to bylo, odložit svůj xicht, svou identitu a rázně skoncovat se všemi křivdami a kostlivci ve skříni?!... ()

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

Necharismatický J.Flemyng se podepisuje jakoby nestačil dokončit ani základní školu, ale jiný kraj jiný mrav... ovšem jeho herecké dovednosti nijak nepřesvědčují, že by měl jen minimální herecké povědomí. Neslaná, nemastná atmosféra pak jen dokládá, že ten film asi nevěděl co si má sám o sobě vůbec myslet. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Kapela na počest snímku složila stejnojmennou píseň, kterou při koncertě můžeme také zaslechnout. (IDžOR)
  • Romero pro Misfits na oplátku natočil videoklip ke skladbě "Scream!", který je obsažen v bonusových materiálech na DVD. (IDžOR)
  • Ve finální scéně, kde v klubu probíhá živý koncert, si zahrála horor-punková skupina The Misfits. (IDžOR)

Reklama

Reklama