Reklama

Reklama

Lovec démonů

  • USA Don't Kill It (více)
Trailer

V městečku Chicory Creek v Mississippi se odehraje série záhadných vražd. Do města tou dobou přijíždí podivím Jebediah Woodley (Dolph Lundgren), který má neobvyklého koníčka – loví démony. Místní policie a agentka FBI Evelyn Pierce ho nejprve podezřívají, ale vzhledem k nevysvětlitelným okolnostem vražd nakonec Jebediah agentku přesvědčí o tom, že za vraždami skutečně stojí racionálně nevysvětlitelné síly. Agentka a lovec démonů spojují své síly, aby osvobodili město od nebezpečného vraha. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Koho zavoláme??!!!??.. Krotitelé duchů? Leda píču, zavoláme dvoumetrového bradatého švéda, co s mušketou pálí sítě, jako Spider-Gey!!! Větší gangrénu, opravdový TEROR, si sklizeň vybrat nemohla. Tohle je až federální zločin pustit do světa!! Zábava pro každou věkovou kategorii od Soumraku po úsvitu, i pro kostelní onanisty Tarantuly, až krvavé Twilight tupíry. Přes všechno to klišé, přijde aspoň jednou nějaký ten nefalšovaný, na nic hrající, zázrak v hábu céčkovitého maséra pro pohlavní nemoce - Vymítač Diabla a.k.a. Dolph Jebe(Tebe)diáš. Hned jak stoupil se svým nihilistickým ksichtem do záběru, věděl jsem, že o zábavu budu mít minimálně 79 min postaráno. Brutální masakr Edwardem, a Hi-Tech kuší pro opravdové kluky. Absurditosti jako třeba vybuchují hlavy, katoličtí kněží píchající protestanty, pokřtění do rvoucí vody, jsou jen z desítky další přehlídky obludností, na které se můžete těšit! Plná palba prozatím ještě ne, ale abych (ne)měl co dělat v temnotě, tak si budu muset odříkat dvacet Otčenášů, a jednoho Ezechiela 25:17 // gilty pležr 🖤 #podzimnisklizen [2021] ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Po včerejší děsivý srágoře sem dnes prožil další neskutečný dobrodružství od Mendeze.Lundgren se sem nehodí,ty jeho kydy bez změny intonace hlasu byly až k smíchu,to předávání démona z člověka na člověka vyznělo až parodicky,napětí,strach,vůbec nic.A ta světluška v placatici,tohle mě v požívání alko nápojů fakt neodradí.30%. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Když si odmyslím banálnost zápletky, postrádající logiku a některých zbytečně táhnoucích a otravných dialogů, tak to taková hrůza nebyla. Lundgren jako lovec démonů je fajn a když přichází na akci, jedná se o solidní řežbu plné hektolitry umělého barviva. Scéna vyvražďování v kostele je více než solidní a člověku se hned vybaví Kingsman.......5/10 ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Lovec démonov als. "Démon z placatice" je  jedna z tých najstupidnejších vykrádačiek polepených dohoromady. Medzi iným tu nájdete Constanine, Anjela Smrti atď. , atď. Jediný démon ktorý tu voľne beztrestne pobehuje a potrebuje odchytiť je Dulph. Klasicky jedna hviezda pre mňa za dopozeranie tejto ptákoviny až do konca. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu neskutečně masakroidní, na druhou stranu i černě humorné. Lundgren si vybral podivný scénář, ve kterém se to řeže motorovkou, střílí se mladí, staří, děti i babky, je to fakt humus. Lundgren pátrá po démonu a také jej nalezne, bohužel si to ale díky scénáři s ním ani pořádně nerozdá. Film skončil na půli cesty, trochu pobavil, malinko vyděsil a ukázal hodně nechutností. Hm. PS: Lundgrena dabuje Pavel Soukup, to bylo fajn. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Tony Messenger na filmu pracoval jako Lundgrenův kaskadérský double a ve flasbacku z minulosti si v malé nemluvené roli zahrál Jebediaha seniora. Tony zastupuje Dolpha Lundgrena v nebezpečných scénách již od filmu Expendables: Postradatelní (2010). (Rominator)

Reklama

Reklama