Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (855)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Ojediněle docela vtipné. Jen kdyby to nebylo tak blbé a plné nesympatických (ne)herců, za něž se divák dost často až stydí. O prvenství v tom, kdo mne nejvíce sere, pak bojují Genzer a Dangl. Když na konkurenčních programech dávají Sex ve městě a Radí vědmy, vydržím se na to dívat klidně i pět minut. 30% ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Ne, že by zúčastnění neměli smysl pro humor, ne, že by čas od času nespáchali něco opravdu vtipného nebo povedeného... Prakticky pořád z té party ale cítím odér nováckých estrád, vidím podlézání latěk místo jejich přeskakování a jsem svědkem šaškovství tam, kde bych raději viděl klaunství. Celkový dojem: 25 %. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Takže Slovák s debilným výrazom tváre a úsmevom idiota Daniel Dangl už zavliekol túto svoju pochybnú show aj do Českej republiky. Zobral si so sebou, zakomplexovaného brata vraždiaceho kanibala, čuráka Mariana Čurka, aby tomu robil primitívne hudobné podklady. Základ českej „Partičky“ tvorí duo skrachovancov - zakrpatený Michal Suchánek a nechutný brav Richard Genzer. Ku nim sa ešte pridali nejaký dva niktoši (Chmela a Sokol), o ktorých som doposiaľ ani nechyroval. Táto štvorica úbožiakov sa snaží pomocou improvizácie baviť publikum. Lenže tento druh vystúpenia si môžu dovoliť iba skutočne nadaní a pohotoví umelci. To čo predvádzajú týto mamľasi je trapný odpad! ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Nesledovala jsem slovenskou verzi a své mezery nehodlám dohánět, ale na tomto pořadu jsem si v prvních asi tak dvou letech vypěstovala regulérní závislost. Jsem obrazně řečeno odkojená humorem z "Tele Tele", ale improvizační masakry všech zúčastněných pánů (Táňu nepočítám) byly nesrovnatelně lepší. I při opakovaném zhlédnutí jednotlivých scének mi tečou slzy smíchu (nebo mě aspoň chytá křeč), kvalita jednoznačně díl od dílu stoupala (stejně jako okruh fanoušků). Kromě Čurka mi přirostli k srdci všichni zúčastnění (pro Ondru mám i v jeho dalších projektech velikou slabost), zvykla jsem si i na Dangla, ten nakažlivý smích časem dostane každého. Nedoporučuji při sledování těch prvních dílů jíst, mohli byste se zadusit smíchy. Několikrát jsem také navštívila živá vystoupení, která mi jistě zaručila o mnoho let prodloužený život. Chlapce ale bohužel potkal stejný osud jako jejich slovenské kolegy, pořad byl zrušen. Přiznám se, že mi v televizním programu nechybí, jelikož díly posledních dvou "sezón" už postrádaly prvotní atraktivitu a neotřelost. Objektivně bych měla minimálně o * hodnocení snížit, ale strávila jsem s "Partičkou" moc hezké časy a kultovní improvizace jako byly první Geňovy seznamky si vždycky ráda připomenu. ()

CaptainNor odpad!

všechny recenze uživatele

Jestliže je tohle výsledek naší touhy a víry v lepší zítřky na kulturní frontě v roce 1989 a stav českého humoru a televizní zábavy, potom pán Bůh s námi! Pokud si zasloužím trest, že to hodnotím na základě pouhých vteřinových upoutávek a žádný díl jsem ani neviděl, pak Pomo do toho. Hrdinsky ho přijmu ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • Od roku 2021 se Partička natáčela v novém studiu přímo v FTV Prima v Praze na Vinici, kde se televize Prima přestěhovala z původní Palmovky. Během tří a půl hodin natočili tvůrci 2 díly. (Leopard105)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama