Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Coby neodolatelný seladon městských bazénů měl Maximo (Eugenio Derbez) jediný cíl – klofnout bohatou starší dámu, nechat se vyživovat a vést sladký život. Klaplo to dokonale. Každá zlatá žíla ale někdy vyschne. Vlastní datum vydání právě zařadilo Maxima do kategorie lenivých veteránů, když se jeho velmi stará žena spustí s velmi mladým prodejcem aut a podvedeného Maxima vykopne na ulici. Ze zlaté klece se stěhuje k sestře do obyčejného bytu a ocitá se ve světě lidí, kteří pracují, nakupují, sami si vaří a provádějí další nepředstavitelné věci. Tudy ale cesta nevede. Ještěže existují děti a ty mají spolužačky a ty zase mají starou bohatou babičku. Svět by přecijen mohl být zase spravedlivý a další boj o pohodlný život může začít. Povede se Maximovi oprášit své zašlé umění svůdce a obnoví slávu svých žlutých plavek? Předá tajemství milovníka svému malému synovci? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (144)

Sheemass 

všechny recenze uživatele

Postarší Casanova se dostane do problémů a musí se poohlédnout po nějaké ,,nové” prachaté dámě, a proč k tomu nevyužít malého synovce? Absolutně nenáročná letní komedie, plná poměrně vtipných, i když občas i hodně trapných momentů. Komedie která asi vyloženě neohromí, ale na druhou stranu ani moc neurazí. Navíc vše zahraňuje slušné obsazení. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Poznáte filmy, ktoré sa stanu oveľa lepšími, než ich trailer? Myslím, že do tejto kategórie by som zaradil film "How To Be A Latin Lover." Z traileru to na mňa pôsobilo ako ohromná trápnosť a gýč, no keď som mal možnosť film vidieť, tak nielenže tu máme dobrý film, na ktorom sa zabavil, no reálne mám pocit, že je v ňom aj dostatok šarmu, ktorý človeka dokáže udržať pri pozornosti. A hoci to má dosť všedný príbeh a je tu kopec vecí, ktoré sa dokážu odhadnúť, nakoľko je tá dejová línia načrtnutá veľmi všedne a klasicky, tak postavy to dokážu relatívne slušne pretlačiť dopredu a spraviť z toho zábavný zážitok. Je to budúca komediálna klasika? Nemyslím si, že by som mohol ísť až tak ďaleko, ale podobne ako napríklad "Office Christmas Party" prekonal film moje očakávania o niekoľko levelov a reálne ma aj dobre pobavil. Áno, sú tu aj blbé a nemiestne fóry, no nemyslím si, že film je nejako výrazne urážlivý, nechutný alebo nevkusný. Myslím si, že keď človek videl pred dvoma rokmi film "Vacation", tak to bola skutočná ukážka hnusu a nevkusu. Ak chcete ľahkú komédiu s dobrými gagmi, myslím, že si film užijete. Za seba hovorím, že stojí za to si ho pozrieť aspoň raz. Zvážte si a čeknite si ho. Hodnotenie: B ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Opravdu příjemná komedie, ve které není příliš co kritizovat, samozřejmě ale jen v tom případě, že do ní jde divák jako do skutečně nenáročné a odpočinkové zábavy. Hledat tu tedy nějaký inteligentní humor, či zápletku na intelektuální výši, je čirý nesmysl, ovšem na druhou stranu, já osobně zrovna tyto ingredience v komediích úplně nevyhledávám, a mám právě radši takové ty jednoduší a třeskutější podívané, hlavně že mě pobaví a to se tomuto snímku povedlo na výbornou. Nejedná se tedy o ten styl humoru, kdy by divák padal smíchy ze sedačky, nicméně úsměv od ucha k uchu jsem měl po celou dobu, pár fórků zde je pak navíc vážně hodně povedených a k těm vyloženě trapným sklouzli tvůrci opravdu jen minimálně, takže v tomto ohledu velmi povedené. Obsazení filmu je též více než skvělé, Eugenio Derbez je luxusní komik, sympaťák a fakt mi tu zatraceně sedl, sexy Salma je kapitola sama o sobě, Lowe také nečekaně překvapil a v podstatě i všichni ostatní tu působí výrazným dojmem, což filmu také hodně pomáhá. Zápletka má jinak spád, několik svěžích nápadů a nuda tu nepřichází v úvahu, a co se týče dramatických momentů a emocí, o které se tu tvůrci zvlášť ke konci také pokoušeli, tak to úplně neklaplo, ale jejich nefunkčnost není pro celý film nějakou zásadní překážkou. Milovník po přechodu je tak zkrátka fajn zábava, kterou rád doporučím každému, kdo se chce nenáročně pobavit a odpočinout si. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Pod rouškou křečových žil jede Maximo plnou parádu.Jako slušná oddechová komediální vložka,kde se sice moc smát nebudete,ale zase nedostane hromadu fekálního humoru a film docela dejchá svěžím vánkem,kde španělština tomu spolu se Salmou dostává slušný pozdrav mezi nohy.Ty necelé dvě hodinky utečou stejně rychle jako Maximo od své "milované".Film na dvě mince,kde orel vyhrává a panna zůstává doma a vypíná film během chvilky,protože jí přijde stejně stereotypní jako dalších sedm. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Bohatá, s velkým srdcem, ale zase ne moc silným. Maximo v dětství pozoroval, jak se jeho otec dře, což se mu stalo osudným. Slíbil sám sobě, že on makat nebude, s čímž mu pomáhá bohatá panička. Ta poslední pouštěla prašule řadu let. Profesionální zlatokop ale nakonec dojede na mladší verzi. Ze zlaté klece zaťuká s prosíkem u mladší sestry, která se vydala naopak cestou cílevědomosti a pracovitosti. Coby vdova vychovává desetiletého syna a jelikož jsme v Americe, doputuje k nám mnoho životních pravd a objetí. Než totiž najde novou žílu, pochopitelně i leccos napraví u sebe. Režisér Ken Marino nezklamal. Svou milou komedii ozvláštnil tím, že vsadil na mexicko-americké obsazení vedené hercem Eugeniem Derbezem a pořád svůdnou Salmou Hayek. Jejich scény jsou dynamické a řádně temperamentní, přičemž nejednou začnou hádku ve španělštině. Co pár minut se dočkáme i příjemného vtipu, scénář není vůbec špatný, nápad tvůrci docela vymačkali. Nakonec si to všechno tak nějak sedne, rodinné peripetie jsou dojemné a celkově to má šťávu. Vedlejší role fajn. Tři až čtyři hvězdy. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (6)

  • V den premiéry film utržil 3,9 milionů amerických dolarů a 12,3 milionů v otevíracím víkendu. Stal se tak druhým nejvýdělečnějším filmem o víkendu promítání své premiéry hned po snímku The Fate of the Furious (2017), který měl premiéru ve stejnou dobu. (PaTeXx)
  • Ke konci filmu jde vidět, že babičce Arden upadne umělá ruka. I když má umělé obě, tak na jednom záběru jde vidět, jak pohybuje zápěstím i prsty. (Jimmy15)
  • Až 89% diváků v otevíracím víkendu bylo hispánského původu. (PaTeXx)

Reklama

Reklama