Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdysi dávno v městečku Bedrock žil Fred Pazourek se svou ženou Vilmou, dcerou jménem Oblázek a přítulným domácím dinosaurem Dinem. Pracoval s brontojeřábem v lomu firmy Slate & Co., přátelil se s Bertem Štěrkem a mezi obyvateli městečka byl oblíben, protože díky němu zvítězil místní kuželkářský tým v důležité soutěži. To všechno se ovšem mělo změnit. Fred půjčil Bertovi a jeho ženě Betty peníze na adopci a k Pazourkovým přijela jeho tchyně Pearl, která se nikdy netajila přesvědčením, že Vilma se mohla vdát lépe. Fred se rozhodne, že tchyni ukáže, a s pomocí Berta, který zamění obálky s výsledky písemných testů, se stane novým viceprezidentem firmy. Netuší, že jeho proradný šéf Cliff Vandecrave na něj chystá podraz. Dostane kancelář s diktaptákem a sekretářkou Sharon Stoneovou, Cliffovou milenkou. Šéf mu dá peníze, aby mohl začít žít na vysoké noze, a po čase také spoustu desek k podpisu, které Fred přes varování diktaptáka podepíše, aniž by je četl. Netuší, že Cliff, který hodlá zavést novou automatickou výrobní linku na výrobu rodinných domků, tak dosáhl propuštění všech dělníků. Televize z celé aféry viní Freda Pazourka, a když ho dopadnou nezaměstnaní dělníci, chystají se ho lynčovat. Naštěstí je tu Vilma a Betty, které přijdou na nápad, jak Freda zachránit a odhalit pravdu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Pierre 

všechny recenze uživatele

Na adresu seriálu stačí pouze radostně zvolat: ,,Jabadabadů.´´ Na adresu filmu by se, ale hodil spíš známý povzdech Homera Simpsona:,,D'oh!´´ Film mi místo původního seriálu asocioval takové ty prostoduché dětské video (DVD) béčkové filmy, co kdysi vydával Vapet a dneska se prodávají v trafikách za 10 kč v bledých zažloutlých papírových obalech mezi ženskými časopisy a bulváry. Skutečnost, že tento film, byl dělán pro kina a jeho vznik inicioval Steven Spielberg je děsivá. Některými tolik vyzdvihovaný vizual pravěkého světa mi naopak přišel velmi laciný, levný a hnusný. A ty kostýmy byly jak z karnevalu. Prostě už od začátku se mi na to ani hezky nekoukalo. Ale aspoň se zdálo, že by to mohlo být svým způsobem vtipné. No, na začátku jsem se asi tak třikrát možná i čtyřikrát zasmál. Ale pak přišla ta rádoby zápletka a s ní se všechen humor rozplynul. Vystřídala ho pouhá křeč a afektovanost. Příběh byl jinak jak domeček z karet. Jako kdyby nepocházel z nějakého souvislého scénáře. A ta předvídatelnost! Normálně neuhádnu průběh dění ani u dětských filmu, ale u tohoto filmu jsem předčil Alenku pastelku s Jolandou a Vlastíkem Plamínkem dohromady. Zlatá malina za scénář a ty příšerné ženské herecké výkony hovoří za vše. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Bál som sa, že to bude onmoho, onmoho horšie. Tak ako sa to podarilo pri druhom filmovom pokračovaní z roku 2000. V tomto prvom pokuse režiséra Briana Levanta sa adaptácia známeho kresleného seriálu o dvoch manželstvách z vyspelého praveku podarila celkom fajn. Kulisy použité v tomto filme sú nezabudnuteľné. Vizuálne originálny snímok. Dobrá voľba bola pri obsadení Johna Goodmana a Ricka Moranisa do titulných úloh Freda a Barneya. Tiež ma potešili aj Kyle McLachlan a Halle Berry v úlohe záporákov. Mne sa to páčilo. Yabba-Dabba-Doo! *** ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Na svoji dobu skvěle převedené animované postavičky s pravěkým prostředím do vtipně reálné podoby. Bourák Goodman, sexy Berry i zajímavý záporňák MacLachlan. Jako kluk pomrdaný po dinosaurech všeho druhu jsem byl velmi vděčným a šťastným divákem ještě v místním starém kině..dodnes si pamatuji jak sem byl tehdy zblblej Jurským parkem o rok dříve, tak i tento kousek jsem dlouhá léta chybně připisoval jako tvůrčí věc Stevena Spielberga. :) 70% ()

Lokutus 

všechny recenze uživatele

Tradičně naivní a pozitivně laděný rodinný snímek, jehož jediným ozvláštněním je, že je situován do doby kamenné a natočen podle klasické animované předlohy. Díky bohu za rozené komiky Johna Goodmana a Ricka Moranise, stejně jako za Halle Berry, na kterou je radost pohledět za každého počasí i století... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $46miliónovTržby USA $130,531,208Tržby Celosvetovo $341,631,208║ Dosť nevýrazný pokus o hraný pokus Flintstonovcov, vydarených komických vsuviek si tu moc neužijeme, určite sa dal tento kreslený námet využiť na omnoho viac než na nejaký podpriemerný flákanec, pri ktorom sa dá len nehorázne nudiť. /40%/ ()

Galerie (44)

Zajímavosti (14)

  • Natáčelo se od 17. května do 20. srpna 1993 v Kalifornii a Utahu. (Varan)
  • Když přijde Fred pozdě na schůzi, nazve ho pan Slate "Flagstonem". Pilotní díl původního seriálu se jmenoval "Flagstonovi". (viperblade)
  • Celosvětová premiéra proběhla 23. května 1994 v New Yorku. (Varan)

Reklama

Reklama