foto

Eugenio Derbez

  • nar. 2.9.1962 (55 let)
    Mexiko City, Distrito Federal, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Overboard
The Nutcracker and the Four Realms
2017 Geostorm: Globální nebezpečí
Milovník po přechodu
2016 Aztec Warrior
El Tamaño Si Importa
Zázraky z nebe
2014 Kniha života
2013 Bez návodu
Hurá na fotbal
2012 Skoro dospělá
2011 Jack a Jill
2010 No eres tú, soy yo
Te presento a Laura
2008 Čivava z Beverly Hills
2007 Otče náš
V neděli v deset
2006 Trhni si!
TV: The Movie
2005 Imaginum
2003 Zurdo

TV seriály

2012 Rob (TV seriál)
2009 Ellas son... la alegría del hogar (TV seriál)
Hermanos y detectives (TV seriál)
2006 Fea más bella, La (TV seriál)
2005 Vecinos (TV seriál)
2002 Familia P. Luche, La (TV seriál)
XHDRbZ (TV seriál)
2001 Cómplices al rescate (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
1999 Cuento de Navidad (TV seriál)
Serafín (TV seriál)
1997 No tengo madre (TV seriál)
1988 Anabel (TV seriál)
1987 Tal como somos (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1973 Plaza Sésamo (TV seriál)

Dokumentární

2014 ¡Toros Si, toreros No!

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 I dva jsou rodina - původní scénář

Režijní filmografie

Filmy

2013 Bez návodu

TV seriály

2009 Ellas son... la alegría del hogar (TV seriál)
2005 Vecinos (TV seriál)
2002 XHDRbZ (TV seriál)
1997 No tengo madre (TV seriál)

Producentská filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace