Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (737)

plakát

Rivalové (2024) 

No co mám na čelendžrs povedať? Športové bijáky, ať už tenis, fotbal, golf, šachy (je to vůbec sport, možná jo ale potit se u toho moc nedá?), tak nemusím, nesnáším je, ale jedinou výjimkou je Vybíjená, nikoliv ta česká ale s Vincentem a Stillerem. Kurva, ale tady se navíc mrdá, a ne jen do Zenáji, ale do jiných řitných otvorů. Jinak, uvažovali jste někdy o tom, jak je erotika a nahota ve filmech tak kurevsky na hovno? Každý, kdo se někdy díval s rodiči na Rychle a chlupatě, nebo Teorii velkého šuku, určitě mi dáte za pravdu, že v ten moment kdy tam hot bikiny holka svlékne trochu víc šatcva a jsou ji vidět jen plavky, musíte dělat že se nekoukáte, protože riskovat že se to fotrovi bude líbit, a místo mamky bude ošahávat vaši prdel není dvakrát příjemný. Obecně bych ve filmech jen znázornil nějaké akty, a například takové Prcičky se ideálně tvářej jak honitba před spaním. Další věc, film je jen o milostném čtverci dvou přiteplených tranzistorů a jednom kapučínovém muffinu, a buďte si nadrženi jak chcete, ale Zendaya jako přistávací dráha není vůbec nejžhavější gate pro buzno airlynes. Ani v Euforii nepodává všelijaký výkon, a krom úlohy vypravěče tam nemá velkou váhu. Ale hekání si užijeme dost, ať na kurtu nebo v napérovaný posteli. Představte si Borga a McEnroea, co se moc neuměj rozhodnout jestli klovnou Venusy nebo Serenu, ale romantika je na úrovni 2 girls 1 stanley cup. P.S. - Soundtrackový jukebox po dlouhé době dost stylovej, až si nějaké star treky schovám do playlistu.

plakát

Kung Fu Panda 4 (2024) 

páni, na to jak jednička byla super, což je ještě slabý slovo, protože tenhle animáč o fackovací pandě můžu sledovat kdykoliv, a dvojku s trojkou jsem radši vynechal, ale pak byla ta genericky animovaná píčovina legendy o mazáctví, kterou jsem sjel několikrát tehdy na Smíchově, ale ten posun se opravdu v prdel vobrací. Opravdu hroznej animák, který jen reflektuje nestoudnost moderních cgi sraček bez přidané hodnoty, žádné vložky kterou by si užil i dospělý divák, aby se v kině neokousal nudou všechny svoje nehty na prstech, ale jak dizny, pixar tak dreamworks se hodně zhoršuje, škoda. A kde se, do piče, schovala kudlanka a vopice, a v podstatě celá zuřivá pětka? Čínský pching-chong je rozprodal do zoo, nebo z jejich kožešin se dělají Baťky v čínské továrně? Aspoň tu zbyl Mistr Tříska.

plakát

Nezlomní (2024) 

Překvapivě nejde o pejskařský film, jak se může zdát. Defacto ten pes je ta nejmenší vsuvka, která nemá hlavní roli v příběhu, ale pořád jde jen o basic true-story feelgood man film, který nepotěší ani magory v extrémních sportech, a sebevražedných skocích nepružinových botách z Golden Gate Bridge, ale spíše ty čoklaře. Z filmu ale šíří pohoda, a takových filmů je v dnešní hektické době potřeba.

plakát

Abigail (2024) 

Na tupíry stačí dřevěný kolík do srdce, zombíkům headshot do makovice, a mumiem stačí jen svlíknout obvaz, no ale co má teda zabrat na uječené malé pizdy? Tyhle děcka mají v sobě antigen na úkor očkování kokotvidu, kde selže výchova a tříská puberta, pomůže jen baletní univerzita. Yeah, dost dobrý námět na novou letní komedii od Universalu, prosím napište jim někdo na direct, šek si schrábnu ve čtvrtek. ** Celkem parampa jízda, s nesouměrným tempem, kdy jsem ze začátku byl dost napjatý, že konečně nevypnu film po deseti minutách jak je zvykem, ale postupně se z toho začne dít zase běh nebo útěk do bezpečí, postupně všichni vymíraj, stane se z toho plagoš Aliena, The Thing, Sawka a možná Krvavý nevěsty, což považuju hned po Noci s Paris v hoteli Hilton po nejlepším svatebním videu vůbec, ale na úkor že žolíky hraje nikoliv parta Daníkovic flanďáků, ale hrstka cikošek, Gustava Fringa, fejkového Majkla Fassbendera, dublerů Elona Muska a Fezca z Euforie, a blbýnky sestřenky Harley Kvýn. Předtavte si filmy jako Zombieland a Lov, a někde se ty hvězdičky sami vyrojí, jako mouchy po hovně, ale pokud jen někdo chtěl vyprášit Nosferatovi kožich, not bad.

plakát

Krvavý Johann (2023) 

Tak helek, občasný béčka neuškodí, právě naopak je zulíbám, a někdy taky ty éčka a péčka, nu ale klasiky typu Nexus, Chooking Hazard, Příběhy ze života Alžběty, kněžny Čachtické nikdy bránicí nepotrpí, ale ruku na varle, hlavně aby ty srágory byly aspoň trochu vtipné. Oceňuji každý pokus, ať už dobrý nebo špatný, když si český Tonda čapne kameru, a bez známek osobních skillů nebo kvalit točí jen to, co on sám miluje, a Krvavý Johann zrádným příkladem, že tohle kurva nefunguje. Johann aka Termiuhátor se spawne bez šatstva, chce po bezdomáčích kus posraných trenýrek, a jde natupýrovat kurvy, které si zahrála nějaká Kostková, Hřebíčková a jiná Polévková, a Johann se upíchá k smrti, když se do toho ještě připlete Péťa Rychlej. Takže, splňilo to Fausta, kozy jsme viděly, otřesnou režii s hnusnou PP* taktéž (*Produktivní Placemento), a ten Coolák Dolanský nejlépe stejně umí jen pišlat do upoutávek, tak ho tam i nechejme! Faustovo velmi pozdní dopolední meníčko s kousancema od tesáků, a velmi špatných výronů, ale hej, na Poslední výstřik nebo Bastardy to nemá.

plakát

Bob Marley: One Love (2024) 

Každý měl svého vzora, ať už kvůli hudbě nebo posláním, které on sám cítí ze songů, ale Bob Marley? Prostě mírovec a příznivec drcené mariánky a konopí, na hlavě mop a regovat o lásce, že všechno bude dobré a nebudem smutný, že si nemáme čím zapálit džambáro, tak tenhle ikonický zpěvák, který nám doplňuje skvělé soundtracky do filmáků skutečně dostal biopic, a já vám nevím. Já už od začátku měl silnej problém s hercem Marleyho, a není to stejný jako když nevzali Sašu Cohena do Bohemian Chips, protože jim nevyhovovalo jeho nekorektní poslání udělat film víc pro dospělejší publikum, ale v tomhle případě se castingové oddělení vůbec netrefilo do noty. Prostě možná není Bob Marley filmový kalkul, na kterém by tržby stouply, stejně jako Beatles, Kvýni nebo Stouni. Pokud jsem ale někdy křivoklátil jak jsou Bohemian Rhapsody hrozný meinstream film, tohle není filmařský žádný zázrak, což je škoda, když si řekneš co za člověka Marley byl. To je ale problém u těchle rádoby biopiců, že si rejža prostě trošku upraví reálie pro péro filmu, a chce se jen zavděčit nenáročnému divákovi, a taktéž velký problém že málokerý životopisec neumí neznalcovi převyprávět poutavě život umělce, aby věděl jak velká osobnost to byla. Nepracuje se s látkou, která stojí za celý film. Fakt ohavnost.Mařenu hulej jen poserové..

plakát

Neviditelné zlo (2024) 

Někdo si tu libuje asi v černém obrazu, ale asi nebyla největší taktika sledovat film ve dne, protože jsme místo toho mohli bednu vypnout a vystrašit se z našich kypných tvarů. To byl nápad století hodit negřici do tmy, jediné co tak svítilo byly její oči. Jinak nic nového, nic převratného a už mě nebaví počítat všechno to klišé, ale jediné co stojí, krom mých kalhot, je ta amazonka natřená s mastí na boty co kreslila bráchance spoder-mana. Opravdu to nikdo ale nikdo nerežírujte, hlavně ty Wadlowe!

plakát

Opičí muž (2024) 

A přišel bílý muž, aby si osvojil svého opičáka, jen dejte bacha aby neměl naostřený banán. Milionář z chatrče but revenge flick otázka komu? Na druhou stranu, od Deva Patela který se proslavil jen přes bollywoodskou šarádu, že cikán z Chánova vpustí do horkého křesla i Vladimíra Čecha, a všechnu svoji rodinu a bratrance, v podstatě celý obyvatelstvo Chánova, obohatí aby jako vedle sociálních dávek měli i vedlejší příjem, tak mu to celkem sedlo. Jak rýžie a hlavní úloha, ale každá mince má rub a líc, za posledních 10 let, kdy se Johan Knot za pomstou svého čtyřnohého kamaráda rozhodl, že si vezme na paškál celou Sapu a vietnamské tržnice, tak od té doby se roztrhl anál v neporazitelnýma nadčlověkama, a neporazitelných nadsamic, kde zákony, je úplně jakých zákonů ať fyziky, logiky nebo těch státních nedávají smysl, jsou odšoupnuty někde bokem, a klidně pusťte Apuaa, a do toho karilárie Nového Dyliní, nebo Bangladešského Dptáka. Nesnáším, to je ještě slabé slovo, tenhle žánr. Připomíná to trochu i Parazita, že se chudá lůza snaží dostat na vrchol k snobům a boháčům, a využít je pro svůj prospěch, možná se pomstít elitě, zvrhnout vládu, nastolit revoluci, zatrsat hárekršnu, kurva třeba už zrekonstruujte ty bidety, aby to u vás v Indii tolik nesmrdělo po čalajmádě, protože v Indii nikdy nikdo neměl pevnou stolici. Natočeno poutavě, osmdesátkovým stylem, ale shlédnuto poprvé a naposled. Snad mi Ganéša odpustí 🙏