Reklama

Reklama

Spiderhead

  • USA Spiderhead (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Vězeň zavřený v supermoderní věznici začíná pátrat po tom, k čemu má vlastně sloužit droga na ovládání emocí, kterou testuje pro geniálního farmaceuta. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (209)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že s tímhle Netflix docela překvapil. Už jsem od Netflixu neviděla dlouho film, který by se mi vcelku líbil. Hodně tomu dopomohlo obsazení Milese Tellera a Chrise Hemswortha, skvělá dvojice, která na plátně dobře fungovala. Příběh mohl být napsaný o kousek líp, ale i tak se jednalo o docela zajímavý námět, který mě zaujal. Není to nejlepší film a nejlepší scénář, ale od Netflixu už čekám daleko horší, takže tohle mile překvapilo. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Já vlastně nevím, co si o této moderní verzi Mechanického pomeranče myslet. Zaprvé jsem většinu filmu jen s nadšením přežvykoval, ale ke konci jsem už přemýšlel, jestli je to vážné drama či vážnější komedie, které se tak jako tak vymknul konec z kontroly a vyvrbilo se z toho tohle. Většina toho filmu mi totiž přišla docela inteligentní, nápaditá a celkově čtyřhvězdičková. Konec se všechny informace, co nám za tuto krátkou stopáž byly naděleny, pokouší narvat do pěti minut (s šesti různými skladbami) a už to není ono. A přitom to mělo takovou zajímavou myšlenku; jak daleko dosahuje lidskost, apod. Jinak herci hrajou docela dobře (Chris Hemsworth je teda fakt úlet, hlavně na tom konci), výprava honosná (a netflixovská), efekty jako docela fajn, soundtrack můj nově oblíbený. Joseph Kosinski si toho letos naložil hodně, škoda že něco nezvládl... 6/10   videorecenze ()

Reklama

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele

Snaží se to být hrozně chytré, ale ve skutečnosti je do slaboučký scifi námět, který navíc není dotažen. Nebýt Kosinského vizuálu, tak bych nejspíš dal jen jednu hvězdu. Zajímalo by mě, kolik mu Netflix zaplatil, aby se po tolika dobrých filmech upsal takovýhle hlouposti. Dialogy občas jak z kouzelný školky. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Film chce v niektorých momentoch diváka pobaviť, v čom však zväčša absolútne zlyháva, a na druhej strane to hrá na vážnu strunu. Ani v tomto bode však nie je úspešný, pretože nedokáže dostatočne gradovať napätie a od začiatku až po záverečný, príšerne natočený súboj vieme, čo nás čaká. 4/10. Viac tu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jen ty můžeš chránit další, jako jsi ty." Anebo můžeš mít strach ze sešívačky. Záleží jen na tom, co ti tvůj přítel doktor Abnesti s tvým souhlasem pustí do žil. Mě to teda nejdřív hodně zaujalo, pak mě to začalo uspávat a závěr byl asi tak nečekanej jako dárky pod vánočním stromečkem. Škoda. Tohle mohlo být dobrý. Ale chtěl bych být objektivní, tak mi dejte ty látky, ovladač a potvůrku Heather k výzkumu a my už to nějak prosoulo ... teda vyzkoumáme. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Na začátku, když hydroplán přilétá k molu, vystupují 2 zaměstnanci, aby zajistili hydroplán k molu. Ten je však již připevněn, přestože právě přiletěl. (BMW12)
  • Rogan (Nathan Jones) si číta knihu "Tenth of December" od Georga Saundersa, ktorá obsahuje krátku poviedku "Escape from Spiderhead", podľa ktorej je natočený tento snímok. (belinko)

Související novinky

Třetí Deadpool zůstane sprostý

Třetí Deadpool zůstane sprostý

05.06.2022

Scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick (Deadpool, 6 Underground, Zombieland) se čerstvě vyjádřili na téma třetího Deadpoola, který poprvé vznikne pod hlavičkou studia Disney, a dvojice nyní chtěla… (více)

Hemsworth, Smollett a Teller v nové sci-fi

Hemsworth, Smollett a Teller v nové sci-fi

01.10.2020

Režisér Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick, Nevědomí) si vyhlédl další projekt. Podle serveru Deadline filmař nyní chystá sci-fi Spiderhead pro streamovací službu Netflix. Děj filmu je přirovnáván ke… (více)

Reklama

Reklama