Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Poslední recenze (2 450)

plakát

Ve jménu cti (2023) 

Marocký mistrovský mečoun Rošdy Zem se zemovým klidem opíchává militantní agresory, kteří mu omlátili rukavici o držku, jakož i militantní feministky, kterým se jak na sviňu až do dnešních neomarxistických časů nesplnil ten nejvlhčejší sen, a sice kupříkladu rubat na čelbě uhlí sbíječkou, tavit ingoty či stěhovat piana do vysokých pater, a notabene za to brát stejné prachy jako ti zkurvení toxičtí maskulíni a jiní zasraní diskriminační šovinisté, tak brutálně pošlapávající drůbeží práva. Kulantní herec Vincek Peréz si v bezectné době zarežíroval, a je z toho velmi solidní, zábavné, pečlivě zahrané a choreograficky výborné dobové šermířské drama o tom, že kdysi bývala čest něco, qůli čemu prostě stálo za to nechat se pořádně opíchat jak ztepilým Afričanem, tak ze řetězu utrženou sufraštětkou, která dle historických análů jako první vydobyla žabožroutským muženám nezadatelné právo nejen chcát vestoje, ale také nechat si skřípnout bobra do zipu, načež si zapařit kundu v kalhotách. Za což ji po zásluze patří čestné místo na hřadovém piedestalu!

plakát

Vrah naoko (2023) 

Je opravdu osvěžující se sem tam dozvědět, že stále existují scénáristé, kteří při psaní, byť absurdních masturbačních fantazií pro zoufale nemrdané mastodontní čtenářky Rytmu života, urputné rasofily, bolševické snílky, senzitivní bukanýry a jiné pohlupavé pohlavní dezorientáty, nemají tu hlavu v prdeli zaraženou až po tenké střevo, tudíž jsou schopni kreativně vyplodit nadstandardně sysluplný až chytrý scénář, který tu a priori marmeládu z hoven povýší na zcela jinou úroveň. Rýša Linklátr by z fleku měl vyučovat, jak například mohla vypadat nedávná hlavněproudá trapná e-mentálovina Kaskadér, kdyby ji napsal někdo bez retardované kopírky pásových průjmů a průvanu mezi ušima. Na světě je tak poměrně příjemná, intelekt neurážející, dialogově nedegenerativní a veskrze nápaditá kokotinka se dvěma hezkými, sympatickými a dobře hrajícími lidmi, již nikterak nezkurvilo ani jejich progresivní kvótové vyvažování slizkým a děsivě prkenným Uzenoameričanem či neméně krásnou, talentovanou a plnoštíhle úchvatnou chalupářskou strýčka Toma.

plakát

Strážci (2024) 

Bál jsem se, věru bál! Nejdříve toho, že přestřik Nočního Šajmalana necákl daleko od stromu a bude to zase nějaká nudná esoterická sračka s pointou pro mentály, jaké čmoudí táta seká jak Baťa cvičky. A posléze u filmu samotného toho, že budu muset chcačky nechcačky přiznat svou špatnou predickci a předpojatost. Tak tady to je: Ač jí pandžábský potentáta patrně stál za prdelí, prošlapával a prokuřoval cestičku, odkutálela se Išána Farzekašová dostatečně daleko od kořene a uplácala krásně natočený, atmosférický, sysluplný a solidně odsejpající irský mytologický horor o tom, jaxi v aokigahara lesíku někde poblíž Uper Cuntenbury (Horní Pičovice) postavila tvaroměnná Mythága letní kino, kde dávaj samé strašlivé fláky. Například Porážková čtyřka, Čtyři mantáci v chalupě, Čtyři z bunkru a víla atp. Rozhodně byste se však mého úchylně vypadajícího popisu ani hodně špatného přívěsu bát neměli! Na to, že to spáchala čtyřiadvacetiletá cigoška, které de fuckto ještě teče sperma po bradě, jsou „Čumilové“ (Ahoj jako vždy kreativní a sofistikovaný překladateli do češtiny!) velmi solidní, svižný, originální a přeqapivě vyzrálý generický počin, jeden z nejlepších za posledních pár let, trochu připomínající kulantní velkobritský Hvozd. Tudíž vcelku bez váhání přihazuji k objektivním třem kanálovým poklopům ještě měděný okap a radostně zaokrouhluji na 4, už jen proto, abych vyvážil zdejší rozumbradáče, co tu všeobecně známou jednoduchou mykologyjy nechápali, neboť mají pokroucené chápavé končetiny.

Poslední hodnocení (3 232)

Ve jménu cti (2023)

11.06.2024

Vrah naoko (2023)

10.06.2024

Strážci (2024)

09.06.2024

Barvy zla: Červená (2024)

05.06.2024

První znamení: Přichází satan! (2024)

03.06.2024

Kaskadér (2024)

02.06.2024

Boy Kills World (2023)

odpad! 30.05.2024

Furiosa: Sága Šíleného Maxe (2024)

28.05.2024

Rivalové (2024)

odpad! 22.05.2024

Reklama

Poslední deníček (92)

Zmrd Onlajn - Promrskejme slabikář: KA-REL MÁ RA-DOST. LE-LA MÁ PR-DEL.

Věhlasná tisková degentura Novotný & Pamrdi včera zveřejnila zcela zásadní zprávu, která dnes v médiích naprosto zastínila veškeré světové dění, a to například i včetně nového obřího jebáku na nose Aničky Slováčkové či Speciální vojenské války v Kyjevské Rusi.

 

Již tak děsivé maďarské plastické trhavině se zálibou v sebepoškozování, parazitické instaprostitutce a téměř dokonale vydlabané hrdé partnerce Mentálně Malformovaného Agresora Karla MentálníhoVýmola minulou středu někdy kolem poledne upadla prdel!!!

 

Vše naštěstí dobře dopadlo a funoušci i další odporná veřejnost si mohli úlevně oddychnout, načež bez dávení plně strávit své obědy, neboť to zpanikařená Lela Lobotomová už nestihla nafotit a umístit na asociální sítě a ti tolik progresivní turečtí lékaři zrovna nemuseli urgentně řešit nějaké akutní kosmetické parafílie drobného hospodářského zvířectva jako obvykle a měli na skladě dostatek sekunďáku, vratových vrutů i skvělých čínských fenolpolysiloxanů.

 

Rozradostněná rajským plynem a znovunalezenou prdelí na svém místě, tedy přirozeně začínající mezi obratli Th12 a L1, si „krasavice přelíbezná“ ještě hned i nechala zvětšit kravské pysky, aby se jí lépe přežvykovalo, a chirurgicky odstranit poslední nevzhledný lalok. Mozkový. Tudíž teď bude švidratému blbci, ježyš pardon, tiskařský šotek, který ihned dementuji, chtěl jsem samozřejmě říct „šviháckému bijci“, konečně důstojnou polovičkou.

 

Mocinky se těšíme, až z toho Lela udělá storýčko a my budeme mít zase chvíli hodné děti! Nic totiž na ty parchanty nezabírá lépe než na mobilu vyzůmovaná fotka z jejího instáče se slovy „Jestli mě budeš nadále srát, přijde si pro tebe TENHLE mýtický džaponský transvestita Ukulela!