Reklama

Reklama

V zábavné komedii plné nezřízených pitek se představuje Vince Vaughn v roli tvrdě pracujícího podnikatele, který se společně se svými dvěma spolupracovníky (Dave Franco a Tom Wilkinson) vydává do Evropy, aby tu uzavřel životní obchod. Jejich výprava se ale brzy vymkne kontrole, když se triu smolařů staví do cesty ty nejšílenější překážky, jako jsou hospodské potyčky během Oktoberfestu, zmatky v hotelu, rozbitá navigace nebo celosvětový festival fetišistů. NAKONEC se těmhle šílencům snad i podaří smlouvu uzavřít, jen musí celý výlet přežít. Na ex! (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (117)

Olík 

všechny recenze uživatele

Nenáročná kombinace lehce natrpklé komedie, přestárlého středoškolského roadtripu a klasické stále stejné Vaughnovky. Vaughn si jede pořád tu svoji lajnu, Franco má bavit okoukanou laciností a Wilkinson přijal roly toho třetího vzadu, který sem tak vystrčí růžek svou senilní naivitou. Vypadá to, že Starbuckem nadějně nastartovaný Ken Scott to nevzal krůček po krůčku (jak to po Pozdravech ze spermobanky vypadalo), ale střihl to tygřím skokem rovnou do šuplíku "vulgárnější odreagovačky". A proč ne? Podobné snímky mají svůj význam a svého kupce si vždycky najdou....nakonec, já bývám často jedním z nich. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

V tomto prípade to distribútor dobre nazval. Jedná sa naozaj o nepodarený film. V prvom rade, ide skôr o rodinnú drámu, mixnutú biznis výletom, v ktorej scenáristi skombinovali úplne nepravdepodobné spojenie totálne odlišných ľudí, čo sa týka veku, inteligencie, schopností....Celé je to jeden scenáristický konštrukt, ktorý by sa dal ospravedlniť, keby boli jednotlivé dialógy alebo scény vtipné. Ale nie sú. V skutočnosti nie je žiadný silný dôvod si tento film pozrieť. Snáď jedine scéna s "dickmi" v nemeckom klube bola zapamätania-hodná, ale aj tá nebola nijak extra vtipná. Ani slušný casting nemá čo ukázať. Aspoň Sienna Miller a James Marsden využili naplno ten malý priestor, ktorý dostali. Na druhú stranu postava Dave Franca bola fakt trápna. Proste bez dobrého scenára ťažko uvariť dobrý film. Vlastne názov filmu úplne vystihuje prácu scenáristu tohto kúsku. 5/10 ()

Reklama

dalia 

všechny recenze uživatele

Nenáročná komedie, ale svým způsobem milá a se sympatickými herci, kteří tvoří vtipně různorodou trojici. Pár vulgárních žertíků už bylo přes čáru, alespoň podle mého názoru (scéna na záchodcích v baru). Jinak docela vtipná zápletka, prostě film pro pohodové odreagování se spoustou povedených i méně povedených žertíků a pozitivní, vlídnou atmosférou, což obzvlášť oceňuji. Typicky americký happyend, ale u tohoto typu filmu se hodil. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Celkově děj nic moc , ale ten retardovaný z pomocné školy , co ho omylem přibral do své nové firmy mě celkem bavil , především hláška ,,Tak už házej , to čekání je hrozný ,, to jsem se fakt od srdce zasmála , ale podstatu vtipu neprozradím , kvůli lidem , co to ještě neviděli , protože by přišli o to lepší z filmu . Koukat se na to dá a občas je tam i nějaký ten slušný vtip , ale celkový děj je trochu bez nápadu , chvílemi až lehce trapný . Začneme u děje bez nápadu a zkončíme z pohádkovým koncem . No nevím , ale na jednorázové zkouknutí celkem dobrý . ()

Filmao 

všechny recenze uživatele

O ničem. Nemá to humor. Děj sem pochopil u půlky filmu, utekl rychle. Na jedno zhlednutí bohatě stačí. Herci umělý, hlavně děti a manželka hlavního představitele. Jestli chcete vidět asi po stém stále opakovaný koncept road movie z Pařbou ve Vegas s pérama, kozama starých báb a homokládů tak prosím.. Dám jednu hvězdu, ale chybělo málo abych dal odpad ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Film sa nakrúcal v Bostone a Framinghame v americkom štáte Massachusetts a taktiež v štúdiu s názvom "Studio Babelsberg" v nemeckom meste Brandenburg. (Hudakfilms)
  • Vo filme zmieňované nemecké slovo "Flügelschlagen" žiadnym spôsobom nesúvisí s GPS navigáciou a v preklade znamená mávanie. (Laslo)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Reklama

Reklama