Reklama

Reklama

Večírek

Trailer

Obsahy(1)

Na večírku se postupně scházejí bývalí spolužáci. Toto setkání by se pravděpodobně neslo v duchu lehkého škorpení a nostalgických vzpomínek, jenže místo dalšího spolužáka zazvoní u dveří podomní prodavač a přinese nečekanou zprávu o kamarádovi, který už nikdy nedorazí. Účastníci večírku se za ním společně vydávají autobusem. Během cesty se ukáže, že mluvit o skutečných pocitech je mnohem složitější, než se zdá. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (228)

pafka 

všechny recenze uživatele

Jak zabit hodinu a pul  a nekoukat se na nejakou reprizu. Ano, je to nove, je tam docela dost humoru a me docela oslovoval. JInak je to ale takove jako kdysi televizni inscenace slovenske republiky v pondeli. Vidite, skoncite, nevite a nikdy uz neuvidite a vubec to nevadi. S takovym ansablem by se daly delat jinaci kousky. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Takto nejako to asi vyzerá, keď obsadíte špičkový herecký ansámbl do scenáristicky, dejovo aj atmosfericky pokazenej filmovej sračky, u ktorej nemáte ani tušenia, o čo režisérovi vlastne ide. Suchánek je síce fajn komik, ale ako režisér sa veľmi nepredviedol. Navyše asi prvýkrát mi dosť vadil Čeky, ktorý na druhej strane neobstál ako herec. Tie dve hviezdy sú ozaj len za pretlak tých hereckých mien, inak ale veľmi slabé. 40 % ()

Reklama

OJan 

všechny recenze uživatele

Rukopis Michala Suchánka, který mě vždycky hodně bavil v Partičce či Tele Tele, v celovečerním formátu zkrátka nefunguje. Večírek začíná poměrně slibně. Postupně je však čím dál bizarnější a trapnější až se v druhé půli zvrtává úplně. Za celou dobu jsem se z plna hrdla zasmál pouze 2x, a pak už jsem jen celý znuděný čekal, jak to celé dopadne. Přál jsem si nějaký dobrý konec, který by to aspoň trochu pozvedl, ale místo toho to skončilo vlastně nijak - nejasně a poněkud zvláštně. Až jsem měl chvílemi pocit, že se tvůrci pokouší ne zrovna zdařile o artovou komedii. Jaké bylo divadelní představení nevím, avšak tento úlet ukazuje, že humor Michala Suchánka je funkční pouze v kratších formátech, kde dokáže být úderný a vtipný. Jedinými klady je tak nakonec pouze sporadicky se objevující dobrý fór a poměrně zajímavé obsazení. I když i nad tím zůstává rozum trochu stát. |40%| ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

´´Film´´ hodnotný jako cena projetý nafty do starý slávistický karosy s Vladykou v 20 let nepraným  triku. Ve vší úctě k obsazení, tohle bylo těžce prkenný mrtvolno s řadou podivných situací, který nemá smysl dál rozebírat. Míšův snímek prošuměl kino nabídkou stejně jako chudáci diváci, kteří se na tohle bohužel zatoulali.. 15% ()

makau odpad!

všechny recenze uživatele

WTF? Jako, že fakt. Viděl jsem Národní házenou a dal šanci filmu pod režijním vedení Suchánka. Možná, že se při natáčení dobře bavili všichni zúčastnění, ale divák se nebaví téměř vůbec. Možná tak mrtvá voda, chvilku Taclík. Jinak ostatní herci jako Roden, Langoš, Vladyka otřes. Moc mne to mrzí. Ale tohle nevyšlo. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Během závěrečných titulků jsou proslovy na pohřbu. (griph)
  • „Když jsme se rozhodovali, co dál, obavy z dalšího podzimu podobného tomu loňskému a ze ‚zestárnutí‘ filmu vedly k tomu, uvést ho raději v létě. Jsem rád, že se nám Večírek podařilo tak výjimečně obsadit a že tihle herci excelují v rolích, v jakých je neznáme,“ prohlásil režisér Michal Suchánek. (Duoscop)

Reklama

Reklama