foto

Eugenio Derbez

  • nar. 2.9.1962 (57 let)
    Mexiko City, Distrito Federal, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 I dva jsou rodina - původní scénář

Režijní filmografie

Filmy

2013 Bez návodu

TV seriály

2009 Ellas son... la alegría del hogar (TV seriál)
2005 Vecinos (TV seriál)
2002 XHDRbZ (TV seriál)
1997 No tengo madre (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 De Viaje Con Los Derbez (TV pořad)
2018 LOL: Last One Laughing (TV pořad)
Oscar 2018 (TV pořad)