Reklama

Reklama

Novinář Justin Timberlake rozjíždí pátrání na základě jediného slova proneseného v soudní síni. To slovo je: „Děkuji“. Edison je metropolí, v níž bují korupce a boduje organizovaný zločin. Policisté umírají i naivně bojují za svoje vlastní čisté svědomí. Spletité vztahy korupce a neetického chování sahají od politiky, přes soudy až po média. Jedinou možností jak kriminalitu potlačit se zdá být speciální organizovaná policejní složka. Navenek vypadá vše v pořádku, ale když mladý novinář (Justin Timberlake) nahlédne blíže, odhalí zkorumpovaný systém. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Fim,kterému pomáhá především herecké obsazení a ikdyž se nejedná o tu úplně první ligu,své charisma a herecký um mají všichni a i zde si své odvedli naplno.Dějově jde o slušný novinářsko/policejní thriller,kde by sice originalitu člověk těžko hledal,zároveň však ani trochu Mimo zákon nenudí,má spád,napětí,pár překvapivých momentů se zde též vyskytne a je jen škoda zbytečně až moc akčního závěru,který jinak tento spíše poklidněji plynoucí krimithriller docela naruší.Možná bych uvýtal ještě i o něco více temnější přístup,ale i tak mohu tento průměrný,oddychový snímek doporučit. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Potenciál tady samozřejmě byl, jenže jednotlivé linie nestrhnou, nenabízejí zápletku odlišnější od typických policejních/špionážních/investigativních témat a nakonec vystřílejí celý zásobník, ale cíl minou. Navíc co si budeme nalhávat: mít v týmu Kevina Spaceyho a nijak zvlášť ho nevyužít, je hřích. Ostatně Morgan Freeman na tom není o mnoho lépe. A novinář Justina Timberlakea, který se pokouší dostat pod pokličku korupce v policejní složce, je jednoduše plochou a nezajímavou postavou. Úvodní ospalost vystřídá několik povedených scén, takže to nakonec naštěstí není jen bum a bác a nic. 55% ()

Reklama

Balu... 

všechny recenze uživatele

Spacey a Freeman patří do mých top; přesto se zázrak nekonal. Převelikým mínus je Timberlake, kterému sem přes veškerou snahu ani na chvíli neuvěřil jeho "herectví". Děj byl v mezích únosnosti do koncové přestřelky, která byla nechutně odfláknutá co se ´ratatata´ a záběrů ´ála Rambo za autem´ týče.. 97 minut je tak kladem, který uvítají diváci odkojení popcornem s coca-colou.. Just enjoy & get out of mind.. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller o zkorumpovaných fízlech a ambiciózních novinářích na jejich stopě, který v USA po mizerných ohlasech na testovacích projekcích místo do kin poslali radši rovnou na DVD, kam taky patří. Dobré obsazení, Timberlake ujde, ale to akční finále, kde hrdinové pobijí (mj. plamenometem) celou speciální jednotku působila jako pěst na oko. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Neoriginální, ale přesto solidní a zábavný thriller. Režisér Burke si zaslouží uznání za to, že měl tu odvahu a do hlavní role obsadil Justina Timberlakea. Nejsem fanouškem jeho hudby, ale je fér přiznat, že ten kluk docela umí hrát. Celkově je tedy Mimo zákon film, se kterým nemůžete minout. Není dokonalý, ale je zábavný a herecké obsazení je solidní. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama