Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká filmová komedie o lásce, penězích a ztrátě paměti. Joanna Staytonová cestuje se svým manželem Grantem na luxusní jachtě. Ačkoli je bohatá, bez jakýchkoli zábran připraví mladého truhláře Deana o jeho zaslouženou odměnu za odvedenou práci. Příležitost k pomstě se Deanovi naskytne velmi brzy. Joanna spadne v noci přes palubu luxusní jachty a ze šoku ztratí paměť. Její manžel ji opustí. Dean Joannu přesvědčí, že on je jejím manželem a přivede ji do svého poněkud zchátralého domova... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (259)

Morien 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála hollywoodských romantických komedií, která mi přijde vtipná. Tohle by měla být modla, ne ta protivná Pretty woman. Vtipy tady fungují, herci hrají a mají charisma a závěrečná deklarace lásky se mi taky líbí mnohem víc. A hlavně, Kurt a Goldie jsou pár se vším, co k tomu patří. Když vidím ten jeho nablblý, nafoukaný, arogantní a potměšilý úsměv, hned bych se mu vrhla do náruče! ()

Ad4mson 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná komedie s bourákem a mým oblíbencem Kurtem Russellem. Goldie je tady až nečekaně snesitelná a do všeho hraje skvěle vidlácký soundtrack od Alana Silvestriho. S ohledem na to, že Marshalla po slaďoučkéé a alergii vyvolávající Pretty Woman moc nemusím, tady dávám palec jednoznačně nahoru. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Převýchova zhýčkané a děsně rozmazlené manželky se povedla díky náhodě nebo nešikovnosti hlavní protagónistky na výbornou.Taky jsem jí přála, aby se pořádně vymáchala. Její původní manžel radši dělal, že ji nepoznává. Goldie Hawn hrála výborně. Krásně od sebe odlišila dvě různé postavy, rozmazlenou zbohatlici a ženu se ztrátou paměti. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Do nedavna neobjeveny drahokam mezi komediemi propletenyma romantickou zapletkou. Tady se jedna o marnivou a rozmazlenou Joannu stretavajic se s osamelym truhlarem Deanemm ktereho ceka doma banda citajici ctyri syny. Jejich prvni setkani nedopada dobre hlavne pro Deana, ale zanedlouho se mu dostane zadostiucineni, ktere by si nedokazal predstavit ani v tom nejdivocivejsim snu. Zaverecna pasaz se nevymyka z klasickeho mustru v tomto zanru. Hrejivych a zaslouzenych 90% presto davam ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, ale o to více pak svižná, zábavná a hlavně nádherně pohodová romantická komedie o napravené a vyléčené zbohatlické slečince, i když s trochu nepravděpodobným scénářem (nemocnice, odvedení úplně cizího člověka atd.). Dobré herecké výkony v hlavních rolí, včetně těch malých spratků. Asi nejlepší komedie krásné a šarmantní Goldie Hawn, to bez pochyb. To píše:-)! Tedy to pivo:-) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Dean (Kurt Russell) Annie (Goldie Hawn) na oslavě jejích narozenin tvrdí, že je jí 29 let. To by ale znamenalo, že prvního syna, kterému je 13, porodila v 16 letech. (ter.s)
  • Režisér Garry Marshall si zahrál malé cameo v roli bubeníka. (sir-dave)

Související novinky

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama