Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osmnáctiletá Sarah (Julia Sarah Stone) je obyčejná dívka, která řeší své problémy. Z neznámých důvodů se za každou cenu vyhýbá kontaktu se svou matkou. Uteče z domova, potuluje se a spí na hřišti. To vše se dalo ještě spolknout, kdyby nebyly opakující se noční můry. Jakmile Sarah usne, začne ji pronásledovat děsivá vize nekonečně vlhké chodby plné dveří, zvláštností, ošklivých těl a blikajících světel. Nejhorší částí toho všeho je však tajemná postava utkaná ze stínů, děsivá silueta se zářícíma očima, která ji pokaždé stojí v cestě. Unavená Sarah se jednoho dne rozhodne přihlásit do experimentální studie spánku. Ale místo odpočinku má ještě více otázek. Ukázalo se, že záměry vědců jsou nejasné, začínají se odvíjet další noční můry a stav teenagera se stále zhoršuje. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (99)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Po skvelých ohlasoch som čakal úplne iný film. 105 minút sledujeme maximálne nesympatické postavy na čele s hlavnou hrdinkou, pozeráme sa na malé zrnité obrazovky, kde sa objavujú samé sprostosti a tieňové postavy a do toho nám hrá vkuse nejaká hudba. Za zmienku stojí atmosféra a záverečný zvrat. Horor ani náhodou, finále ma ohromne naštvalo, 15 minút sa prechádzame po meste, skončíme v lese a nič... Rozhodne nedoporučujem, miestne hodnotenie nechápem ale za mňa rozhodne nie. Skoro som zaspal. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tento psychologicky thriller mi pripominal kultovni klasiku. Vidime podivnosti zivota Sarah, ktera kraci zivotem se svymi monstry a sny. Dokazu si predstavit nizky rozpocet s usporou za osvetlovace. Coz k snovemu stylu patri. Vypraveni vas necha tapat az do posledni tretiny filmu. Cilem filmu je zpusobit husi kuzi, ktera pronikne do kosti a poskytne vam prodlouzene vzruseni Nejvetsi rozkvet techto druhu filmu byl v 80. letech v ere Nocnich mur z Elm street nebo Brainstorm (1983). Zaverecny obrat oostavil na hlavu vsechno predtim. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

O filmu vím už delší dobu ale tak nějak jsem ho pořád odkládal. Kdybych věděl co z toho nakonec vyleze nečekám ani minutu jelikož Come True bylo nakonec příjemným zakončením včerejšího dne(večera). Chytilo mě to hned o d začátku a nepustilo až do konce. Chválím výběr hlavní herečky. Ještě víc hudební/zvukovej doprovod. Není nouze o napětí a atmosféra je až paralyzující. Konec je samozřejmě nečekanej. Snový 4hvězdy. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Noční můra v Elm Street: Indie Edition nebo Za černou duhou 2. A člověk si vzpomene i na Maniaca. Tady je sice děje víc, ale i tak bych to výrazně pokrátil, a vizuál není až taková divočina jako u Panose. Navíc ty neonově nasvícené místnosti s retro monitory už začínají být trochu ohrané. Lovci nočních můr měli potenciál, ale utopilo se to v indie moodu. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Atmosférická pomalá záležitost, která se pomalu vrývá pod kůži a děsí. Kdyby jste chtěli udělat z počátku horor, ale měli jste na to málo peněz, tak by to mohlo vypadat asi takhle. Poslední scéna, které je totální mindfuck mi absolutně vůbec nesedla a myslím, že je to zbytečné matení diváka, aby vznikalo spousta dalších otázek. 70% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama