Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 6

Recenze (208)

misterz 

všechny recenze uživatele

Mne osobne sa to páčilo ešte o malý kúsok viac ako jednotka. Samozrejme, je dôležité aby divák k Paddingtonovi a celému jeho príbehu pristupoval s detskými očami. V tom prípade tá uletenosť kedy si medvedík normálne kráča po Londýne, dokonca ho odsúdia a pošlú do väzenia kde väzňom vyperie prádlo a urobí z neho ružové... to všetko vtedy dostane svoj zmysel a dokáže človeka pobaviť a hlavne príjemne naladiť. Nadpriemer. 75/100 ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pro toto pokračování medvědího dobrodružství platí doslova a do písmene to samé, co pro první díl, a to že jde o až neuvěřitelně nesoudně infantilní a kýčovitou podívanou, což ovšem opět ani trochu nevadí, neboť jde zároveň i o velice roztomilou, půvabnou a miloučkou záležitost, která se prostě a jednoduše musí líbit jak dětem, tak dospělým a jen ten největší škarohlíd může tvrdit, že u toho neměl úsměv od ucha k uchu a příjemný pocit na duši. Každopádně je ovšem nutné podotknout, že Paddington je takový malý filmový unikát, neboť se zde vyskytuje jedinečná kombinace naivnosti a funkčnosti zároveň, a zmiňuji to především kvůli tomu, že právě tato smrtící kombinace ještě snad nikde jinde nefungovala tak zábavně, než jako právě zde. K filmu. Co se zápletky týče, je to znovu taková odvázaná medvědí taškařice, kde se nedá brát snad ani slovo, či scéna vážně, konkrétně scény z vězení jsou pak fakt už až trochu šílený, ale i tak, jak na to má divák reagovat negativně, když je to tak mile rozpustilé, dětinsky nadšené, a i vážně vtipné, postavy pak to samé, v jiných filmech se takhle chovat a tvářit, tak tomu dám odpad a herce označím za totální dementy, ale zde to ani jinak snad zahrát nešlo a ani ty postavy nemohli být méně afektované, neboť by to pak ztratilo veškeré to kouzlo a půvab. Samotný Paddington, respektive zpracování ústřední postavičky medvídka, je jinak až ohromující a hlavně, jeden jeho pohled, a divák jde do kolen, to je roztomilost sama! Takže, ano, je to nevídaně hloupé, triviální a nesoudně dětinské, a přesto jsem byl, stejně jako u prvního dílu, upřímně spokojený a jen doufám, že se dostaví i další, v naprosto stejném duchu zpracované, pokračování. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Rozkošný medvídek Paddington je zpátky i se svým úchylným outfitem a tentokrát zamířil o výkonnostní stupeň nahoru ale jen o malý fous. Jednička byla trochu po anglicku studená ale nějakým způsobem dokázala pobavit celou rodinu, dvojka díky bohu trochu přitlačila na humoru, že se člověk i od srdce nahlas zasměje, např. při medvídkově výstupu v kadeřnictví jsem se hodně zasmál, škoda, že těchto roztomilých scén není ve filmu víc. Ve vězení vymění medvídek svůj úchylácký mundúr za jiný úchylácký mundúr a děj se zbytečně zastaví. Toho dobrodružství by Paddingtonovi slušelo víc. Čtvrtá hvězda je hlavně za Hugha Granta, který si svého jeblého záporáka pekelně užívá. Kdyby tvůrci přidali na akčnějším námětu a přidali víc roztomilých scén, byl by ten film dokonalej, takhle lepší průměr pro celou rodinu. Jen ten jeho debilní klobouk asi nikdy nevydejchám.70%. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Pro kulyčka by to sice žádný zázrak nebyl, ale protože má dosti přebujelou fantazii, tak si při scénách z krimu dosazoval za obličeje herců držky Kajínka, Ratha, Janouška a RedAKa, což ho blažilo až u kulek, nutilo smát se stylem kačeřím a i jinak mu dělalo všeobecně dobře. A taky tam je onen angažovaný medvěd, co jej minule zaspal. To bude asi ten Prdlingtn. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Pomerančovou marmeládu milující méďa je pořád stejně líbezný, postavu ústředního zločince převzal okouzlující a charismatický Hugh Grant (to jméno jsem mu zkomolila asi třikrát, než jsem to napsala správně) a díky obojímu se mi druhý díl líbil o fous víc než první. Jen je mi záhadou, jak to, že všichni kriminálníci uměli v kuchyni vytvořit jen nějaký dezert či sladké jídlo. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (16)

  • Michael Bond, tvorca Paddingtona, zomrel 6 mesiacov pred premiérou filmu vo veku 91 rokov, v posledný deň natáčania. (Astonko)
  • Z prezlečení, ktoré nosí vo filme Hugh Grant, bol jeho najobľúbenejší ten mníšky. (megajalec)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama