Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

geklon 

všechny recenze uživatele

První dva díly mě nečekaně vyrolovaly víčka až někam hluboko do vnitřka očních důlků, poměrně dost fórků bylo nadmíru brutálních, ale vtipných, i smíchy jsem vyprsknul. Zbytek první série se mi tak bomba nejevil a celá ta podobnost s McFairlainovýmy ptákovinami, mi trošku kazí chuť v dalším sledování. Samotný fórky jsou super, ale postavy jsou špatně a navíc hodně okatě recyklovaný, ze všech možných úspěšných seriálů. Od tvůrců sázka na jistotu. O de mě 70 %. ()

dalver 

všechny recenze uživatele

Bezbrehé až do trápna idúce vykrádanie MacFarlanea, Stonea s Parkerom a aj Hannu s Barberou znamená, že počas celého seriálu sa nemožno ubrániť tomu dojmu ´´však to všetko som už niekde videl, ale vo vtipnejšom podaní.´´ Brickleberry je má však jednu výhodu a tou je minimálny rozdiel v kvalite jednotlivých dielov, tu sú všetky rovnako slabé. Veľká škoda, že Comedy Central nedal do placu radšej nové diely Ugly Americans, ale venoval sa tejto biede produkovanej trápnym Toshom. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Další do řad vtipných, animovaných dvacetiminutových oddechovek na večer. Brickleberry navíc svůj humor okoření i o černější a přisprostlejší humor připomínající South Park. | 1.série (80%), 2.série (80%), 3.série (80%) > Průměr: 80% (4*) | ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Tak mě dohonil další úchylnej animáč. No bylo na čase, když Simpsonovi klesali ke dnu žumpy od 15. série (a definitivně tam zahnízdili po 20.), Family Guy za nimi bez váhání hupnul po 6. řadě (fuj, až mě to ohodilo), i dlouhodobě celkem stabilní Futurama je v posledním vydání slabá (je to můj pocit, nebo se ta debilizace všeho rozmáhá obecně?) a slyšel jsem, že i American dad! v aktuální řadě stojí za houby (bez octa). Jak se na něco nabalí lidi, verbež jedna, tak to končí vyměšování hnědých bobečků. Brickleberry není teda ani nejoriginálnější ani nejúchylnější, ale zatím se docela bavím a rozhodně potešilo. Obávam se ale, že budoucnost už má danou: stane se populárním mezi kupou lidí a zdebilní a nebo to zruší. Tak doufám, že se ještě hodně zasměju, než to bude k pláči. EDIT: Tak prej už to zrušili... ()

Circumscriptor 

všechny recenze uživatele

Ani neviem, ako je to možné, ale Brickleberry sa stalo mojou absolútnou srdcovkou. Perfektný a vždy fungujúci typ humoru pripomínajúci skríženinu ranných Griffinovcov a nových dielov South Parku, prívetivá animácia a samozrejme politická nekorektnosť vo forme rasizmu, meninizmu a šovinizmu. To sú všetko prvky, ktoré do bodky vytvárajú môj animovaný seriál ušitý na mieru. Úprimne neviem, ako niekto môže porovnávať Brickleberry so South Parkom - toto veľdielo ho už dávno prekonalo. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

Reklama

Reklama