Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na toaletě v Bílém domě objeví uklízečka mrtvolu mladé ženy. Vyšetřováním je pověřen detektiv Harlan Regis, pomáhat mu má agentka Nina Chance. Společně odjedou do bytu zavražděné ženy. Tady zjistí, že agenti FBI je předešli a odnesli si všechno, co mělo pro vyšetřování nějaký význam. Regisovi se přesto podaří objevit stopu. Najde lístek k vyzvednutí fotografií, na kterých mimo jiné objeví jednoho muže z ochranky prezidentova syna Kylea. Dřív než se stačí pátrání rozjet, šéf ochranky Spikings mu oznámí, že dopadli vraha. Podle jejich tvrzení je jím uklízeč, který se ženě bezvýsledně dvořil a na kritickou dobu nemá alibi. Regis vzápětí zjistí, že je sledován, a podle informací od Niny pochopí, že žena byla jednou z mnoha milenek prezidentova syna. Vyšetřování se pokusí překazit tajná služba, která chce oba detektivy zadržet. Všechny stopy naznačují, že vrahem je buď Kyle, nebo dokonce sám prezident. Regis s pomocí Niny zjistí, že důkazy byly podstrčeny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Bauer 

všechny recenze uživatele

V celku průměrný trhiller, který nepřináší nic nového jen je obohacen slušnou zápletkou (vražda v bílém domě) jenže je do toho bohužel zapletena i politika a to mně tak nějak nebralo. Je to okořeněno lehkou akcí. Různé honičky a přestřelky. Je toho sice málo, ale v žádném případě to neškodí. Dominuje tady především thriller a ne akční žánr, takže to není vůbec na škodu ta skromná akce. Hodně velká škoda je zpackaného konce, který je opravdu slabší a na můj vkus příliš "frajerský". Začíná to frajersky a končí to frajersky. Jenže v tom hraje Snipes a on sám o sobě je frajer, takže se to dá zkousnout. A překvapilo mně, že v tom hraje Wesley Snipes, kterého vidím jako bijce. Ať už jako upírobijce, nebo jako borce, jenž se vypořádá s teroristama na palubě letadla (Přepadení ve vzduchu). Tenhle film zcela vybočuje z jeho dřívějších filmů a nutno podotknout, že mu to hodně přospělo. Diana Lane je jako vždy krásná a sexy a její výkon je taky. Nelíbila se mi postava Alana Aldy. Nejspíš jde ale o můj subjektivní názor. Docela dobře ztravené skoro dvě hodiny. Nelituju toho, že jsem je ztrávil zrovna s tímto filmem a to je důležité! ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Starej dobrej (ovšem poněkud vyměklej) Wesley. Šedivec Alda a sexy D. Lane. Průměrná zápletka nabízí pár menších dějových zvratů a je podpořena zajímavým hudebním doprovodem. Škoda ošizené akce a nic neříkající choreografii bojových scén. Ostatním rozhodně nadprůměr. Snipes to prostě umí ale mnohem lépe. 70%! ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

V Bílém domě byla nalezena mrtvá žena a vyšetřovatelem se stal zkušený Harlan Regis ve výborném podání Wesleyho Snipese. A jak jinak, za vším je špinavá politika. Zvolený námět je ohromnou výzvou, která se vydařila na celé čáře. Nikdo si není ničím jistý, hrozba číhá na každém rohu a dlouho se neví jaké a čí zájmy za tím stojí. Scénář je dokonale propracovaný a kvalitní režie ještě navýšila potenciál snímku. Napínavá atmosféra se drží celého vyprávění a neopouští obraz do poslední minuty. Tato detektivka to ani nepřehání s akčními scénami a jsou tu jen z nutnosti v rámci děje. A u Wesleyho Snipese očekávaně dokonalé. Alan Alda jako záporák překvapil a jeho slizkost je až k neuvěření. Skvělý výkon. Opravdu kvalitních detektivek není mnoho. Tato se povedla a může být vzorem. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Výsledky z ostatních webů: IMDb - 6,1/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - 33%, Audience Score - 42% | FDb.cz - 73,7% | Slušná detektivka s poměrně klišoidní zápletkou a jistou osobou v hlavní roli, která neovládá řemeslo zvané "herectví". No co. Aspoň Diane Lejn(o) je půvabná, příběh rozhodně nenudí, docela dobře kombinuje akci s napětím a nás rozhodně bavil. Přesto se s tou svou "nevýjimečností" na víc než 3* rozhodně nedobelhá. 65% ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Pro mě jeden z typických amerických "krimi" příběhů. Neskutečně mě překvapil Alan Alda a jeho postava, která tam pro mě má největší váhu se vůbec pokaždé na ten film podívat a závěr, který se mi moc líbí. Wesley Snipes není pro mě zrovna "tahoun", ať se jedná o jakýkoliv film, ale sem mi zrovna sedí :) Neurazí a neunudí :) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama