Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Pro pokerové hráče je tenhle film asi povinnost, ale na mě je tam moc pokerovýho slangu. Nevím, jestli by mě to bralo, kdybych neznal aspoň trochu pár pravidel. Ale takhle mě to celkem bavilo. Matt Damon i Edward Norton v rolích, které jim sedly, ale nejlíp to zahrál John Malkovich, jehož rusák s přízvukem neměl chybu. Jinak je to ale film, kterej se nemusí vidět dvakrát... PS: kdysi jsem tomu dal 5 hvězd, ale fakt nevím proč... ()

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Jelikož mi poker není cizí a Matt Damon s Edwardem Nortonem jsou jedni z mých oblíbených herců, nemohl jsem se tomuto filmu dlouho vyhýbat . A docela mě překvapilo, že překonal všechna moje očekávání. „Underground poker“ se mi prostě líbil! Hra samotná zde sice není úplně na prvním místě, ale hráčská vášeň jde z filmu přímo cítit. Závěrečný "heads up" mě skoro až vtáhl přímo ke stolu. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Film, který o sobě může říct, že má v sobě všechno, co by kvalitní americký film měl mít. Mladého jalovce Matta Damona, kterej vypadá, jak z nějaké místní High School, rapla Edwarda Nortona, který ho okamžitě po návratu z báně zavede do průseru a příběh, který si hraje na přátelství, ale přitom jde hlavně o přežití dvou lidí v dnešním světě. To vše propojené karetními orgiemi, výbornými napínavými scénami, ale i sladkými momenty, bez kterých byste si americký film devadesátých let nedokázali představit. Nuda to ale rozhodně není. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšikov pokru povinnosť. Z pohľadu amatérskeho hráča mi herná rovina filmu pripadala zaujímavá. Rovnako tak herecké obsadenie. Norton, Malkovich, Torturro a Landau v jednej hre, to je skutočný pôžitok. Ale napriek správne budovanej atmosfére a napätiu, ma to vôbec nestrhlo. Čím netvrdím, že to je film nemastný-neslaný, ale chýbajú mu silnejšie momenty. (70%) ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Dáme partičku? Ďáblovy obrázky už už poskakují v paklíčku. Ruce svrbí. Dlužno říci. Šimrající touhu mají karbaníci. Rozdávej, sázej. Rozmnožíš, nebo ztratíš dolarovou ruličku. Záleží na tom, jak máš hru v malíčku. Hosté karetního stolování vsadili na účast pokerových tváří, nastolili pravidla náruživého blafování. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Matt Damon a Edward Norton se zúčastnili světové soutěže v pokeru. Náklady 10 000 USD pokrylo studio Miramax. Matt Damon vypadl po čtyřech dnech, když jej vyřadila světová legenda pokeru Doyle Brunson. (Tygrys)
  • V úvode filmu cituje Mike McDermott (Matt Damon) slová Doyle Brunsona: "Texas bez limitu je Cadillac pokru", ktoré použil vo svojej knihe zvanej "Super System". Neskôr cituje: "V Texase bez limitu je hlavné prinútiť hráča vsadiť všetko", čo je tiež zo spomínanej knihy. (tarponko)

Reklama

Reklama