Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen pár scének na YT, ale bavil jsem se dokonale. I kdyby to ostatní bylo slabší, tak tohle mi bohatě stačí, abych vysolil takové to hodnocení. Ti co to zatracují jsou neskuteční ignoranti, protože tenhle pořad (seznamka, blázni, abeceda) dokáže jako jeden z mála opravdu pobavit. Suchánek a Genzer se tam hodí jak prdel na hrnec, tihle dva jsou zárukou dobré zábavy, Sokol mě taky překvapil. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Na slovenskou Partičku, kterou jsem si za poslední rok celkem oblíbil, česká verze sice nemá a asi ani mít nebude, ale po třetím díle, u kterého jsem se mimochodem dobře pobavil, zvyšuji hodnocení o jednu hvězdičku. Předem musím říct, že Michal Suchánek a Richard Genzer neumí improvizovat. Respektive neumí improvizovat na dané téma, místo toho na jevišti předvádějí své typické krávoviny. Díky tomu se jednotlivé scénky mnohdy pořádně zvrhnou. A když to neženou až do úplného extrému, tak musím přiznat, že to je poměrně zábavné, ovšem jedná se o jiný druh humoru než ve slovenské verzi. Suchoš s Geňou tedy neumí improvizovat, ale jsou alespoň vtipní, na rozdíl od Igora Chmely. Ten je takový nemastný neslaný a posadit na jeho židli místo něj požární hydrant, tak se asi nic moc nezmění. Jako nejprofesionálnější mi v českém kvartetu přijde Ondřej Sokol, v jeho případě se jedná o příjemné překvapení. Trochu mě pouze udivuje, že zde Dangl recykluje témata, která se již dříve objevila ve slovenské Partičce. Jistě, je to jen téma na papíře, herci a průběh scénky jsou úplně jiní, ale i tak by mohl být kreativnější. Česká Partička je jiná než její starší sestřička ze Slovenska, avšak není zase tak špatná a dá se u ní zasmát. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Na straně jedné až neuvěřitelně velká fanouškovská základna uctivačů, na té druhé bohužel snad ještě větší očekávaná banda hejterů, co rozumí humoru jako nikdo jiný.. Jistě, sem tam se tahle čtyřka utápí v pitvoření bez point, jemuž se s plácáním do kolen hurónsky řechtá snad jen tradičně nejvděčnější divák Dangl, i ty okoukané hříčky jak z opileckého finále mejdanu typu Hádej, kdo jsem - V případě rozkošně natvrdlého Genzera spíš Hádej, kdo nejsem..;) - jen ztěží dokáží zaujmout, natož pobavit, ovšem, že by chlapci na humoru samotném páchali bůhvíjakou genocidu, to se taky zrovna říct nedá.. Improvizace platí za nejtěžší z disciplín, navíc i ta krásná a upřímná ochota dobrovolně se ztrapnit před národem jednomu zkrátka nedovolí Suchánkovy Sokolíky přímo zavrhnout.. Mimochodem jen málokterý jiný tuzemský pořad tak schopně pracuje s absurdnem a trapnem jako Partička, jakkoli konkurence vlastně spíš úplně chybí.. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Ne, že by zúčastnění neměli smysl pro humor, ne, že by čas od času nespáchali něco opravdu vtipného nebo povedeného... Prakticky pořád z té party ale cítím odér nováckých estrád, vidím podlézání latěk místo jejich přeskakování a jsem svědkem šaškovství tam, kde bych raději viděl klaunství. Celkový dojem: 25 %. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Bože! Tahle parta trapáků si našla další zoufalce do teamu a po Tele Tele se vrhli na další TV SHOW! Nechápu Sokola, nechápu Chmelu... co tyhle dva spojilo s těma ,,príma buranskejma klukama'' Geňou a Suchošem a hlavně jejich trapným často fekálním humorem opravdu nechápu... Nechápu ani 71% hodnocení tohoto pořadu a tudíž nechápu ani to na jakou úroveň humoru jsme se dnes v TV dostali.... Jen vědomí, že tahle -- he he he partička - improvizuje (a holt občas se skeč zkrátka nezdaří) mě nedonutí dávat tomu několik hvězdiček.. Já osobně prchám.... ODPAD! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • V listopadu roku 2012 splnila televize Prima fanynce Denisce sen, když jí umožnila osobně se setkat s Partičkou. (konvax)
  • Ondřej Sokol spolupracuje se komickou dvojicí Suchánek a Genzer již delší dobu. Režíroval například pořady Tele Tele (od r. 2000) a Mr. GS (od r. 2008). Po jejich boku se však objevil až v tomto pořadu. (Blz2g)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama